Şimdi Ara

10.0.0.2 ye 2500ms ping

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    birkac gündür netim cok kötüydü. online cs oynuyorum normalde 30ms ile oynadıgım serverlardan 2500ms alıp baglantı sorunları yasamaya basladım. herhangi bir servera tracert attıgımda aldıgım sonuc su.

10.0.0.2 ye 2500ms ping

bunun anlamı nedir acaba sorun nerden kaynaklanıyo olabilir bir fikri olan yardımcı olabilirse sevinirim.

• 10.0.0.2 senin kullanmış olduğun adsl modem olduğunu düşünürsek ya bilgisayarın ile modemi bağladığın kabloda sorun olabilir ki zannetmiyim virüs bulaşma imkanı daha fazla bilgisayarına en kısa zamanda antivirüs programı yükle tarama yaptır.olmadı format at :) %90 düzelir.

NOT: %10 Donanımsal olabilecek hatalar ile kullanıcı hatalarını kapsamaktadır :)
  • formatladım zaten su anda hicbisey kurulu degil bilgisayarda. kablo 15 metre fln 6 aydır sorunsuz kullanıodum benden baska ev arkadasım da kullanıyor aynı baglantıyı aynı sonucu ondada aldık. modemimiz tek port eski bisey markasını bile bilmiyorum. baglantıyı 8li switch ile dagıttık. yeni bi modem bulup deneyim ben bide o halde
  • eğer başka arkadaşında da 2500 ms veriyorsa modem bozulmuştur en iyi ihtimal modemize iğne batırarak ayarlarını fabrika çıkış ayarı yapıp tekrar ping atmayı deneyin olmaz ise başka bir modem ile deneyin düzeldiyse modem çöpe...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turknet 1.1.1.1 packet loss
    3 yıl önce açıldı
    40 + 40 x 0 + 1 = ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.