Şimdi Ara

1 z906 mı 2 z623 mü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bass hastasıyım ,logitech z906 yı almayı düşündüm fiyatı 999 tl , bende 2tane logitech z623 (200 Watt Rms 2.1 ses Sistemi) mü alsam bitane z906 mı alsam diye kararsız kaldım ,açıkçası z906 ya 999 tl vermek gelmiyor içimden , bitane z906 alırsam 165 watt subwoofer olucak , 2tane z623 alırsam 260 watt subwoofer olucak , bu koduna kararsız kaldım ! Ses Kartım Creative Sound Blaster X-FI SURROUND PRO 5.1 HARİCİ SES KARTI THX Seltifikalı ... 2 tane z623 alırsam 2tane front yani ses kartındaki yeşil yerden ihtiyacım olucak , acaba stereo çoğaltıcı jack kullanırsam ses kartına zarar werirmi , sesi bölme cızırtı yada başka bişi ,, !
    Cevalarınız için şimdiden teşekkürler ... !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksekses -- 11 Kasım 2011; 20:19:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yüksekses

Bir konuda kararsız kaldım , !!!
    Ben bass hastasıyım ,logitech z906 yı almayı düşündüm fiyatı 999 tl , bende 2tane logitech z623 (200 Watt Rms 2.1 ses Sistemi) mü alsam bitane z906 mı alsam diye kararsız kaldım ,açıkçası z906 ya 999 tl vermek gelmiyor içimden , bitane z906 alırsam 165 watt subwoofer olucak , 2tane z623 alırsam 260 watt subwoofer olucak , bu koduna kararsız kaldım ! Ses Kartım Creative Sound Blaster X-FI SURROUND PRO 5.1 HARİCİ SES KARTI THX Seltifikalı ... 2 tane z623 alırsam 2tane front yani ses kartındaki yeşil yerden ihtiyacım olucak , acaba stereo çoğaltıcı jack kullanırsam ses kartına zarar werirmi , sesi bölme cızırtı yada başka bişi ,, !
    Cevalarınız için şimdiden teşekkürler ... !!!!

kullandıgın kartta bu tür sıkıntın olmaz çoğaltıcı kullansan.. Ama çok az bi kalite düşmesi olabilir buda sesi 2 yere gidcegi için güç azalmasından kaynaklı onun dısında en ufak bi sıkıntı çekmezsin.

• teşekkür ederim kardeş , bn yinede ufak çaplı denemeler yapcam .
  • Müzik ve bass için alınacaksa tabii ki 2 Z623.Fakat o kadar büyük miktarlara çok daha farklı ve güçlü sistemler kurulabilir diye düşünüyorum.
  • dediğim gibi aslıdna z906 alıcaktım 500 watt ama fikrimi değiştirdim önce 1tane z623 alıcam tatmin olmazasam bi tane daha alıcam , ..!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.