Şimdi Ara

10 kasım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mehmetmetingulcan</i>
    <br />ispatla o zaman mobile
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    ya seni biri acayip gaza getirmiş belli.belli oldu ki seni herkes istediği yöne çeker...
  • sizin derdiniz bu iste yapoilan elestilere katlanamiyorsunuz. Nooluyo ki ben boole dusununce. Sizin Ataniza mi saygisizlik etmis oldum? Sizin diger insanlara yapmis oldugunuz saygisizligi neden hice sayiyorsunuz ki? Sizi sunu hatirlatmak isterim bu ulkede ki Ataturk dusmanlari Ataturk yuzunden degil sizin gibi dar kafalilar yuzunden her gecen gun daha da artmaktadir. Ilk once kendinize ceki duzen verin daha sonra baskalarinin kendilerini duzeltmelerini bekleyin.

aha bitane daha !

bu ne bicim bir yazimdir anlamadim. Arkadasim sen belki kendi tayfanda boyle konusabiliyorsundur ama bu forum insanlarin yazistigi bir yerdir. Yazacaklarini yazmadan once bunu goz onune almani tavsiye ediyorum.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by PesimisT</i>
    <br />sizin derdiniz bu iste yapoilan elestilere katlanamiyorsunuz. Nooluyo ki ben boole dusununce. Sizin Ataniza mi saygisizlik etmis oldum? Sizin diger insanlara yapmis oldugunuz saygisizligi neden hice sayiyorsunuz ki? Sizi sunu hatirlatmak isterim bu ulkede ki Ataturk dusmanlari Ataturk yuzunden degil sizin gibi dar kafalilar yuzunden her gecen gun daha da artmaktadir. Ilk once kendinize ceki duzen verin daha sonra baskalarinin kendilerini duzeltmelerini bekleyin.

aha bitane daha !

bu ne bicim bir yazimdir anlamadim. Arkadasim sen belki kendi tayfanda boyle konusabiliyorsundur ama bu forum insanlarin yazistigi bir yerdir. Yazacaklarini yazmadan once bunu goz onune almani tavsiye ediyorum.
    Atatürk düşmanları artıyormuş.Aksine dünyada Atatürk hayranları günden güne artmakta.Yazıklar olsun size ve sizin gibi düşünenlere![pssd]

• Arkadasim sen sanirim okudugunu anlamiyorsun. Istersen once benim ne yazdigimi iyice oku ve cevabini bir kez daha gozden gecir istersen
  • anlayacağımı anladım ben.
    10 kasım

• arkadaşların çoğu kasap dükkanında çalışıyor herhalde, "asalım, keselim"
    tabi bu zamanda insanları asmakla, fikirleri de yok saymakla demokrasiye, devrimlere, atatürkçülüğe sahip çıkılıyor.
  • yuuuuuuuuuuuuu vatan haini mehmetmetingulcan yuuuuuuu
    taşlayın hemen :)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ibra</i>
    <br />arkadaşların çoğu kasap dükkanında çalışıyor herhalde, "asalım, keselim"
    o konuda haklısın.söylemememiz gerekirdi.ama sinir anında söyledik.
  • sizin anlayisinizin ne kadar oldugunu biliyoruz bak ibra ne guzel soylemis. herseyin en iyisi onlarin bilgidigidir.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by PesimisT</i>
    aha bitane daha !

Benim bu uslubumu beğenmedin.Senin nasıl bir usluba sahip olduğun imzandan belli!İmzandaki düşünceyi destekliyorum ama böyle yazan biri beni nasıl yargılar?
  • Selamlar

Peki sen beni nasil yargiliyorsun bunu dusundun mu hic?

Saygilar...
  • "mehmetmetingulcan"

Adli kullanici tarafimdan infaz edilmistir boyle kisileri bana iletin seve seve ATATURK`e laf atanlari canli infaz da yapilir sanal infaz da yapilir bosuna askerligimizi yapmadik dimi arkadaslar ?

Olayi bana ileten mobile arkadasimizada tesekkur ederim
  • 10 kasım
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by MagicDeath</i>
    <br />"mehmetmetingulcan"

Adli kullanici tarafimdan infaz edilmistir boyle kisileri bana iletin seve seve ATATURK`e laf atanlari canli infaz da yapilir sanal infaz da yapilir bosuna askerligimizi yapmadik dimi arkadaslar ?

