Şimdi Ara

10 bin ₺ araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 10.000 ₺ bütçem var öğrenciyim. konfor umurumda değil önemli olan aracın sağlamlığı ve yakıtı.

Araçla Ankara-Hatay arası 700 km yol yapacağım için sağlam olmasını istiyorum yani hararete yatkın bir araba olursa çok sorun olur

Şahinlere biraz baktım ama yakıtı çok olduğu için karar veremedim

• R12 ve R9 hariç araba bulmak zor. 5 vites olmayan arabayla uzun yol sıkıntılı. 4 vites R12 ile 2.5 saatlik yolu 4 saatte alabilmiştim.
    Öğrenci olmanın yanında sağlam gelir de lazım. Yolda kalınca tamir etmek, tamir edilemezse ustaya verecek para lazım. Yürütmesi en kolay arabalardandır. Serçe de bakılabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 bin ₺ araç önerisi
    Bunu alabilirsin mesela

• Valla alınabilirse lada Samara diyeceğim ama 10 bin liranın da adı kaldı sadece.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben Kemal Geliyorum

R12 ve R9 hariç araba bulmak zor. 5 vites olmayan arabayla uzun yol sıkıntılı. 4 vites R12 ile 2.5 saatlik yolu 4 saatte alabilmiştim.
    Öğrenci olmanın yanında sağlam gelir de lazım. Yolda kalınca tamir etmek, tamir edilemezse ustaya verecek para lazım. Yürütmesi en kolay arabalardandır. Serçe de bakılabilir.
    R9 hararet yapıyor yağ yakıyor vs vs diye söylentiler var doğru mu acaba
  • hocam gene en mantıklı araclar r9 şahin ben şahin alırdım azcık toplu olsa yeter bişey olsa bile elinden cıkarma şansın olur parcası nerdeyse bakkalda bulunur ornek arka tampon 50 lira 2 ayna 80 lira gibi vsvs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Lewandowski RL9

hocam gene en mantıklı araclar r9 şahin ben şahin alırdım azcık toplu olsa yeter bişey olsa bile elinden cıkarma şansın olur parcası nerdeyse bakkalda bulunur ornek arka tampon 50 lira 2 ayna 80 lira gibi vsvs
    doğru söylüyorsunuz hocam en iyisi ben bu araba işini yaza bırakayım hem de belki bütçeyi yükseltebilirsem daha düzgün bir araç alma şansım olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uzun yola 10binlik araba ile çıkılmaz hocam yanlış anlamayın.

• Btoksoy kullanıcısına yanıt
    Hocam araba problem.degilde uzun yol yapicaksiniz güvenlik aracdegil 700km sahinlede geçmez

Grande punto veya 2004 2005 corsa vs bile daha iyi ama fiyatlar sikinti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 3 Şubat 2020; 0:28:1 >
  • Butceni 20 lere doğru çıkarmaya bakmalisin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan söylemesi ne kadar kolay be kardeşim. Adam 10 bin yazmış sence 20 cıkartabilse cıkartmaz mı? Laf olsun torba dolsun.

Kardeşim kuş grubuna ve r9 a felan bulaşma sana tavsiyem lada hem nispeten modelli olur hemde dayanıklı sağlam arabadır

sahibinden.com
    Lada / Vega / 1.5 / Fb plaka isteyene sahibinden.comda - 786450733
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-fb-plaka-isteyene-786450733/detay

bu ilanı incele istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Ulan söylemesi ne kadar kolay be kardeşim. Adam 10 bin yazmış sence 20 cıkartabilse cıkartmaz mı? Laf olsun torba dolsun.

Kardeşim kuş grubuna ve r9 a felan bulaşma sana tavsiyem lada hem nispeten modelli olur hemde dayanıklı sağlam arabadır

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-fb-plaka-isteyene-786450733/detay

bu ilanı incele istersen
    Teşekkür ederim kardeşim sanırım yazı bekleyeceğim araba fiyatları hem çok yüksek hem de sanayi köşelerinde sürünmek istemiyorum en azından bütçeyi 15-20 yapmaya çalışacağım

• 10.000 ₺ araba kaldı mı ?
  • 10.000 liralık araba alacaksan, aylık ortalama 100-150 TL tamir için bütçe ayır. ilk aracınsa yıllık 1200 civarı sigortası tutar. yine yıllık 200 civarı vergisi. yıllığa vurursan 200 civarı muayene ücretlerin olur. aylık yakıt harici 250 lira civarı bakım ücreti olacak alacağın ihtiyarın. bence her şeyden önce bunu hesaba kat.

• hocam r19 düşük modelli olanlara bakabilirsin .o fiyatlara çok iyi durumda olmasada yolda bırakmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

10.000 liralık araba alacaksan, aylık ortalama 100-150 TL tamir için bütçe ayır. ilk aracınsa yıllık 1200 civarı sigortası tutar. yine yıllık 200 civarı vergisi. yıllığa vurursan 200 civarı muayene ücretlerin olur. aylık yakıt harici 250 lira civarı bakım ücreti olacak alacağın ihtiyarın. bence her şeyden önce bunu hesaba kat.
    Hocamın önerilerini dikkate al doğru söylüyor.
    Ek olarak alacağın araç bence serçe olsun.6-7k aralığında olanlara hiç bulaşma.
    94 model içi dışı temiz ve diriyse 8-9k civarı aralıktaysa kaçırmadan almanı tavsiye ederim.
    Benim bir önceki arabam serçeydi 94 model 7.600'e almıştım sonra sattım.
    Hiçbir sıkıntısını çekmedim cidden 1.3 olduğu için az yakıyordu.Hiç masraf çıkarmıyordu.Tek sıkıntısı yokuşlarda biraz zorlanıyordu.
    Sattığıma halen pişmanım

• Skoda favorit bakın 93 model ve üstü altını almayın kaya gibi arabadır R9'a tofaş'a bin basar.

• 92 model r9 u 9,750 tl ye sattı arkadaşım. Bakacağın filtre bu yani
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.