Şimdi Ara

10 bin ₺ araç önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-B30A81455

Hocamın önerilerini dikkate al doğru söylüyor.
    Ek olarak alacağın araç bence serçe olsun.6-7k aralığında olanlara hiç bulaşma.
    94 model içi dışı temiz ve diriyse 8-9k civarı aralıktaysa kaçırmadan almanı tavsiye ederim.
    Benim bir önceki arabam serçeydi 94 model 7.600'e almıştım sonra sattım.
    Hiçbir sıkıntısını çekmedim cidden 1.3 olduğu için az yakıyordu.Hiç masraf çıkarmıyordu.Tek sıkıntısı yokuşlarda biraz zorlanıyordu.
    Sattığıma halen pişmanım

Alıntıları Göster
    Kardeşim serçe beni uzun yolda çok üzer gibi duruyor

Sigorta-bakım-muayene vs vs bunları hesaba katarak 10 bin liralık araç alıyorum ahh keşke bu kadar yüksek sigorta ücretleri olmasa yakıt bu kadar yüksek olmasa da daha düzgün araçlara binebilsek

• kesinlikle skoda favorit. Komple antifriz koyun hararet yapmıyor. 8-9 arası alınır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • r19 eski modellere bakabilirsin hocam.
  • Ben bu paraya alınabilecek tüm arabalara binmişimdir.
    Renault 9 al dostum. Parça olarak da usta olarak da üzmez seni. Satarkende verirsin gider.

Bu paraya alabileceğin diğer araçların kronik meseleleriyle yol gidemezsin.

Samara ların arka kuleleri ve tabanı çabuk çürür yakıt meselesi bitmiyor,skoda favoritler conta ve motor sıkıntılı, şahin desen 10 liralık şahin bakkala anca gider.

Renoya at 50 lira gaz aksama kadar gez. Aşırı hastalıklı bi arabaya denk gelmediğin sürece arkana bakmazsın.

Benim favorit 2. Kez conta yaktıktan sonra golf 7 aldım :) o derece sinir oldum bu tarz arabalara.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lada vega 1999 model bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarnufel

Ben bu paraya alınabilecek tüm arabalara binmişimdir.
    Renault 9 al dostum. Parça olarak da usta olarak da üzmez seni. Satarkende verirsin gider.

Bu paraya alabileceğin diğer araçların kronik meseleleriyle yol gidemezsin.

Samara ların arka kuleleri ve tabanı çabuk çürür yakıt meselesi bitmiyor,skoda favoritler conta ve motor sıkıntılı, şahin desen 10 liralık şahin bakkala anca gider.

Renoya at 50 lira gaz aksama kadar gez. Aşırı hastalıklı bi arabaya denk gelmediğin sürece arkana bakmazsın.

Benim favorit 2. Kez conta yaktıktan sonra golf 7 aldım :) o derece sinir oldum bu tarz arabalara.
    Taksi çıkması alınır mı peki?
  • Renault 9 ve 19 dizel motorları tutulmadı. Taksi çıkması bakarken denk gelebilirsiniz. Gücü zayıftır.

Taksi çıkması veya kamudan çıkan araçların bakımlı olanlarına yine yüksek fiyat isteniyor. Araştırmakta fayda var. Belli bir yaşı geçen arabayı satması da zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rangerover85

Bunu alabilirsin mesela
    Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokma ondanda ötv Motorsuz Taşıtlar Vergisi alırlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• .bizde dogan l var ilk alındığında sadece conta değişti 5 sene oldu motora bir şey olmadı motor ve gaz tesisatı sağlıklı ise her yere gidersin...

malum tofaşlar çabuk çürüyor biz altını vs yaptırdık sonuçta saglamlık yok ...birde motor sesi biraz fazla....

alınırmı alınır sonuçta 8 10 binlik araba...

çıtayı yükselt diyenlere bakma 15 20bin yapsan nolur fazla iyi araba bulamayabilirsin 2.el piyasası çok yüksek ....

yani ögrenci isen kafadan parçası ucuz arabalara bak.... bence tofaş mantıklı

• Yok

• 10 bin ₺ araç önerisi

Buyur kardşim
  • Yazin 15-20 bin yaptiginda su anki 10 binlik araba o fiyatlara gelmis olabilir kaldi ki su an 20 bin altina da sahinden farksiz arabalar satiliyor. Ya doviz olarak vs biriktir yada temiz bir tofas alip yazin ustune koyup değiştirebilirsin.

• motor alsan daha sağlıklı olur düşüncesindeyim illa araba diyorsan:

favorit olabilir lada vegaya girme lpg işi sıkıntılı ama karbüratörlü lada samara olabilir.
    tüplü şahin broadway flash işini rahatlıkla çözer

bu araçlar mutlaka tamir isteyecek madem öğrencisin parçası ucuz her yerde bulunan basit araçlara bak yukarıdaki gibi.
  • Uzun yolda bu araçların hiç biri tofaşın konforunu vermez.
    Çok konforlu değil ama renolardan iyidir en azından.
    Gel gelelim eski olan her araç ayda bir - iki defa sanayiye gider yıllarca binilenlerden bahsetmiyorum, yeni alacağın için böyle söyledim.
    Hesabını yap illa lazımsa bence tofaş alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenjaminGreen

Uzun yolda bu araçların hiç biri tofaşın konforunu vermez.
    Çok konforlu değil ama renolardan iyidir en azından.
    Gel gelelim eski olan her araç ayda bir - iki defa sanayiye gider yıllarca binilenlerden bahsetmiyorum, yeni alacağın için böyle söyledim.
    Hesabını yap illa lazımsa bence tofaş alınır.
    Tofaşın yakıtından korkuyorum çok yakıyor gibi
  • Renault Flash
  • reno 9 pahalı olur reno 11 bakın biraz daha ucuz olur ben reno 11 alırdım sağlam araba bakımlısını buldunuzmu çok sıkıntı çıkarmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Biraz daha para bulabilirsen 3 kapılı araçlara yönelebilirsin mesela:
    www.sahibinden.com
    Renault Megane 1.6 Coupe Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/renault-megane-1.6-coupe?sorting=price_asc
  • Hocam 2-3 arkadaş yazmış,bende yazayım.

Kesinlikle skoda favorit veya formen al asla pişman olmazsın.

4,5 sene 94 model formen alıp kullandım.Emin ol taş gibi araba.

Ev almak için 0 km aldığım arabamı 2 yaşında 10 bin km'de satıp skoda formen almıştım.Çocuklar ufak,arabasız olmaz dedik.

Hemde araba pazarına gidip elma alır gibi almıştım,hiç baktırmadım bile.İlk gördüğüm arabaydı.Pazarın en ucuzu sayılırdı.

İlk alınca yağını değiştirdim o kadar,eksilince ilave yaptım.aradada suyuna bakardım.

4,5 sene 35 bin km başkada masraf etmedim.Bir kere bile arıza yapmadı.Çünkü arıza yapacak parçası yok.

Kuş serileri tamirciden çıkmazken o banamısın demedi.Dağ bayır traktör gibi gidiyordu.

Üstelik gaz yoktu,benzinle kullandım ve fazlada yakmıyordu.

Çok araba değiştirdim.Allah nasip etti 4 sıfır,4 ikinci el aldım.Şuandaki aracımda 0 km.

Ama skodanın benim ve ailemizin gönlündeki yeri bambaşkadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serar1453 -- 5 Şubat 2020; 22:50:15 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.