Şimdi Ara

10 bin ₺ araç önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    8 bin'e 2 sene evvel aldığım doğan 92 L ile her yere gittim geldim. boş laflara inanma dostum. bütçene göre al gitsin ne yapalım kaderimiz bu araçlar ama daha iyisi olana kadar uygun temiz bi araç bul kon.
  • Benim aklıma direk kuş serisi,uno,samara,favorit,reno11 geldi.

1.5 samara iyi güzel fakat parçalar yavaş yavaş stokta bitiyor galiba samara tarafında emin değilim ama.Fiyatlar yükseliyor.

O paralara bu araçların öldürmeyecek haldekilerini bulursun.Şehir dışına gitmek senin bütçeni boşu boşuna zorlar.Bu paraya alacağın arabalarda zaten hep bir çürük muhabbeti olacak.Bu paralara yürürü önemli araba lazım.Aralaraından tofaş en rahatı olur,samara yola en iyi oturanı,flash en güçlüsü,favorit ve uno ise yakıtta cimriliğe oynar.

Ama şu var,favorit 1.3 ve uno 1.4.İkisi arasında kilo farkı olacağı için ve bir yerli olduğu için avantajlardan dolayı uno en mantıklısı

1.4 flash ise en mantıklısı olur bence.Bende 1.4 uno ve 1.4 flashlara bakıyorum nasip olacak inşallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ford Taunus

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • haci abi bide konfor önemli değil demişsin , bide önemli olsun o fiyata. 10 binini çar çur etme araba ile
  • ayni soru amerikada bi forumda sorulsa 10 bin birime ne alabilirim diye adam suan kraldi dimi neticede 10 bin birim veriyor ulke batiksa onun sucu degil niye tasliyorsunuz adami 10 bine arabami kaldi vs diyerek...

tavsiyem r21 mazda 323 motoru filan yapilmis olsun yapilmamislar daha tehlikeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musty578 -- 6 Şubat 2020; 5:54:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakıtı problem evet bakımsız tofaş yorar biraz yakıt bakımından ama bütçeye göre uygun araba zor yani.
    Şuan muhtemelen 35-40 kuruş yakar tofaşlar, az yakıyorum diyen adamlara inanmam ben 3 yıl kullandım çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.