Şimdi Ara

1 yıllık parfüm alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, parfüm siparişi verdim, Ekim 2014 üretim tarihli, sizce alınır mı bu parfüm, eskimiş diyebilir miyiz. Kokusunda değişme olmuş mudur? Bir de yaklaşık bir yılı bulur parfümün bitmesi, alacağım kişi çok kullanmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• neden alınması ki? parfüm 1 yılda eskiyen bir şey değildir.
  • :ArHaus: kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla 3 sene civarı raf ömrü var, ama bekledikçe kokunun kalitesi düşüyor bildiğiniz gibi, ayrıca uygun ortamda saklama da önemli. GG üzerinden missliva satıcısından aldım ürünü ama biraz tereddüt oluştu bende, cevap için teşekkürler..
  • Fikir verecek olan?

• 2015 felan bulmak zor zaten yazın boynerden parfüm aldim 2014 çıktı bi sorun yok ama

• Bir yıl az bir zaman değil ama yapacak pek bir şey yok, cevap için teşekkürler

• Hocam kozmetik ürünlerinde şu şekilde bir işaret olur

1 yıllık parfüm alınır mı?

o ürünün açıldıktan sonra 12 ay içerisinde tüketilmesinin gerektiğini belirtir. Parfümlerde bu genelde 36 aydır. Düzgün koşullarda saklandığı takdirde bu süre daha da uzayabildiği gibi uygunsuz koşullarda saklanırsa parfümün bozulmasına yol açar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 multijet alınır mı ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bur_ak47 B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için, biraz araştırma yapınca ben de dediğiniz bilgilere ulaştım ve ürünü kabul ettim, bir yıl içinde rahatlıkla biter diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.