Şimdi Ara

10 Günlük Japonya Seyahati Planım (Bilet, Konaklama ve Bütçe detaylarıyla) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
10
Favori
8.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben de Ağustos sonu gibi gitmeyi planlıyordum, özellikle çok sevdiğim bir yer olduğu için Kyoto'yu görmek istiyorum. Bu konuyu görmek çok iyi bir tesadüf oldu. Takibe aldım, devamını bekliyor olacağım.

• Ben simdilik eve gelen faturalarin hayalini ve duzenlemesini yapiyorum. Gezmek icin yakindaki klimali bime gidiyorum. O zaman kendimi zengin hissediom.

Gunesl gozlumude takiom. Cikis olsun die. Bazen kendine guzellik yapip dost marka sise ayran bile aldigim oluo. Musluman olsaydim hepisine sukur eder esseklime devam ederdim ama fazla ayran icmekten sanirim kafam basio. Musluman deilim.

Sukredemeyince bunalima girip kariyla kavga ediom. Bok icinde bok yani anlicaniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 27 Haziran 2023; 16:32:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende düşünüyordum japonyaya gitmeyi agustosun sonuna doğru biletler konaklama vs derken hepsini ayarlamıştım kafamda fakat son bi kaç gündür uçakla değilde bi çılgınlık yapıp motosikletimle gidesim var yolu hem daha uyguna gelir diye düşünüyorum hemde daha iyi bir macera olur diye düşündüm

• SPAWN-TheUndead kullanıcısına yanıt

Evet amerik ada uzun bir süredir damga vurmuyor. ilk başlarda kaç ay verdiğini görüyorduk (gerçi genelde 6 ay kapıda veriyorlardı)

ayrıca hong kong a gittigimizde macauya giriş yaparken ortadoğudan gelenleri ayrı bir yere alıyorlar. Bizi de almışlardı eşim ben ve bir ıraklıyı. Arkadaşım söylemişti alırlar bekletirler bir sıkıntı yok demişti. O yüzden fazla gerilmedik.

• SPAWN-TheUndead kullanıcısına yanıt

Merhaba. Evet çok haklısınız bazı ülkeler damga vurmuyor ama rica edebilirsiniz. Geçtiğimiz ay Arnavutluk sınırından araba ile geçerken aynı şekilde damga vurmadılar, memurla konuştuk ve arabayı sağa çekmemizi rica etti. İçerideki karakoldan mührü getirdi ve damga vurdu. Arnavutluk anlayışlı bir ülke bu sebeple rica ederseniz pasaporta damga vuruyorlar.

Bugüne kadar gittiğim her ülkede pasaporta damga vurdurdum, vurmam diyenlerden de rica ettim. Bazı ülkelere araçla sınır kapısından giriş yaptım, birkaç kez giriş çıkış yaptığım halde her seferinde yine pasaporta damga vurdurdum. Aslında pasaportun dolması hoş olmuyor yeni defter lazım oluyor ama bizim gibi ülkeler için vize alımında bu durum çok etki ediyor. Vizeyi verecek kişide çok ülkeye zamanında giriş çıkış yapmış olmanız epey olumlu bir etki yaratıyor. Sizin mülteci değil turist olduğunuzu anlıyorlar.

• Umarım güzel anılar biriktirmişsindir. Cesaretin için TR simulasyonuna dahil bir birey olarak tebrik ederim :)

• Hocam merhaba, öncelikle şimdiden iyi yolculuklar dilerim.

Mart ayında 5 günlüğüne bir tokyo ziyaretim oldu, yüksek ihtimalle yıl sonunda da tekrardan kyoto-osaka-tokyo yapacağım.

Kafanıza takılan, tavsiye istediğiniz ya da kişisel öneri isterseniz ulaşabilirsiniz

• Aynen ,4-5-6 kişinin aynı oda da vs kalması ,ne olduğunu bilmediğin bir sürü insan . Sıkıntılı durum ama inşallah sorun yaşamaz arkadaş ,🙏😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erkutamca kullanıcısına yanıt

Valla bı uyanirsin bakmışsın organların yok

• rez

• Güzel fiyatlara bulmuşsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gittin mi @Satoshi.

• Nisan Mayıs aylarına baktım demiş adam. 2024 baharı yani tarih.

• Tokyo'dan cümleten selamlar. XD

Nasıl olduysa adamlar şıp diye içeri aldılar beni, valla ben de şaşırdım. Nette millet ağlıyor saatlerce sorguya çekiyorlar diye fln. Boşuna sitres yaptık resmen ii mi? O_o

Normal olarak kalacağım yeri ve dönüş biletimi sordular, o kadar. Sonrası buyur geç abi. XP

Sen de hayırlısıyla sıkıntısız giriş yaparsın Japonya'ya @Satoshi. 👍

• jubeii kullanıcısına yanıt

Şu beyne bak Allah karına sabır versin güzelim konunun içine eden tek yorum olmuş ayrıca tebrik ediyorum ve başarılarının devamını s..iyorum

Konu sahibi arkadaşa gelince inşallah herşey gönlünce olur gidince konuyu güncellersen seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VeryImportantPerson16 -- 10 Ağustos 2023; 8:4:17 >
  • bu konu ne oldu ya bekliyoruz ama

• inferior İ kullanıcısına yanıt

7 Nisan'da yola çıkıyorum

• Bugun Japonyaya geldim. Havaalanindan gecmek son derece kolaydi. Iki asamali kontrolden geciyorsunuz. Birincisinde gorevli pasaportunuza pul yapistiriyor, ona doldurdugunuz formlardan birini veriyorsunuz. Sonra diger gorevliye gumrukte kalacak bir sey olmadigini soylediginiz velgeyi veriyorsunuz. Ben saglik sigortasi yaptirmistim gerekli diye ama kimse bir sey sormadi. Sadece doldurdugum evraklari onaylayip gecirdiler tek bir soruya maruz kalmadim.

havaalanindan cikinca bilet alip kaldigim yere geldim. Yorgun oldugum icin cok gezemedim. Dus alip doviz burosuna gittim zaten gun bitti biraz akşam yürüyüşü yaptim yarin gezmeye baslayacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satoshi. -- 8 Nisan 2024; 14:10:54 >
  • Satoshi. kullanıcısına yanıt

vize zormadılar mı?

• Satoshi. kullanıcısına yanıt

japon kızlarla foto bekliyoruz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.