Şimdi Ara

10 kasım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    diyecek fazla birşey yok, bizim ülkemizim DOĞRUDAN Atatürk ile bağlantısı olmamamasına rağmen ben şimdiye kadar 1 kişinin bile Atatürk alehinde en küçük birşey söylediğini duymadım, ve heralde sadece Türkiyeye düşman olanlar bunu yapar.

aslında Atatürke laf atan insanların neyi savundukları da belli, sadece ülke olarak gerilemenizi, her kızın başına baş örtüsü takmayı, çoğu arab ülkesi gibi demoktarik değil diktatör bir sistemle yönetilmenizi isteyecek kişiler ancak böyle konuşabilir.

zaten sırf bu tip insanlar yüzünden müslüman ülkelerin dünya ile bütünleşmesi çok çok zor, Türkiye istediği kadar ABye girmeye çalışsın bun tiplerin sonu gelmedikçe bu çabalamanın hiç bir yararı olmaz...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mehmetmetingulcan</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by manowar34353435</i>
    <br />sen ne diyon kardeşim beni tepkim şu mehmetmidir nedir o vatansıza.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    BU VATANI SEN VEYA BEN KURTARMADIM
    SAĞCISI SOLCUSU HERKESİN DEDESİ
    CEPHELERDE OMUZ OMUZA SAVAŞARAK KURTARDI
    SAVARONA YATINDA SABAH AKŞAM RAKI İÇEREK DEĞİL
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Senin İnkılap Tarihi bilgin işte bu kadar ondan sonra işkembeden sıkıyorsun Milli Mücadeleyi örgütleyen o dağınık halde bulunan cemiyetleri birleştiren savaşlarda askeri dehasını kullanan kimdi senin gibilerin çok sevdiği vahdettin mi hain söyle ? Ama doğru sizin gibilere çok Cumhuriyet demokrasi gibi kavramlar senin gibiler padişahın köpeği olmayı tercih eder.

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mehmetmetingulcan</i>
    <br />ARKADASLAR
    UYDURMA TARİHTEN BİRAZ BAŞINIZI KALDIRINIZ
    GERÇEK TARİHİ ARAŞTIRIN
    ESKİDEN BEN DE SİZ GİBİ DÜŞÜNÜRDÜM
    ÇÜNKÜ BANA HEP AYNI ŞEYLER ÖĞRETİLDİ
    AMA GERÇEKLERİ OKUYUP
    OLAYLARI TAM OLARAK EĞRİSİYLE DOĞRUSUYLA İDRAK EDİNCE
    GÖZÜM AÇILDI
    SİZE KIZMIYORUM
    ÇÜNKÜ OLAYLARA TEK PENCEREDEN BAKIYORSUNUZ
    TEK PENCEREDEN BAKMAYINIZ
    HERKES AYNI ŞEYİ DÜŞÜNMEK ZORUNDA DEĞİLDİR
    BU KİMSEYE DOKUNMAMALIDIR
    BEN VATANIMA BAĞLIYIM
    MİLLETİME BAĞLIYIM
    VATAN İÇİN NE GEREKİRSE ELBETTE YAPARIM
    AMA OLAYLARA LÜTFEN TEK TARAFTAN BAKMAYALIM
    BİR ŞEYİ AYNEN KABUL EDERKEN ACABA NİYE DİYE SORALIM ANCAK O ZAMAN GERÇEĞİ BULURUZ

BENİ KÖKTENDİNCİ YAPIP ÇIKTINIZ
    BEN MUHAFAZAKAR,DEMOKRAT,MİLİİYETÇİ BİRİYİM
    BUNU BİLİN DE ONA GÖRE YORUMLAYIN.
    BENİ BİLEN BİLİR DE BİLMEYEN HER ŞEY ZANNEDER
    BİR İNSANI SEVMEM İÇİN İYİ TANIMAM GEREKİR BEN
    BİRİNİ COK İYİ TANIMIYORUM
    O ZAMAN BANA TANITIN
    BEN DE SİZİN YANLIŞ BİLDİKLERİNİZİ
    (VEYA BİZE YANLIŞ ÖĞRETİLENLERİ)
    SİZE ANLATAYIM
    ZORLA BİŞEY KABUL ETTİRMİYORUZ KİMSEYE
    KİMSE DE BANA ZORLA BİŞEY KABUL ETTİREMEZ
    KAFAMA YATMASI LAZIM
    HAKSIZ MIYIM

<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Ulan vatan haini arap köpeği hangi tarikat şeyhi beynini yıkadı pislik.

