Şimdi Ara

10 bin TL'ye varan hurda teşviki kabul edildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç hurdayı beraber verip toplu indirim alma imkanı olsa belki iş yapar. 5 tane hurdayı verip 50bin indirim kapmak mesela... Ama burası Türkiye, fazla şey yapmamak lazım

• tok sesin 25 bini var siz hayırdır
  • oha hemen 10k lık arabamı verip 80k ya sıfır araba alayım da verdiğim vergiyle suriyeliler tanıdıklarını arasın telefonla çünkü onlar savaştan kaçtı
  • Ramazan geliyor beyler, devlet baba sadaka dağıtıyor.

Eyyy fakirler, birinci vazifeniz bana oy, sonra da devlete vergi vermektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen ay benim brodwayı 9bine sattım. ki sağ arka jant yamuktu elektrik sisteminin sıkıntıları vardı lastikler ölüydü. nerden baksan 2bin ? masrafı vardı. iyilerini 11-12 den gidiyor

• ...'e kadar diye yapılan reklamlar yasaklanmamış mıydı?

• buna "yemekhane kepçesiyle alıp çay kaşığıyla geri vermek" denir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozmenakif

Birkaç hurdayı beraber verip toplu indirim alma imkanı olsa belki iş yapar. 5 tane hurdayı verip 50bin indirim kapmak mesela... Ama burası Türkiye, fazla şey yapmamak lazım

Sizi yılın ölücüsü ilan ediyorum. Hatta 20 tane hurda getir sıfır Mercedes al

• quote:

Orijinalden alıntı: hareketliperde

geçen ay benim brodwayı 9bine sattım. ki sağ arka jant yamuktu elektrik sisteminin sıkıntıları vardı lastikler ölüydü. nerden baksan 2bin ? masrafı vardı. iyilerini 11-12 den gidiyor

Broadway hurdaya verilecek araba değildir. Ölüsü bile gider onun tofaşlara benzemez.
  • Sadece sıfırı kapsıyacak şekilde olmayacaktı belli bir yaşa kadar 2.el araç alımların da da yasa geçerli olmalıydı daha çok eski araç trafikten kalkardı şahini verip i10 alayım dedim en ucuz sıfır arabalardan biri onu bile alamıyorum yüksek faizden dolayı.
  • Şöyle bi tezatlık var ki öyle bir arabanın sahibi nasıl sıfır araç alsın. Onun yerine farklı bir şey olsa iyi olurmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Melkor -- 22 Mart 2018; 15:19:0 >
  • 10bin liralık diş kovuğunu bile doldurmayacak bir indirim yerine, hurda aracıyla gelene komple ÖTV'yi sıfırlasalardı daha mantıklı olurdu.
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    aynen ölüsü bile canavar. ben kazalı olarak almıştım 2800₺ kaporta boya işini memllekette amcam halletti. 3 sene kadar köylerde dağa taşa vurduk nehir girdik off road yaptık banamısın demedi 95 spring var şimdi durumu iyi değil pek ama onuda düzeltir aynı şekilde dağa taşa vururuz artık.

alan kişi çok memnun. 20₺ gazla safranboluya gidip gelemiyordum şahinle bununla gidip geliyorum içindede kalıyor diyor
  • 10000₺ ÖTV indirimi var. ÖTV nin bir de KDV'si var. 10000₺ nin KDV'si de düşülürse totalde 11800₺(e kadar) bir indirim olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir coglk kisi arabayi alinca defteri kapatmis ama uyandirayim mtv si de 16 yil oncrki aracla degil, kol gibi girer. Ayrica alabilen zaten aliyor

• bu işte şuan çok büyük bir rant var. Galericiler, oto kiralama işi yapanlar adım adım anadoluyu gezip hurda arabaları topluyor.
    Daha sonra bayilere satıyorlar. Bayilerde 3'e 5'e aldığı arabayı bir güzel devlete iteleyecek.
    Sana bana yarayacak bir iş değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarlabasi -- 22 Mart 2018; 16:19:19 >
  • Neye göre 10 bin?
  • 2002 honda 30 lira iken adam niye hurdaya çıkarsın arabayı?
  • Sorulması gereken soru sorulmuş "Neye göre?"
    Ben 1974 model bir otomobile sahibim ve restorasyonuna 10 binden fazla para harcadım. Bakın kesinlikle küçümsemek değil niyetim kuş serisi dediğimiz otomobillere 10 bin veren hükümet benimkine de aynı parayı verecekse kusura bakmasın küfür ederim. Piyasaya göre zaten 16 yaş üstü otomobiller aşağı yukarı 10-15 bin bandında bir fiyata sahip. Bu teşvik sadece gerçekten hurda otomobillerde çok az miktarlarda yardımcı olacaktır. 15 bine satabileceğim herhangi bir arabayı neden hurdaya ayırıp devletten 10 bin lira almak için uğraşayım ki ?

• ya arkadaslar tamam haklisiniz araba fiyatlari cok pahali daha makul olmasi lazim lakin cevre doga durumundan yola cikarsak birakin sehirleri ilceler kasabalar dolmus araba ile park yeri yok gürültü egzoz dumanlari vs imdattttt

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.