Sana bi padişah uyduralım o zaman ? Molla olsa olurmu ?</u>
<b>Unutulmamalıdır ki, bazı insanlar geleceği, geçmişin arasından görmekte ısrarlıdırlar. Bunlar, ilgimizi kestiğimiz geleneklere karşı mutlaka bağlılığın iadesini isterler. Bu gibi insanlar kendi inandıkları gibi, inanmayan kimseleri istedikleri gibi ezemezlerse, kendilerini cenderede (sıkışmış gibi) hissederler.</b> 1930- <b>Mustafa Kemal ATATÜRK</b>
Türkiye Cumhuriyeti; şeyhler, dervişler, kapılanmış meczuplar ülkesi olamaz 1930- <b>Mustafa Kemal ATATÜRK</b>
infosist senin normal bişey yazdığını görmedim ben hoca yaw.
ulan yobaz sen ne dyon çağın gerisinde kalmış yaratık senin gibilerin büyük Türk devrimcisi yüce Atatürk'e dil uzatmak ne haddine arap uşağı ! arapları çok seviyorsan defol git oralara Türkleri araplaştırmak kadar aşağılık bir duygu olamaz . Biz tarihle beraber var olmuş bir milletiz çöl bedevisi arap kim oluyor. Onları seviyorsan defol ırak'a senin gibi rejimleri svenlerin sonunu gör!
Bu kadar, " <b>normal yorumlara </b>", anca bu kadar <b>normal cevaplar </b>verilir..
Umarım, <b>Atatürk</b>'ün sözleri senin için anormal falan değidir ?
sen ne diyon kardeşim beni tepkim şu mehmetmidir nedir o vatansıza.
ulan ***** ülkeyi ilk satan halife ünvanı sahip kişiydi bilmem nerede yaşıyorsun ama o olmazsaydı sevr anlaşman ile kendi ülkende azınlık gibi yaşardın. vatansız herif....[rntg]
mehmetmetin, sanırım kulaktan dolma bilgilerle yazıyorsun. kendini kandırıyorsun. sapla samanı karıştırma. atatürkün başörtüsüne hiç bir tepkisi olmamıştır. Onun anneside baş örtülüdür, benim annemde. kıyafet devriminin baş örtüsüyle hiç bir alakası olamaz. anemiz, bacımız, karımız kendi vatanında özgürce başını örtüyorsa onun sayesindedir. Arkadaşlar bu arada Cumhuriyetin 80 yılı sebebiyle Atatürk resimlerinden oluşan 45 dakialık vcd film hazırladım. Vcd filminde arka fonda Cemal Reşit reyden, Cahit berkaydan, Arif sağ ve istanbul senfoni okestrasından ve bir çok sanatçımızdan müzikler kullandım. filmde 350 adet resim var. Milli eğitime ve bazı okullara gönderdim. isteyen arkadaşım olursa alabilirler. herkeze saygılar.
Ya bu teknoloji forumunda bile mi var gerizekalı mahluklarla.Seninde asılman lazım yoksa senin gibi allahın belalarından kurtulmak mümkün değil.Eğer bir daha Ata'mıza laf edersen yemin ediyorum fena olur. mehmetmetingulcan
USA yeşil hat projesindeki "thugs" bize yeter.. (Türkçem yetmedi) bir de bunların yetişmeleri ile uğraşamayız.. Mehmet sen de bir kez daha düşün yazarken..
isim olarak kalıpla değil içeriğin verdikleriyle bak olaya..
utan be vatansız.......... senin gibiler işte böyle dışlanır.Atam hakkında bir daha böyle konuştuğunu görmeyeceğim. sen ne sandın burayı?Senin gibiler Arabistan,Afganistan,Irak gibi yerlerde yaşamalı.Şu an bilgisayarın ile buraya özgürce yazılarını yazabiliyorsan bu ATATÜRK sayesinde olmuştur. Nankör,vatan haini.
bak hala konuşuyor.sus bak yazılarını toplayıp seni içeri attırırım. çok konuşma.Bu ne cesarettir.Sana bir şey söyleyeyim.En cesaretli insanlar en cahil insanlardır.Nerelisin lan sen atina? bağdat?
mobile bırak sinirlenme eğer o yüce Atamız olmasaydı kim bunlara cesaret edebilirdi of kafa yetmezki anlmaya neyse sinirlenme dostum Türkiye'nin yüzde 15-25 i böle allahın belalarından oluşuyor napalım.Keşke hepsini asabilsek...
leop keşke abi keşke...
Selamlar
Anladigim kadariyla burdaki bazi insanlar Hz. Muhammed ile Ataturku karistircak kadar cahiller. Ayni saldirilari Islama yaptiklari zaman kinsenin sesi cikmaz. Cunku Islama yapilan bir saldiraya karsilik verildiginde yiyeceginiz damga(lar) gerici, yobaz, arap usagi vs vs olmaktadir. Beyler sizleri bu dunyada Ataturk kurtarmamistir krtarmayacaktir da. Bu ulke icin savasan milyonlarca insan ve bu ugurda can verenlerin tek amaci Ingiliz usagi olamayan tam bagimisiz Bir turk islam devleti kurmaktir. Caephedeki butun mehmetlerin tek savasma amaci da budur.