• <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by PesimisT</i>
    <br />sizin derdiniz bu iste yapoilan elestilere katlanamiyorsunuz. Nooluyo ki ben boole dusununce. Sizin Ataniza mi saygisizlik etmis oldum? Sizin diger insanlara yapmis oldugunuz saygisizligi neden hice sayiyorsunuz ki? Sizi sunu hatirlatmak isterim bu ulkede ki Ataturk dusmanlari Ataturk yuzunden degil sizin gibi dar kafalilar yuzunden her gecen gun daha da artmaktadir. Ilk once kendinize ceki duzen verin daha sonra baskalarinin kendilerini duzeltmelerini bekleyin.

aha bitane daha !

bu ne bicim bir yazimdir anlamadim. Arkadasim sen belki kendi tayfanda boyle konusabiliyorsundur ama bu forum insanlarin yazistigi bir yerdir. Yazacaklarini yazmadan once bunu goz onune almani tavsiye ediyorum.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>Sen ve senin gibiler Kemalizmi din düşmanlığı olarak gösterek az gelişmiş beyninizle psikolojik savaş yapıyorsunuz Atatürk'e ve Cumhuriyet'e karşı halkı böyle kışkırtıyorsunuz. Atatürk olmasa hangi yunanın gayri meşru hristiyan çocuğu olurdun bir düşün bakalım ama senin gibilerde düşünme yeteneği yoktur. O çok sevdiğini vahdettine kalsa ülkeyi 3 günde satmıştı yalan mı arabın köpeği.

• Türkiye'de Atatürk 'e dil uzatan hainler ,Atatürk düşmanı kovduktan sonra güç elindeyken padişahlığını ilan etseydi eminim onu severlerdi , Büyük Türk Milliyetçisi yüce Atatürk milletimizin geleceği için insanca yaşaması için hiç kendini düşünmeden Cumhuriyet'i kurdu bilimin ve aydınlanmanın önünü açtı ve tabi bazı tarikat şeyhlerinin çıkarı bozuldu , dini kullanarak insanları sömürenlerin rahatı bozuldu bugün hala bazı vatansızların tepkisi bunadır. Ama şunu bilsinler ki bu ülke sahipsiz değildir kimse Asil Türk Milletini araplaştıramaz.
  • herkesin istediğini sevme ve sevmeme hakkı vardır değilmi. ama bu hiçkimseye hakaret etme hakkını vermez. tepkini göstereeceksin cevap yazacaksın diye karşıdakinin yanlışına sende düşmüyormusun.
    ya da sizce atatürk veya herhangi bir fikir bir düşünceyi bu cümlelerle mi, karşıdakini küçük düşürücü aşağılayıcı cümlelerle mi savunrusunuz ya da tanıtırsınız sevdirmeye çalışırsınız. böylelikle daha çok karşıt fikir ve düşman kazanırsınız bana göre.
  • +1 ibra
    tatlı söz yılanı bile deliğinden çıkarır derler...
  • +1 ibra
    tatlı söz yılanı bile deliğinden çıkarır derler...
  • Selamlar
    <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by manowar34353435</i>
    <br />Türkiye'de Atatürk 'e dil uzatan hainler ,Atatürk düşmanı kovduktan sonra güç elindeyken padişahlığını ilan etseydi eminim onu severlerdi , Büyük Türk Milliyetçisi yüce Atatürk milletimizin geleceği için insanca yaşaması için hiç kendini düşünmeden Cumhuriyet'i kurdu bilimin ve aydınlanmanın önünü açtı ve tabi bazı tarikat şeyhlerinin çıkarı bozuldu , dini kullanarak insanları sömürenlerin rahatı bozuldu bugün hala bazı vatansızların tepkisi bunadır. Ama şunu bilsinler ki bu ülke sahipsiz değildir kimse Asil Türk Milletini araplaştıramaz.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Kardesim soyledigin laflara dikkat et. Aramiz da bunca surtusme gecmesine ragmen benim sana olan uslubum icinde asla assagilama yoktur. Lutfen beni muhatap aldigin zaman benim sana gosterdigim saygi cercevesinde sende benim hakettigim saygiyi goster. Belki senin gibi Ataturk'e inanmadigim icin bu saygiyi haketmedigimi dusunuyorsun ama en azindan kisiligine herhangi bir saldirida bulunmadigim icin bu sekilde bir assagilamayi kabul edemiyorum. Ama sen bunu kendine yakistiriyorsan bunu bilemem.

