Şimdi Ara

10 binden mezuna kalınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ayt 63 tyt 105 civarı (mutlaka 1-2 oynar). 10 bin civarı gelecek sorun olmazsa. Ben hep forumun çoğu gibi boun-pc müh düşünmüştüm. Şimdi önümde seçeneklerim itü-endüstri, gsü bilgisayar ve boun-kimya mühendisliği. Size sadece fikir soracağım. Ders çalışmayı seven biriyim. Bir sene daha çalışıp 75+ yapabilirim. Hep Boun, odtü ya da bilkent bilgisayar istiyordum. Benim gibi olup sonradan iyi bir yere giren oldu mu? Sizce mantıklı bir karar mı? Bilkent endüstri %50 filan da tutuyor. Ama onu vermek yerine almanyada bilgisayar okumak çok daha mantıklı geliyor. c1 almıştım bu sene. Bu yüzden bu seçeneğim de var. Bu yüzden kafayı yedim. Almanyada yapabilir miyim bilmiyorum hele ki bilgisayarı çünkü bilgisayar konusunda pek bir bilgim yok. Bir de malum elalem orada türkler yapamaz felan filan diyor. Gideyim mi, mezuna mı kalayım yoksa itü,gsü,boundan birine mi gireyim? Ne diyorsunuz, sadece fikrinizi merak ettim.

• Tyt puanını koruyup sene boyu ayt çalışması ile çok rahat 75+ yaparsın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galeksus4 kullanıcısına yanıt
    tyt yi korumak istiyorum dersem seneye yine de şansımı deneyebiliyor muyum? mesela bu sene garanti olsun diye tyt puanımı koru dersem ve seneye 110 diyelim ki yaptım. 110 kabul oluyor mu? yoksa tyt ye giremiyor muyum? eyvallah hocam bu arada

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bende düşünüyorum bu sıralamaya yakın bir sıralamadan bırakcam gibi 2 sene önce 9k dan bırakıp 500.olan vardı diye hatırlıyorum

• Bu yıl 2018 ole kiyaslanip hangisi daha iyiyse o gelicekmis yani her halukarda korunuo

• 10kdan kalıp 700yapmıştım 2017'de yani teknik olarak yapılabilir. Ama bir sene daha aynı tempoda hatta daha üstünde çalışabilir misin buna kendini iyi tanıyarak cevap vermen gerekli
  • Bu seneki TYT Ham Puanınız eğer ki tercih yapıp yerleşmez iseniz seneye de geçerli olacak şekilde korunuyor. Sıralamanız değil HAM PUAN.

Seneye TYT’ye girmezseniz sonuçların ardından standart sapmaların değişmesi dendi yani sınavın zorluğuna göre diye anlayabileceğimiz bir yığınsal tablo elde edilecek ve ham puanınız seneye hangi dilimde yer alıyorsa ona karşılık sıralamanız GÜNCELLENECEKTİR.

Sıralamayı korumanın imkansız ve mantıksal hatasını biraz düşündüğümüzde fark edebiliyoruz. Siralama korunsa, seneye ilk defa sinava girecek adaylar önlerinde düşündükleri mezunların direkt gerisinde başlıyor olacaklardı.

Eğer ki seneye TYT’ye girerseniz ve bu seneki HAM PUANINIZDAN düşük alırsanız bu seneki, daha yüksek alırsanız güncel olarak bu kullanılacak.

Hangi TYT HAM PUANINIZ yüksekse o kullanılacak.

alıntı Ribas0 hocamızın yapmış olduğu ösym görüşmesinden alınmıştır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 binden mezuna kalmak
    4 yıl önce açıldı
    1 sene de mezuna kalınır
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: headintheclouds

tyt yi korumak istiyorum dersem seneye yine de şansımı deneyebiliyor muyum? mesela bu sene garanti olsun diye tyt puanımı koru dersem ve seneye 110 diyelim ki yaptım. 110 kabul oluyor mu? yoksa tyt ye giremiyor muyum? eyvallah hocam bu arada
    Seneye de giriyorsunuz tyt ye ve hangisi daha iyiyse o hesaplanıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: düştengüzel

Bu seneki TYT Ham Puanınız eğer ki tercih yapıp yerleşmez iseniz seneye de geçerli olacak şekilde korunuyor. Sıralamanız değil HAM PUAN.

Seneye TYT’ye girmezseniz sonuçların ardından standart sapmaların değişmesi dendi yani sınavın zorluğuna göre diye anlayabileceğimiz bir yığınsal tablo elde edilecek ve ham puanınız seneye hangi dilimde yer alıyorsa ona karşılık sıralamanız GÜNCELLENECEKTİR.

Sıralamayı korumanın imkansız ve mantıksal hatasını biraz düşündüğümüzde fark edebiliyoruz. Siralama korunsa, seneye ilk defa sinava girecek adaylar önlerinde düşündükleri mezunların direkt gerisinde başlıyor olacaklardı.

Eğer ki seneye TYT’ye girerseniz ve bu seneki HAM PUANINIZDAN düşük alırsanız bu seneki, daha yüksek alırsanız güncel olarak bu kullanılacak.

Hangi TYT HAM PUANINIZ yüksekse o kullanılacak.

alıntı Ribas0 hocamızın yapmış olduğu ösym görüşmesinden alınmıştır.
    Seneye TYT ye girmezseniz diye bişey yok. AYT ye girecek her aday TYT ye girmek zorunda. Para lazım öseyemeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harsh -- 22 Haziran 2019; 18:0:30 >

• harsh H kullanıcısına yanıt
    ben de böyle biliyordum hocam. bir arkadaş böyle diyince kafam karıştı. cidden sistem çok saçma. ben o zaman 2020 mezunu öğrencilere göre daha avantajlı başlıyor olacağım teorik olarak..

• Diyelim ki bu yıl TYT de 100 netle yüzde 1 e girdin. Seneye 90 netle yüzde 0.8 e girdin. 90 net yaptığın tyt hesaplanıyor.

• harsh H kullanıcısına yanıt
    evet hocam herkes tyt girmek zorunda ama ösymdeki "insanın" söylediklerini yazdım
  • düştengüzel kullanıcısına yanıt
    4. maddeyi inceleyebilirsiniz. Böyle bir zorunluluk yok.

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam
  • düştengüzel kullanıcısına yanıt
    pm?

• Bende aynı durumdayım ama 1 sene daha bu çileyi çekmek istemiyorum aslında 20k için mezuna kalmıştım şimdi 10k dan mezuna mı kalsam diyorum ama yazıp giderim artık inşallah

• Arkadaşımın dershanesinde ilk 6k dan mezuna kalan biri vardı diğer sene ilk 500 e girmişti eğer yapabileceğini düşünüyorsan kal bence zaten tyt netin yüksekmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Ribas0

4. maddeyi inceleyebilirsiniz. Böyle bir zorunluluk yok.http://www.osym.gov.tr/TR,16799/200-ve-uzeri-2018-tyt-sinav-puaninin-2019-yksde-kullanilmasi-20062019.html
    hocam bu seneki puanın 2020’de kullanılabileceği kesin mi? 2020 yks kılavuzunda değişme ihtimali var mı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.