Ataturku Ilah olarak gosteren bir rejimin yetistirfigi beyinkleri de goruyoruz burda. UMarim diger tarafta sizlerin sefaatciniz Ataturk olur. Yoksa haliniz nice olur Allah bilir.
Saygilar...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mehmetmetingulcan</i> <br />ARKADASLAR UYDURMA TARİHTEN BİRAZ BAŞINIZI KALDIRINIZ GERÇEK TARİHİ ARAŞTIRIN ESKİDEN BEN DE SİZ GİBİ DÜŞÜNÜRDÜM ÇÜNKÜ BANA HEP AYNI ŞEYLER ÖĞRETİLDİ AMA GERÇEKLERİ OKUYUP OLAYLARI TAM OLARAK EĞRİSİYLE DOĞRUSUYLA İDRAK EDİNCE GÖZÜM AÇILDI SİZE KIZMIYORUM ÇÜNKÜ OLAYLARA TEK PENCEREDEN BAKIYORSUNUZ TEK PENCEREDEN BAKMAYINIZ HERKES AYNI ŞEYİ DÜŞÜNMEK ZORUNDA DEĞİLDİR BU KİMSEYE DOKUNMAMALIDIR BEN VATANIMA BAĞLIYIM MİLLETİME BAĞLIYIM VATAN İÇİN NE GEREKİRSE ELBETTE YAPARIM AMA OLAYLARA LÜTFEN TEK TARAFTAN BAKMAYALIM BİR ŞEYİ AYNEN KABUL EDERKEN ACABA NİYE DİYE SORALIM ANCAK O ZAMAN GERÇEĞİ BULURUZ
BENİ KÖKTENDİNCİ YAPIP ÇIKTINIZ BEN MUHAFAZAKAR,DEMOKRAT,MİLİİYETÇİ BİRİYİM BUNU BİLİN DE ONA GÖRE YORUMLAYIN. BENİ BİLEN BİLİR DE BİLMEYEN HER ŞEY ZANNEDER BİR İNSANI SEVMEM İÇİN İYİ TANIMAM GEREKİR BEN BİRİNİ COK İYİ TANIMIYORUM O ZAMAN BANA TANITIN BEN DE SİZİN YANLIŞ BİLDİKLERİNİZİ (VEYA BİZE YANLIŞ ÖĞRETİLENLERİ) SİZE ANLATAYIM ZORLA BİŞEY KABUL ETTİRMİYORUZ KİMSEYE KİMSE DE BANA ZORLA BİŞEY KABUL ETTİREMEZ KAFAMA YATMASI LAZIM HAKSIZ MIYIM
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> <u><b><font size='6'><font color='red'>H A K S I Z S I N !</font id='red'></font id='size6'></b></u>
Ayrica Anitkabirde Ataturkun arkasindan Fatiha okudu diye bu ulkede hor gorulen insanlar da var bunlari da unutmamak gerekir
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mehmetmetingulcan</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mobile</i> <br />bak hala konuşuyor.sus bak yazılarını toplayıp seni içeri attırırım. İÇERİ ATTIRMAKLA HER ŞEY ÇÖZÜLECEK Mİ YAW ÖZGÜR DÜŞÜNCE VAR ZANNEDİYORDUM BU ÜLKEDE çok konuşma.Bu ne cesarettir.Sana bir şey söyleyeyim. En cesaretli insanlar en cahil insanlardır.Nerelisin lan sen atina? bağdat? BİLEMEDİN NE ATİNA NE BAĞDAT
BU ÜLKEDE DÜŞÜNCE HALA SUÇ MU İNSANIN KAFASININ İÇİNE DE KARIŞILMAZ AMA
Anladigim kadariyla burdaki bazi insanlar Hz. Muhammed ile Ataturku karistircak kadar cahiller. Ayni saldirilari Islama yaptiklari zaman kinsenin sesi cikmaz. Cunku Islama yapilan bir saldiraya karsilik verildiginde yiyeceginiz damga(lar) gerici, yobaz, arap usagi vs vs olmaktadir. Beyler sizleri bu dunyada Ataturk kurtarmamistir krtarmayacaktir da. Bu ulke icin savasan milyonlarca insan ve bu ugurda can verenlerin tek amaci Ingiliz usagi olamayan tam bagimisiz Bir turk islam devleti kurmaktir. Caephedeki butun mehmetlerin tek savasma amaci da budur.
Ataturku Ilah olarak gosteren bir rejimin yetistirfigi beyinkleri de goruyoruz burda. UMarim diger tarafta sizlerin sefaatciniz Ataturk olur. Yoksa haliniz nice olur Allah bilir.
Saygilar... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> aha bitane daha !