Şimdi Ara

1 yıllık Seyahat Sağlık Sigortası 12 €!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepiyi Sigorta aylık yurtdışı seyahat sigortası poliçe fiyatına, yıllık bir kampanya başlatmış. İlgilenene duyurulur.

hepiyi.com.tr
    Hepiyi Sigorta Seyahat Sağlık Sigortası 12.12 Kampanyası | Hepiyi Sigorta
    https://hepiyi.com.tr/hepiyi-sigorta-seyahat-saglik-sigortasi-1212-kampanyasi

Kampanya Şartları:

• Kampanya 12.12.2024 Perşembe günü saat 00.01'de başlayıp aynı gün 23.59'da sonlanacaktır.
    • Kampanyaya katılım ilk 1.500 kişi ile sınırlıdır.
    • Kampanya hepiyi.com.tr ve acentelerden yapılacak seyahat sağlık sigortası satın alımlarında geçerlidir.
    • Kampanya kapsamında 12 Euro’ya satılacak ürün, 1 yıllık Hepiyi Premium Yurtdışı Seyahat Sağlık poliçesidir.
    • Kampanyadan her TC sadece bir kere yararlanabilecektir.
    • Seyahat sağlık poliçelerinde değişiklik yapılamamaktadır. Alınan poliçenin iptali durumunda kampanya hakkından tekrar faydalanılamaz.
    • Aynı poliçeye dahil edilecek aile bireyleri de kampanyadan yararlanabilecektir. (Örneğin 3 kişilik aile 1 yıllık Hepiyi Premium Yurtdışı Seyahat Sağlık poliçesi için 36 euro ödeyecektir)
    • Kampanya kapsamında alınan tekliflerin geçerlilik tarihi 12.12.2024 23:59’dur.
    • Kampanyaya katılım sürecinde bir sorun yaşanması durumunda 0850 665 6363 numaralı Hepiyi Sigorta Müşteri Hizmetleri’nden yardım alınabilir.
    • Hepiyi Sigorta kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • Kampanya, Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası risk kabul kriterleri ile sınırlıdır.

• vize reddi dahil olsaymış efsaneymiş. bu şekilde iyi gerçi. yararlandım, teşekkürler.

• shockwave error kullanıcısına yanıt

hocam diyelim ki martta vize başvurusunda bulunduk aralıktan itibaren geçerli olması sorun olmaz mı ?

• Fiyat iyide,bir işiniz düşsün burnunuzdan gelir o sigorta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt

zaten işimiz düşmemesini umut ediyoruz, her sigorta için geçerli ama. amaç vize belgelerinde göstermek işte.. 1 yıl içerisinde 2 defa yurt dışı seyahati düşünen varsa iyi.

• hepiyi sigortadan çok magdur var yurtdışında başına gelenlerle ilgili sigortaya bunlarla ilgili mesaj attım geri donen bile olmadı !!!!

• realistspary kullanıcısına yanıt

yok hocam. ben 2. kez yaptırıyorum burdan, ileri tarihli vize başvurularında bir problem olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fearless_X kullanıcısına yanıt

vallahi ben ne zaman yazsam sorunu mu çözdüler. sizin yaşadığınız durum ne bilmiyorum ama ben hep memnun kaldım.

• bir daha bu fiyata kampanya gelmez 2025 tatili için alıp kenarda tutmak lazım.

• realistspary kullanıcısına yanıt

sorun olmuyor. vize merkezi sadece seyahat edeceğin tarihi kapsıyor mu ona bakıp geçiyor.

• Tamda vize için randevu bulabildiğim gün kampanya geldi, yararlandım. teşekkürler

• deliyurek44 kullanıcısına yanıt
    2 kişiyiz. 1 evrakta isimler bir yazıyor. Sorun olur mu ki ? Yoksa ayrı ayrı mı alsaydık ?

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt

Sorun olmaz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    neden hocam ? arkadaş kulak iltihabı kapmıştı, 200 euro ücreti almıştı

• Arkadaslar, tüm dünya mı, schengen mi seçmeli? Hangisi daha iyi olur?

• Teşekkürler 2025 nisan başlangıçlı kestik poliçeyi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler. Geçen sene 5 Euro’ya almıştım. İhtiyaç olmamıştı. Umarım bu sene de kullanma ihtiyacı olmaz.

• Yararlandım teşekkür ederim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.