Hepiyi Sigorta aylık yurtdışı seyahat sigortası poliçe fiyatına, yıllık bir kampanya başlatmış. İlgilenene duyurulur. hepiyi.com.tr Hepiyi Sigorta Seyahat Sağlık Sigortası 12.12 Kampanyası | Hepiyi Sigorta https://hepiyi.com.tr/hepiyi-sigorta-seyahat-saglik-sigortasi-1212-kampanyasiKampanya Şartları:
|
1 yıllık Seyahat Sağlık Sigortası 12 €!
-
-
vize reddi dahil olsaymış efsaneymiş. bu şekilde iyi gerçi. yararlandım, teşekkürler.
-
hocam diyelim ki martta vize başvurusunda bulunduk aralıktan itibaren geçerli olması sorun olmaz mı ?
-
Fiyat iyide,bir işiniz düşsün burnunuzdan gelir o sigorta
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten işimiz düşmemesini umut ediyoruz, her sigorta için geçerli ama. amaç vize belgelerinde göstermek işte.. 1 yıl içerisinde 2 defa yurt dışı seyahati düşünen varsa iyi.
-
hepiyi sigortadan çok magdur var yurtdışında başına gelenlerle ilgili sigortaya bunlarla ilgili mesaj attım geri donen bile olmadı !!!!
-
yok hocam. ben 2. kez yaptırıyorum burdan, ileri tarihli vize başvurularında bir problem olmadı
-
vallahi ben ne zaman yazsam sorunu mu çözdüler. sizin yaşadığınız durum ne bilmiyorum ama ben hep memnun kaldım.
-
bir daha bu fiyata kampanya gelmez 2025 tatili için alıp kenarda tutmak lazım.
-
sorun olmuyor. vize merkezi sadece seyahat edeceğin tarihi kapsıyor mu ona bakıp geçiyor.
-
Tamda vize için randevu bulabildiğim gün kampanya geldi, yararlandım. teşekkürler
-
2 kişiyiz. 1 evrakta isimler bir yazıyor. Sorun olur mu ki ? Yoksa ayrı ayrı mı alsaydık ?
Sorun olmaz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neden hocam ? arkadaş kulak iltihabı kapmıştı, 200 euro ücreti almıştı
Arkadaslar, tüm dünya mı, schengen mi seçmeli? Hangisi daha iyi olur?
Teşekkürler 2025 nisan başlangıçlı kestik poliçeyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler. Geçen sene 5 Euro’ya almıştım. İhtiyaç olmamıştı. Umarım bu sene de kullanma ihtiyacı olmaz.
Yararlandım teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X