aracım 233000 de 1.6 terra corolla lpgli vede 5000 km de 1250 cc yağ eksiltiyor.bor power kullandım.sonuç sıfır 20/50 kullandım hikaye araçta üfleme ve mavi duman yok.çekiş fena değil en son olarak 10/60 mobil kullandım.bu yağı kullanan varmı birde piyasada satılan orjinal ambalajlı yağlar ne kadar gerçek yağ şüpheli.gerçek yağı nerden emin olarak alabiliriz.lpg kullananlar mutlaka yağı 2500-3000 km kala yağı değiştirin.
bu yag icinde yüksek seviyede polimer bulunduran bri yag ki buda pek tavsiye edilmiyor. 0 km performans araclari haricinde, faydasini gormeyebilirsin.
peki 20/50ye gecince motorun tepkileri nasıl oldu? agırlaşatımı merak ediyorum
hangi terra? vvti motorlu terra mı (çift farlı), EFI motorlu terra mı (tek farlı)?
Bahsettiğiniz yağın fiyatını ve değiştirme periyodunu da yazar mısınız?
quote:
Orjinalden alıntı: alpcanmehmet
aracım 233000 de 1.6 terra corolla lpgli vede 5000 km de 1250 cc yağ eksiltiyor.bor power kullandım.sonuç sıfır 20/50 kullandım hikaye araçta üfleme ve mavi duman yok.çekiş fena değil en son olarak 10/60 mobil kullandım.bu yağı kullanan varmı birde piyasada satılan orjinal ambalajlı yağlar ne kadar gerçek yağ şüpheli.gerçek yağı nerden emin olarak alabiliriz.lpg kullananlar mutlaka yağı 2500-3000 km kala yağı değiştirin.