Şimdi Ara

3-4 Milyar Bütçeye TOFAŞ alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 19 yaşındayım ehliyetimi yeni alıyorum. Öğrenciyim. 3-4 bütçe çıkartabilirim şahin/doğan düşünüyorum sizce alınırmı?

• Sigortası, bakımı, sürekli sanayiye gitmesi , masrafı vs alınır mı ? Sana kalmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüpte bile 35 kuruş yaktığını duydum ne kadar doğru bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni kasa bulursan bile alma o fiyata çıkamazsın işin içinden 3-4bine toplu serçe veya 131 bulabilirsin dediğim gibi yeni kasa bulursun ama dağınık olur...
  • Kardeş ne kadar ekmek o kadar köfte. Çok yakarlar kışın zor çalışırlar ama kara düzen araba işte. Bir sorunu oldugu zaman usta şu parça dediyse ondadır ve değişir o parça sorun düzelir. Yeni arabalar gibi sök tak sök tak ugraştırmaz. Şahin alırken bakacagınız iki şey var birisi difransiyel digeri çürükler. Motoru şanzımanı para etmiyor. Tüpde 350 kuruş arası yakar. Kıstırırsın bu seferde çekmez hareret kaldırır. Kütüktür dedigim gibi sana kalmış. Alınır niye alınmasın ögrenci adamsın millet otobüs beklerken çorum kaloriförünü açıp basar gidersin.Canın sıkıldım mı alır iki bira oturursun radyosu var. Acil işin oldun mu çözer. Kız seni seviyo o arabayada biner

Bütçe kısıtlı masraf açarsa yaptıramazsın büyük bir ihtimal yatar araba kapının önünde ben burdan öyle görüyorum seni şuan o yüzden alırken iyi bir araba al. Araba almak sabır işidir.

Şöyle bir artısıda olur o arabayı iyi kullanırsan sonra as 250 kullansan problem olmaz.

•  3-4 Milyar Bütçeye TOFAŞ alınır mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 multijet alınır mı ?
    geçen yıl açıldı
    20 BİN TL BU KASA ALINIR MI?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • üzerine biraz daha birikim yap öyle başka daha iyi bir araba al. 3 4 liraya aldığın arabaya bir okadar daha masraf edersin alınmaz
  • iphone 6 kullanıyorsunuz ve 3-4 bin verip tofaş alacaksınız?
  • samara'dan başkasını arama arama aroma ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.