Şimdi Ara

10.000 - 12.000 tl arası Dizel Fiesta & Corsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10.000 - 12.000 tl arası bütçem var. Almak istediğim araç 2004 model ve üzeri.
    Dizel , Klimalı , ABS (biraz zor) , hava yastığı olan bir araç almak istiyorum.
    Bu şartlara bana uygun olan araç tek kapı , van 'dan dönüştürülmüş koltuklu
    ruhsata işli araçlar. Bu özelliklere sahip fiesta ve corsalar mevcut.
    Bu araçlarda aldığımda pişman olmamam için nelere dikkat etmem gerekir ?
    Ruhsata işli olduğunda kamyonet olarak mı geçiyor yoksa hususi mi ?
    Vergi avantajı oluyor mu ?
    Benim şuan için incelediğim 2 araç var.
    Bu araçların edeceği fiyat ve siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ?
    Görüşlerinizi bildirerek yardımınızı rica ediyorum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-fiesta-1-4-tdci-cam-koltuk-4-kisilik-isli-klima-79017819/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-kusursuz-hata-yok-boya-yok-2006-fiesta-78660101/detay

• Takip ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BohemAmca

Takip ...
    Vandan dönüştürme araclarda vergi indirimi değil vergi bindirimi oluyor. Cunku ticari arac vergisi veriyorsunuz yine de.. Ayrıca muayenesi hususi otomobiller gibi 2 yılda 1 değil, 1 yılda birdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

Vandan dönüştürme araclarda vergi indirimi değil vergi bindirimi oluyor. Cunku ticari arac vergisi veriyorsunuz yine de.. Ayrıca muayenesi hususi otomobiller gibi 2 yılda 1 değil, 1 yılda birdir.

Alıntıları Göster
    Bu ilanlarda koltuklar (4 kişilik) ruhsata işli deniyor. Bu durumda ruhsatta hususi yazmıyor mu ?
    Yani vergiyi hususi olarak ödemiyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulu*memo

Bu ilanlarda koltuklar (4 kişilik) ruhsata işli deniyor. Bu durumda ruhsatta hususi yazmıyor mu ?
    Yani vergiyi hususi olarak ödemiyor muyuz?

Alıntıları Göster
    ticari araçlarda vergi fazla
    1 köprüde skıntı geçemiyor
    80 km üstünde ceza geliyor
    araca k belgesi alınıyor
    sürücüye src belgesi alınıyor.

eğer çok cazip olsa kimse kapısını düşünmez gider alırdı bu araçları
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

araca k belgesi alınıyor

500 lira verir ruhsata işletirsin yukarıdaki bütün sorunlardan kurtulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayrıcalıklı Üye

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

araca k belgesi alınıyor

500 lira verir ruhsata işletirsin yukarıdaki bütün sorunlardan kurtulursun

Arkadaşın biri artık ruhsata işleme kalktı diyor.
  • Arkadaslar araştırmalarımın sonucunda su an ilanlarda 12.000-13.000 lira civarında olan Opel Corsa 1.7 DTI araçlara yönelmiş durumdayım. Araştırdığım kadarıyla bu araçlar ruhsatta hususi olarak geçtiğinden Van araclardakin sikinti yok. Tek dezavantajı 1.7 lt motor oldugundan 6 aylık vergisi 320 tl. Motoru ısızu nun yaptıgı söyleniyor. O Acıdan sağlam bi motoru var gibi görünüyor. Vizesi 2 yılda bir. Bu aracı kullananlar ve bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulu*memo -- 25 Mart 2012; 14:17:00 >
  • quote:

Arkadaslar araştırmalarımın sonucunda su an ilanlarda 12.000-13.000 lira civarında olan Opel Corsa 1.7 DTI araçlara yönelmiş durumdayım. Araştırdığım kadarıyla bu araçlar ruhsatta hususi olarak geçtiğinden Van araclardakin sikinti yok. Tek dezavantajı 1.7 lt motor oldugundan 6 aylık vergisi 320 tl. Motoru ısızu nun yaptıgı söyleniyor. O Acıdan sağlam bi motoru var gibi görünüyor. Vizesi 2 yılda bir. Bu aracı kullananlar ve bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirim.
    Teşekkürler.
    lpg li al daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tLqA

lpg li al daha iyi

Alıntıları Göster
    LPG 'li araç düşünmüyorum.
  • quote:

LPG 'li araç düşünmüyorum.