Olayi bana ileten mobile arkadasimizada tesekkur ederim
    Çok teşekkürler MagicDeath.İşte Atatürk'ün gücü işte Atatürkçüler'in zaferi. [flag]
  • ilginç adamın postu -727 bu nasıl oluyor arkadaşlar?
  • Mustafa Kemal'le Sultan Vahdettin diz dize

--------------------------------------------------------------------------------

Mustafa Kemal, Küçük Mabeyn'de Sultan Vahdettin'le yaptigi son görüsmeyi (15 Mayis 1919), sonradan Cumhuriyet devrinde söyle anlatmistir:

"Yildiz Sarayi'nin ufak bir salonunda Vahdettin'le adte diz dize denecek kadar yakin oturduk. Saginda, dirsegini dayamis oldugu bir masa ve üstünde bir kitap var. Salonun Bogaziçi'ne dogru açilan pencerelerinden gördügümüz manzara su: Birbirine muvazi hatlar üzerinde düsman zirhlilari, bordalarindaki toplar sanki Yildiz Sarayi'na dogrulmustu....Manzarayi görmek için, oturdugumuz yerlerden baslarimizi saga, sola çevirmek kafi idi.
    Vahdettin hiç unutmuyacagim su sözlerle konusmaya basladi:
    - Pasa, pasa, simdiye kadar devlete çok hizmet ettin. Bunlarin hepsi tarihe geçmistir. Bunlari unut. Asli simdi yapacagin hizmet hepsinden mühim olabilir. Pasa, pasa devleti kurtarabilirsin ! dedi.
    - Hakkimdaki teveccüh ve itimadi arz-i tesekkür ederim, elimden gelen hizmette kusur etmiyecegime emniyet buyrunuz, dedim.

Sonra:
    - Merak buyurmayiniz efendimiz, dedim, nokta-i nazar-i sahanenizi anladim. Irade-i seniyye olursa hemen hareket edecegim ve bana emir buyuruklarinizi bir an unutmuyacagim.
    - Muvaffak ol ! Hitab-i sahanesine mazhar olduktan sonra huzurundan çiktim.

Seryaver Naci Pasa koridorda elinde ufak bir mahfaza içinde bir sey tutuyordu:
    - Zat-i Sahane'nin ufak bir hatirasi, dedi.

Kapagin üstünde Vahdettin'in inisyalleri islenmis bir saatti.
    - Peki, tesekkür ederim, dedim.

Saati yaverim aldi. Sonra Yildiz Sarayi'ndan çiktigimiz ve hareket etmek üzere oldugumuzu gizlemek, saklamak ister gibi bir ihtiyatle, ayaklarimzin patirtisini isizmekten korkarak, saraydan uzaklastik"

Genis bilgi için bakiniz: Maresal Fevzi Pasa'nin sirri.

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by redno</i>
    <br />ilginç adamın postu -727 bu nasıl oluyor arkadaşlar?
    Silindi kendisi.Şu an olması gereken yerde,eksilerde.
  • nickinin silinmesi önemli değil. başka nickle tekrar gelir. keşke kötü düşünceleri silinebilse....
  • Magicdeath bunu dedin ya artık nasıl diyim abimsin.Bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Seni seviyoruz Atam
  • <b<font size='3'>mehmetmetingülcan’dan İNCİ’ler;</font id='size3'></b>

<b>- benim gibiler azalmıyor aksine senin gibiler azalıyor</b>

- solcusun galibea
    bu milletin değerlerine laf atmamalısın
    ben senin sevdiklerini sevmiyorum
    ama açık açık laf atmıyorum
    bir gun gelecek
    <u>rusların lenin heykellerine yaptığı
    bu ülkede de olacaktır
    bu lafımı sakın unutma</u>

<b>- osmanlı kötüleşti deyip te leş kargası gibi yeni bir devlet nasıl kuruldıysa tc den sonraki devlet de oyle kurulacak bunu sen ve ben buyuk ihtimalle goremeyeceğiz ama olsun.</b>

- mustafa kemali sen kadar olmasa da biraz severim

<b>- asırı dinci ya da radikal değilim</b>

- köktendinci de değilim

<b>-bugun taş mustafadan kurtuluşlumuzun 45. yıldönümü herkese kutlu olsun </b>

- <u>ama daha bitmedi hepsinden tek tek kurtulmalıyız daha bir sürü
    selanik dönmesi var bu ülkede</u>

-YAKINDA KURTULACAZ O HEYKELLERDEN

<b>-BİR SELANİK DÖNMESİNİN ARKASINDAN GİDEMEM KUSURA BAKMA</b>

-SİZİN TAPTIĞINIZ TAŞ MUSTAFANIN KAFALARI GİDECEK

-İLERİCİ ****** SENİ

<b>-SENİ GİDİ ŞEYTAN TOHUMU TAŞ MUSTAFACI SENİ</b>

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.