Şimdi Ara

10 GB RAM'li ilk akıllı telefonu Oppo Find X olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasadaki şirketlerin büyük bir çoğunluğu şu anda 5G özellikli akıllı telefon çıkarma hazırlığında. İlk 5G destekli telefonun 2019'un ilk yarısında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bununla birlikte Çinli teknoloji devi Oppo'nun başka bir şey üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Verdiği güvenilir bilgilerle tanıdığımız Ice Universe isimli Twitter hesabı bugün Oppo Find X'in TENAA belgesini paylaştı.

Ayrıca Bkz.OnePlus 6T'nin yeni görselleri ve videosu yayınlandı
    Çin'in sertifikasyon kurumu TENAA tarafından yayınlanan listede 10 GB RAM ve 256 GB depolama alanı dikkat çekiyor. Bilgiler doğruysa Oppo Find X, 10 GB RAM ile güçlendirilmiş dünyanın ilk akıllı telefonu olmaya çok yakın. Piyasadaki mevcut üst sınıf telefonların çoğunda 8 GB RAM yer alıyor. Oppo'nun piyasadaki ilk 10 GB RAM'li telefonu çıkarması Çinli şirket için büyük bir atılım olacak.

Yakında piyasaya sürülecek

Cihaz TENAA sertifikasyon sürecini geçtiğinden yakında resmi olarak tanıtılacağını söyleyebiliriz. Akıllı telefonun geri kalan özellikleri ise diğer varyantla aynı kalacak. Oppo Find X, 1080 x 2340 piksel çözünürlükte 6.42 inç AMOLED ekrana sahip. Gücünü ise Qualcomm'un sekiz çekirdekli Snapdragon 845 yonga setinden alıyor.

Cihazın arka kısmında 16 MP + 20 MP çözünürlükte iki sensör barındıran çift kamera sistemi var. Ön tarafında ise görüntülü arama ve selfie çekimleri için 25 MP'lik bir kamera bulunuyor. Akıllı telefonun Android Oreo 8.1 tabanlı Color OS 5.1 işletim sistemi yüklü şekilde geldiğini de belirtelim.

• 10 GB ile acaba neler yapacaz

• Video düzenleme, render, mining, cern e katkı

• benim laptop 4 GB...
    iPhone XS 4 GB Ram ile hepsinden hızlı
    yazık

• Parmak izi okuyucudan haber var mı?

• Benim pc de bile 8 gb ram olduğuna göre bu telefon gta 5 falan açacak heralde. Yoksa android işletim sisteminin dandikliğinden mi bilemedim.

• kacın oppo geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Donanımlar aldı başını gidiyor. 7 nm işlemciler 8-10 GB RAM'ler vs. Ama halen oyunlar konusunda büyük bir atılım yapamadılar. Donanım boşa harcanıyor sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cep telefonunda 10gb RAM'ın amacını ve kullanım senaryolarını açıklayabilecek bir kişi var mı?

4GB yukarısının günlük hayatta hiçbir şeyi değiştirdiğine inanmıyorum. En kolay sayısal değişiklik RAM'da yapıldığı için iş artık pazarlama argümanına döndü bu saatten sonra. RAM'ın artması benim için kaydadeğer bir teknolojik gelişme değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9090XWB -- 28 Eylül 2018; 11:26:10 >
  • Vay arkadaş ne RAM sevdasıdır ben de 1GB ramli takozlarla kalayım mal gibi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanki kullandın da hepsinden iyi olduğunu söylüyorsun. fanboyluktan vazgeçin artık

• Dandoridi 10 GB ram anca keser

• quote:

Orijinalden alıntı: Dropzone

benim laptop 4 GB...
    iPhone XS 4 GB Ram ile hepsinden hızlı
    yazık
    ve fiyatı 2 katı... anlıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-60C9D430E

ve fiyatı 2 katı... anlıyorum.

Alıntıları Göster
    10 GB RAM'li ilk akıllı telefonu Oppo Find X olacak

• Ram ram anlamıyla saçmalık olmuş.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İste bekledigim tlf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 GB nedir ya. Hangi amaçla kullanacağız bunu.

• Gereksiz
  • peki bu marka telefon nasıl sizce kullanılabilirmiyiz?

• Bu hacimde bu donanım gereksiz bence..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.