Alıntıları Göster
    o paraya aldığın dizel üzer seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

o paraya aldığın dizel üzer seni

Alıntıları Göster
    Tata indica bak hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman 1453

Tata indica bak hocam

Baktım aslında bu paraya güzel Tata indicalar var ancak marka konusunda kafamda soru işareti oluşuyor.
    Arabaya dıştan bakınca pek sağlam değil gibi duruyor. Sanki 100 bin km de dağılacak gibi
  • quote:

quote:

Tata indica bak hocam

Baktım aslında bu paraya güzel Tata indicalar var ancak marka konusunda kafamda soru işareti oluşuyor.
    Arabaya dıştan bakınca pek sağlam değil gibi duruyor. Sanki 100 bin km de dağılacak gibi

Alıntıları Göster
    Opel cosa 1.7 çok azda olsa kullandım çok güzel seri bir araç fiestayla kıyaslarsak daha sessiz ve sarsıntısız vites aralıkları daha uzun,tercihiniz corsa 1.7dti olmalı

• quote:

quote:

Tata indica bak hocam

Parça fiyatlarını bilmiyorum fakat dizelini bulabilirsiniz aradığınız fiyata. 2 senede bir muayene olur, motorunu da sanırım Mercedes üretiyordu. Ben alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: mmrcnk

Opel cosa 1.7 çok azda olsa kullandım çok güzel seri bir araç fiestayla kıyaslarsak daha sessiz ve sarsıntısız vites aralıkları daha uzun,tercihiniz corsa 1.7dti olmalı

+ olarak motor da isuzu motoruymuş.parayı denkleştirdiğimde benim de gözü kapalı alacağım bir araçtır kendisi
  • quote:

quote:

quote:

Tata indica bak hocam

Parça fiyatlarını bilmiyorum fakat dizelini bulabilirsiniz aradığınız fiyata. 2 senede bir muayene olur, motorunu da sanırım Mercedes üretiyordu. Ben alırdım

Biraz araştırdım. Bu işten anlayanlara sorduğum kadarıyla motoruna sizin söylediğiniz gibi iyi ancak 2. el i çok yavaş dediler. Ben bu alacağım arabaya max. 1,5 - 2 sene binip elimden çıkaracağım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tata indica bak hocam

Biraz araştırdım. Bu işten anlayanlara sorduğum kadarıyla motoruna sizin söylediğiniz gibi iyi ancak 2. el i çok yavaş dediler. Ben bu alacağım arabaya max. 1,5 - 2 sene binip elimden çıkaracağım.

Alıntıları Göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bakimli-masrafsiz-2004-model-143000-km-75470398/detay

araba hususi ruhsata işlenmiş.temiz ve tüm ağır bakımları yapılmış. istersen bakabilirsin. fiyatta uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus3485

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-bakimli-masrafsiz-2004-model-143000-km-75470398/detay

araba hususi ruhsata işlenmiş.temiz ve tüm ağır bakımları yapılmış. istersen bakabilirsin. fiyatta uygun.

Araç İstanbul 'da. Ben İzmir 'deki araçlara bakıyorum. İlginiz için teşekkürler.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunus3485

Araç İstanbul 'da. Ben İzmir 'deki araçlara bakıyorum. İlginiz için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,
    İlandaki araç için + lar , - ler , fiyat hk. yorumda bulunursanız sevinirim.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-107-binde-tek-memurdan-cok-temiz-hususi-ruhsatli-aile-araci-77127984/detay

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.