Şimdi Ara

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.210
Cevap
59
Favori
88.936
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ondan çok emin değilim. özellikle bu hatayı görünce daha bir huylandım.

cyberghostvpn.com
    Bu bağlantı tehlikeli olabilir. Bağlantıyı test ettik ve güvenlik riskleri bulduk. Dikkat edin.

http://www.site****or.com/sites/cyberghostvpn.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcorp

Bu arada, ücretsiz bir şey arayan varsa ZenMate çok iyiymiş test ettim şu an. Google Chrome eklentisi.

Anında bağlanıyor ve kapalı olduğunu bildiğim 5 sitede denedim her site sorunsuz ve ttnetteki hızım ne ise, o hızda açılıyor, youtube amerika kilitli videolar vs sorunsuzca ve çok hızlı açılıyor. Netflix'te bile video izleyebildim.

Bilsem, 7$ lık program 1 senelik ve sudan ucuz olduğu halde almazdım.

Aranızda şu şu özelliklerinden dolayı ücretsiz chrome eklentisi yerine bu programı kullanmak daha mantıklıdır diyecek ve bunu açıklayabilecek olan var mı? (cep telefonunda ve ipadde vs kullanabilme özelliği dışında)

Linki önceki sayfalarda paylaşmıştım Zenmate için.

Tek browser kullanıyorsan ve girdiğin sitelerin çerezleri seni ilgilendirmiyorsa Zenmate yetiyor. aylardır kullanıyorum beta durumunda şuan, ilerde ücretliye geçecekler. Bu ne zaman olucak tam bilgi yok.

Ama işin içine diğer browserlar ve gizli gezinme diyince zenmate pek işe yaramıyor. Çünkü chrome da google seni türlü logluyor.. bi firefox değil. + Browser tışı tüm programlar için VPN şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamaka -- 25 Kasım 2013; 16:09:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dcorp

Bu arada, ücretsiz bir şey arayan varsa ZenMate çok iyiymiş test ettim şu an. Google Chrome eklentisi.

Anında bağlanıyor ve kapalı olduğunu bildiğim 5 sitede denedim her site sorunsuz ve ttnetteki hızım ne ise, o hızda açılıyor, youtube amerika kilitli videolar vs sorunsuzca ve çok hızlı açılıyor. Netflix'te bile video izleyebildim.

Bilsem, 7$ lık program 1 senelik ve sudan ucuz olduğu halde almazdım.

Aranızda şu şu özelliklerinden dolayı ücretsiz chrome eklentisi yerine bu programı kullanmak daha mantıklıdır diyecek ve bunu açıklayabilecek olan var mı? (cep telefonunda ve ipadde vs kullanabilme özelliği dışında)

Bir türlü aktif edemedim şu programı ya sürekli uyarı veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ardozs

quote:

Orijinalden alıntı: laider

quote:

Orijinalden alıntı: Ardozs

Haber veren arkadaşa teşekkürler. Hem pc hem android hem ipadde kullanıyorum. Netflixe üye oldum takılmadan izliyorum.

ipad'de bir ayar yaptınız mı acaba?

ios7'de deniyorum,
    kullanıcı adı şifre girdikten sonra takılıyor,
    kaç kere denedim başaramadım.

hayır yapmadım appstoreda app i indirdim zaten bu app size vpn ayarı sertifikası yapıyor başka bir işe yaramıyor. elle yapmak yerine apple yaparsanız bağlanabilirsiniz daha sonra app i kullanmayacaksınız

teşekkürler,
    eve gidince tekrar deneyeyim.

• Android telde kullanayim diye alanlar dikkatli olsunlar.4.03 te OpenVpn kullanilamiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ardozs A kullanıcısına yanıt
    ABD sunucularından baglanman lazım öyle bir dene otomatik sunucu secme
  • test amaçlı bir pc için hesap ihtiyacı var. 2 dolar (paypal) karşılığında verecekler PM atsın lütfen.
  • 1 tane almayı düşünüyorum lakin 3 cihazda kullanacağım. Istedin olursa 2 cihaz hakkını 6 TL Ye satabilirim ödeme paypal ya da misli vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vpnbook aynı işi görüyor hem de ücretsiz ve hız düşmüyor.ayrıca torrent için vpn kullananları anlamadım ben.amaç ne?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: welie

satın aldım ama kullanamadım iş yerindeki bilgisayara kurmak istedim. bağlantı bi şekilde engelleniyor.hata resmi altta...çözümü bilen var mı?

1 Yıllık Cyberghost VPN sadece 7 dolar!!!

almak isteyene tüm hesabı satıyorum beceremedim....

• quote:

quote:

satın aldım ama kullanamadım iş yerindeki bilgisayara kurmak istedim. bağlantı bi şekilde engelleniyor.hata resmi altta...çözümü bilen var mı?

Çok normal.İşyerinde nete çıkarken arada firewall tarzı bir makine varsa ne yaparsan yap portlar kapalı olduğu için ne vpn kullanabilirsin ne de torrent felan.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

quote:

quote:

Çok normal.İşyerinde nete çıkarken arada firewall tarzı bir makine varsa ne yaparsan yap portlar kapalı olduğu için ne vpn kullanabilirsin ne de torrent felan.

evet var o lanet şeylerden...

• quote:

Orijinalden alıntı: sceptic

Selam,
    Cyberghost VPN ile yurtdışındayken TR IP'si alarak mümkün mü, TR ile kısıtlanan sitelere erişim için soruyorum. Eğer olmuyorsa, hız sorunu yaşamadan nasıl ve hangi uygulamayla yapabilirim?

Teşekkürler

Merhaba,
    Sanırım bu işlemi CyberGhost ile yapamayacağım, eğer sadece bu 5 ülke USA, DE, RO, CH, CZ üzerinde çıkış veriyorsa. Herhangi bir şekilde yapılıp yapılamayacağı konusunda görüşü olan var mı?
  • windows 'tan proxy ayarı seçmeden, sadece tarayıcının proxy ayarını değiştirerek çalışıyor mu?

Az kullandığım , mesela opera browser ile kullanmak istiyorum sadece. Banka işlemleri vs proxy üzerinden çalışsın istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbmusti34

Aynı hizmeti veren bedava vpn programları varken neden ücret ödeyelim.

mesela hangileri bedava
  • desktop pc'de çalışıyor, fakat android ve ios için smart phone tablet kısmına girince ayrıca üyelik alınmasından bahsediyor, manual kurulumla çalıştıran oldu mu.?
  • quote:

işte korkum buydu senin oraya girişini bile engellemişler ki bu muhtemel websense

• aynı sorun bendede oldu welie bendede engellenmiş satın alamıyoruz
  • DNS 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 yapmama rağmenwww.cyberghostvpn.com erişemiyorum.

Sizler nasıl erişiyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.