Şimdi Ara

10.000 Dolara araba tavsiyesi(Amerika içerir )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dil kursu için Amerika'ya gidicem bugün sabah 9 da konsolosluga gittim ve kabul edildim. İnş ayın 25 i gibi gidicem buralardan :) neyse konumuza gelelim Craiglist.com'dan 1 seneye yakındır araba fiyatlarına bakıyorum pek bi düşük :) Elimdeki paraya nissan 350z, mustang gt, bmw 3.28(e46) alabiliyorum. 3 araba arasında gidip geliyorum aslında aklımda s2000 vardı ama onların fiyatıda 15 bin dolar ve üstü. Sizden ricam bu üç araba arasında tercih yapmama yardımcı olmanız. Veya oradaki araba fiyatlarından haberdarsanız aynı klasmanda farklı arabalarda önerebilirsiniz... TEŞEKKÜRLER

• Fiyatlara bak arkadas ne guzel. Eger cikarabiliyosaniz 5bin daha cikarip s2000 alin. Vtec tadi bambaska. Ama uok cikaramam derseniz 350Z derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modelleri siz tercih edin ama ben sizin yerinizde olsam, yüksek hacimli benzinli motora sahip bir Amerikan aracı, duruma göre Alman ya da Japon markası seçerdim.
  • Ben olsam 350Z alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Fiyatlara bak arkadas ne guzel. Eger cikarabiliyosaniz 5bin daha cikarip s2000 alin. Vtec tadi bambaska. Ama uok cikaramam derseniz 350Z derim

Paralar işlemlere gittiği için 10 bin dolar imkanım var ama 11 bin dolara filan 2000 model s2000 ler var onlar alınırmı sizce ?
  • Reno 1.5 dci alın az yakar

• quote:

Orijinalden alıntı: NoPa1nNoGa1n

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

Fiyatlara bak arkadas ne guzel. Eger cikarabiliyosaniz 5bin daha cikarip s2000 alin. Vtec tadi bambaska. Ama uok cikaramam derseniz 350Z derim

Paralar işlemlere gittiği için 10 bin dolar imkanım var ama 11 bin dolara filan 2000 model s2000 ler var onlar alınırmı sizce ?

Valla imkan olsa burda 11bin dolara modeline hic bakmadan alirim ama orada cesit bol oldugu icin baska araclarada yonelebilirsiniz. Benim hayalimdeki arac oldugu icin s2000 diyorum. Tabii GT-R'dan sonra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoPa1nNoGa1n

Ben olsam 350Z alırdım.
    Bu İranlılar başka ülkeye gittiklerinde nasıl açılıp saçılıyorlarsa, bizde araba konusunda onlar gibiyiz
    Yurtdışına giden soluğu 3000 cc üzerinde alıyor arkadaş =)
  • 350z veya r34 skyline gts-t oneririm 350z s2kdan iyi bir aractir gerek motor gucu gerek yol tutus oturaklilik bakimindan.(amerika da polisler goz actirmayacagindan yok surda sifir cizeyim vs vs hareketlere kalkismayacaginizi umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkishDrifter

350z veya r34 skyline gts-t oneririm 350z s2kdan iyi bir aractir gerek motor gucu gerek yol tutus oturaklilik bakimindan.(amerika da polisler goz actirmayacagindan yok surda sifir cizeyim vs vs hareketlere kalkismayacaginizi umuyorum.
    hep de 10,000 $ araba alırız amerikadan
  • Hepimiz amerikada oturdugumuz icin oturmayanlarimiz da hergun amerikan arac piyasasini takip ettigi icin tam yerine sordun. Hosgeldin.
    Gidip bir amerikan forumuna konu acarsan saglikli bilgi edinirsin. Burada kim ne soylerse boş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Hepimiz amerikada oturdugumuz icin oturmayanlarimiz da hergun amerikan arac piyasasini takip ettigi icin tam yerine sordun. Hosgeldin.
    Gidip bir amerikan forumuna konu acarsan saglikli bilgi edinirsin. Burada kim ne soylerse boş.

her ne kadar seni sevmesem de 1 sn farkla aynı temayı içeren mesajlar yazmışız,

eğer ben başka biri olsaydım kendimi de sevmezdim üstünüze alınmayın,

genel olarak insanları sevmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Hepimiz amerikada oturdugumuz icin oturmayanlarimiz da hergun amerikan arac piyasasini takip ettigi icin tam yerine sordun. Hosgeldin.

Neden beni sevmiyorsunuz ki cok kalbim kirildi. Oysaki yumusacik bir kalbim var jettanin konsolu gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

Reno 1.5 dci alın az yakar

size tavsiyem ... en azından bir v6 alıp keyfini çıkartmanız ) malum benzin fiyatları orada çok makul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Juhziz- -- 5 Ağustos 2013; 18:32:39 >
  • quote:

quote:

quote:

Neden beni sevmiyorsunuz ki cok kalbim kirildi. Oysaki yumusacik bir kalbim var jettanin konsolu gibi

Alıntıları Göster
    Dil kursun'a arabası olmayanı almıyorlar heralde?

• quote:

quote:

quote:

bir elim direksiyonda bir elim kalbinde gitmek isterim,

jettamda her gün seyahat ettiğim gibi,

çok kaza atlattım o sıcacık, yumuşacık mıncık mıncık konsoluna dokunmak için jettam

kalbinizi kırdığım için özür dilerim

beni afffffeeeeeeeeeeeet

konu dışı mode : off

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 5 Ağustos 2013; 18:34:21 >

• dalga mı geçiyon birader. amacın ne şimdi git istediğini al amerikada biz ne bilelim amerikadaki araba piyasasını. liseli olduğun kesin gitmişsin oraya hava atacan dimi.
  • Mustang.

• quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

dalga mı geçiyon birader. amacın ne şimdi git istediğini al amerikada biz ne bilelim amerikadaki araba piyasasını. liseli olduğun kesin gitmişsin oraya hava atacan dimi.
    Aynen dalga mı geçiyon birader amerikaya gidiyo honda alacakmış ..
    Git mustang impala falan bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: manalaus

dalga mı geçiyon birader. amacın ne şimdi git istediğini al amerikada biz ne bilelim amerikadaki araba piyasasını. liseli olduğun kesin gitmişsin oraya hava atacan dimi.

10.000 Dolara araba tavsiyesi(Amerika içerir )

Yukarıdaki ss'ini koyduğum Z 'nin sahibi ile konuştum anlaştık sayılır kaporası hazır orada akrabalarım verecek gidincede sanırım sahibi olacam. Burada hava atma niyetim yok sen burada o paraya doğan şahin alırken ben 3,500cc 'lik japon canavarına binecem tabi oturmuştur içine.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.