Ayrica zamaninda Forum disinda MIKE-TYSON yoneticilerden birisine kufur etti diye bu forumlardan uzaklastirilma tehlikesiyle basbasa kalmisti ama nedense simdi ayni hassasiyet bu forum icindede gosterilmiyor.

Ey yoneticler sizler ki duymadiginiz gormediginiz laflardan dolayi MIKE-TYSON'i bu forumlardan atiyordunuz ama simdi iki yuzlulugunuzu gosterip kendi cikariniza gelenleri gormezlikten geliyorsunuz. BU mudur sizin adalet anlayisiniz?

Saygilar...

• Tabiki gösterilmiyecek bir hassasiyet *****lere 1.3 senedir bu forumdayım hiç ağzıma bozmadım burda bozucam artık yeter be defolun gidin güzel ülkemizden köpekler.
  • beyler çok ayıp ediorsunuz pesimist sizinle insanca konuşmaya çalışıyor sizin verdiğiniz cevaplara bakın. bir pesimistin üslubuna bakın bir kendi üslubunuza bakın. eğer savunduğunuz fikirlerin doğru olduğuna inanıyorsanız niye insanca konuşmuyorsunuz da farklı bir şekilde tarışmaktan kaçıp yağ gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz.
    Bu topicteki Atatürkü savunduğunu iddia ederken mehmetmeinden bile daha kötü bir üslup kullananlara koca bir [ban][ban]
  • Artık çok ilginç bir örnek olmadığı sürece msg atmıcam buraya.Ama şunuda soylıyım her gün Allah'a dua edip cennet cehennemle kafayı bozmaktansa giderim Atamızın hayatını okurum daha iyi bu benim düşüncem.
  • Diger kullanicilar tarafindan gerekli cevaplar verrilmekte.

Ne oluyor yani bu sekilde saldirmakla. BU assagilamalarla bizleri kucuk dusurdugunuzu mu saniyoerunuz? Bence burda assagilanan varsa onlar da sizlersiniz ve bunu kendiniz yapiyorsunuz. Elimden geldigimce sogukkanli cevaplar vermeye calisiyorum ama nedense sizler hala bu tavitlariniza devam ediyorsunuz? Bunu anlamak gercekten cok guc.

Saygilar...
  • haha şöyle leop. bak bu üslubun çok daha güzel. yani bak bu şekilde de fikrini beyan ettin ve kimse kırılmadı. bu da senin tercihin. ister atanın hayatını okursun ister başka bir şey yaparsın. ama benim düşüncem Atanın hayatını okuduktan sonra kalan vaktinde kendini geliştirsen ne bileyim ingilizce öğrensen bilgisayarda bir dili çok iyi bilsen ya da her ne iş yapıyorsan bunu en iyi sen yapsan bu cumhuriyete daha faydalı olursundiye düşünüyorum. eminim atan da bunu isterdi.
    leopa kullandığım cümle arkadaşlar hepimiz için geçerli. yani isteyen atasının hayatını okusun isteyen peygamberinin hayatını okusun, isteyen namazını kılsın isteyen meyhanede içkisini içsin. her koyun kendi bacağından asılır. herkes yaptıklarının hesabını kendisi verecek. niye birbirinizin fikirlerine bu kadar saygısız oluyorsunuz. ben ce bu ülke için gerekli olan kimse Atatürkü en çok seven ya da sevmeyen değil bu ülke için en çok çalışan ve üreten kimsedir. Görüyorsunuz üretmediğimiz için fiilen bağımsızlığımız elden gitti. sadece resmiyette bağımsızız. 200 milyar dolar borcu olan bir bağımsız ülke ne kadar bağımsız olabilirse o kadar bağımsızız. Bence bu problem için kafamızı yorsak çok daha iyi ederiz.

• insan savunduğu şeylere biraz güven duymalı arkadaşlar nedense bir paranoya bir triplere girmeyi marifet sanıyorlar kendi görüşünün dışındaki insanları yokederek problemi çözmeyi size atatürkmü öğütlüyor? atanın görüşleri bu kadar kısırmı ?
    konuşmak yerine habire asıp kesiyorsunuz oh ne ala ?
  • Benim pesimistle fln bi problemim yok ben mehmetzımbırtısına sinirlendim
  • Ben kimse Atatürk'ü sevmek zorunda demiyorumki.AMA SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDA.
  • PesimisT,

Kendine yazik ettin.

--

Bu arada konu cok asiriya gitmeye basladi, ATATURK`e laf atan yada herhangi bir sekilde hainlik yapildiginda biz ATATURK`culer orada olacagiz bu gucu kimse gecemez/engelleyemez.

Bu konu burada [locked].
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.