Şimdi Ara

10-13.000 tl arası 2. el otomil acemiye yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben ilk otomobilini alacak bir memurum. Parayı oldukça zor koşullarda denkleştrebildim hatta bir kısmınıda kredi çekeceğim. Arabayı 1-2 yıl kullanıp koşullarım değiştiğinde başka bir araba alacağım. Arabalar konusunda bilgilerim oldukça sınırlı.
    Önceliklerim
    1) Az tüketecek: LPG ya da Dizel(çevremdekiler 100.000 üzeri dizeller sorunlun olacaktır diyorlar)
    2) Kolay elimden çıkartmak istiyorum (ama 2. önceliğim)
    3) Sedan modeller birkaç kişi bineceğinden daha çok istediğim modeller.

Şu ana kadar birkaç model araba buldum.
    Özellikleri:
    1) Tadınıktan 2001 model bir Clio sedadm otomobil. Henüz 40.000 km de benzinli bir araç.Klima yada diğer özellikleri öğrenemedim. 2 ay sonra satabileceğini söyledi. 12.000 tl istiyor.
    2) Diğeri 2000 model polo Classic. Araba 1.6 motor, 100 beygir. Brc marka LPG 'li. 117.000 km de. Araba oldukça hoşuma gitti ama klima yo. (Samsun'da yaşıyorum) 13.000 tl.

Bu iki tercih dışında önerileriniz de olabilir. Bu ara piyasa oldukça pahalı olduğu söyleniyor Ocağa kadar beklemelimiyim?

Saygılar

• Milenyum (kasa) Accent de bakabilirsiniz.
  • Accent bence de güzel bir seçim olur, hem aynı paraya diğer iki seçenekten daha yeni model yılında bulabilirsiniz.

• FB plakalı iyiymiş
  • R19 alize veya 2001 model ve üstü accent
  • Yardımlarınız iiçin teşekkür ederim. Bşaka bir araç buldum. Seat Cordoba 2001 model bir araç 13.000 tl isteniyor. Kliması var. Volswagen kaç yılıdan beri bu Cordobaları üretiyor bilen var mı?

Bu araç Volkwagen üretimimidir?

Saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.