10 000 DOLARA PC OLMAZ BE HOCAM OLSA OLSA SÜPERCOMPUTER OLUR
niye ya bi ekran kartına 700 dolar fiyat biçiyolar diye biliyorum ii tane bağlarsın. parçaları bunun gibi secersin olur diye düşünüyorum süper bişi bi de deli gibi overclock işte tatmin olmak. yapıcam bunu ama en iyisi olmalı tavsiyeleri bekliyorum
öhe hocam kasa ıcın max 5000 dolar derım 5000 dolarada bı montıro alırsın canavar bı yerde gormustum 5000dolardan baslayıp 24000dolara kadar fıyat basılmıs monıtorler var kolay gelsın ne dıım
forumu takip ediyorsan etmiyorsan bile konu acmadan once arattırsaydın senın gıbı ucuk fıyatta pc isteyen bır kac konu bulurdun vede hepsının en guzel ozetını yazıyorum subata kadar bekle su anda bır pc ye bu kadar yuksek yatırım yapmak sacmalık olur! (vista cıkacak,ati r600 cıkacak gibi)
Durumun ne kadar iyi olursa olsun bence fiyat/performanstan şaşmayacaksın.10.000$'a aldığın pc 6 ay sonra 5000$ olabilir.5000$ da az para değil 6ay sonra 2 tane süper pc sahibi olursun.
Bence 10.000$ lık pc almaya hiç gerek yok.Boşuna paranı çarçur etme derim..Sonuçta oda pc olcak oda. arkadşaın veridği sistem gibi bieşy düşnebilrsin ama yine 10.000+ da cıkmaz.geri kalan paranı daha farklı şeyler için kullan yazık bence.
amd 4x 4800 1 gb ddr2 ram 120 gb samsung sata2 asus delux nforce4 7800 gt 400watt psu bunlar sana yeter artar bile. geri kalan parayı bana ver..
Memlekette ekmek bulamayan adamlar var adam 10.000 dolar vercem diyo pc ye Bu kadar para pc ye verilirmi git biraz aç doyur kalanıyla çok iyi bi sistem toplarsın zaten
+1000
quote:
Orjinalden alıntı: SPETNAS
Durumun ne kadar iyi olursa olsun bence fiyat/performanstan şaşmayacaksın.10.000$'a aldığın pc 6 ay sonra 5000$ olabilir.5000$ da az para değil 6ay sonra 2 tane süper pc sahibi olursun.
Merhaba,
Mart 2007'den önce böyle harcama yapmak oldukça mantıksız. PC ihtiyacınız varsa 800-1000$ seviyesinde bir makina bu sürede ihtiyacınızı karşılayacaktır. Mart 2007'de gerçek harcamanızı yapabilirsiniz.
Naçizane bir tavsiye; Bu donanımı devamlı güncel tutabilmek için bahsettiğiniz paranın bir kısmını ayırın, böylece bir kaç sene bu sistemi güncel tutmak için elinizde yeterli maddi kaynak olacaktır. Tüm parayı donanıma harcarsanız maximum 1 sene içerisinde elinizdeki sistem büyük ölçüde değer kaybedecektir.
Teşekkürler,
Hicks
quote:
Orjinalden alıntı: arkitrom
+1000
quote:
Orjinalden alıntı: SPETNAS
evet katılıyorum ayrıca sen bilgisayarı ne için toplayacaksın ev için ise 3000 dolardan(herşey dahil) fazlası gereksiz harcama olur ama yok ben grafik tasarımı gibi işlerde kullanacam diyorsan orası ayrı
post prodüksiyon işine girmek istiyorum bir kendine bir de bana MAC G5 alırsan kafadan 14 milyarını harcamış olursun.Ama MAC G5 seni de beni de 5 sene idare eder...Söz 5 yıl içinde borcumu fazlasıyla öderim...
quote:
Orjinalden alıntı: reisbey76
post prodüksiyon işine girmek istiyorum bir kendine bir de bana MAC G5 alırsan kafadan 14 milyarını harcamış olursun.Ama MAC G5 seni de beni de 5 sene idare eder...Söz 5 yıl içinde borcumu fazlasıyla öderim...