Şimdi Ara

10.000 bakımı yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Motorum mondial drift allaha sükür kazasız belasız 10.000km ye geldim ve bu km gelene kadar motorun sadece duzenli yagını degistirdim ne vidası sıkıldı ne baska bi yeri
    Neler yapmalıyım acaba bilgisi olan varmı mesela zincirdir şudur budur bilgi verirseniz cok sevinirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 10.000 kilometreye kadar yağdan başka hiç bir şey (biraz zor, ama) değiştirmediysen, kullanma kılavuzu ile kavgalısın demektir.

1) Eğer yoksa, kaybolduysa, "boşver yaaa, bu ne işime yarayacak" diye bir kenara atıldıysa kullanma kılavuzu bulunur.
    2) Kullanma kılavuzu açılıp periyodik bakım tablosuna kadar okunur.
    3) Periyodik bakım tablosunda belirtilen işlemler, eğer ne ifade edildiği anlaşılıyorsa yapılır, anlaşılmıyorsa servise gidilir ve yaptırılır.

Esasen bu soruyu bu şekilde soran kişinin teknik işlerle pek alakasının olmadığı varsayılır, bu nedenle kurcalaması pek tavsiye edilmez.
  • entarhan E kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız icin tesekkurler ben kendim yapmıyacagım zaten ustaya goturcem ama yani bu bakımda temel ihtiyacları nedir neler yapılmalıdır neyi eskimiştir mesela klavuzuda bulamadım malesef

• Usta neyin eskidiğini neyin değişeceğini bilir. Bilmese de elindeki fazla parçaları kakalamak için değiştirilmesi gerektiğini söyler. Dürüst çalışan bir avuç ustayı müstesna tutarım.

Kılavuzu Mondial'den isterseniz ve eğer çok eski bir model değilse, size e-posta ile elektronik kopyasını gönderirler. sibel.dereli@uma.com.tr adresi işinize yarayabilir.

İşten anlamayan birinin şu değişsin bu ayarlansın gibi talepleri, bütün ustaları çok sinirlendirir. O nedenle bırakın, usta ne yapacaksa onu yapsın. Zaten sonuç daima öyle olur.
  • entarhan E kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim dediklerinizi uygulayacagım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.000.000 TL Araç önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.