Şimdi Ara

10 liralık mini kart nereden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 1 TL, 2 TL, 3 TL, 4 TL, 5 TL, 6 TL, 7 TL, 8 TL, 9 TL, 10 TL, 11 TL, 12 TL, 13 TL, 14 TL'lik Mini Kartlar, fiziksel TL Kart olarak satılmamaktadır. Turkcell nakit pos cihazlarindan yuklenebilmektedir. Müşterilerimizin bu kartları yükleyebilmesi için ön koşul, son 24 saat içerisinde dijital kanallardan 50 TL'lik kart yüklemesi yapmış olması ya da 3 TL ve üzeri Telsiz Kullanım Ücreti borcu bulunmasıdır.

Turkcell'in yukarıda linki olan sayfasında yazdığı gibi 3 lira ve üzeri telsiz vergisi borcu olanlar nakit pos cihazından 10 liralık mini kart satın alıp kullanma dönemini uzatabilir. Benim de 3 liradan fazla borcum olduğu için büyük bir turkcell mağazasına (ufak bayilerden değil, büyük turkcell mağazalarından birine) gittim. bu şekilde yüklemek istiyorum diye anlattım ama böyle bir uygulamamız yok diye cevap verdiler. Benzer durumda olup da 10 lira mini kart yüklemesi yaptırabilen var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• klasik bayi işte ne kadar büyük olursa olsun, yine bilmiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    bunu turkcell mağazasından yapabilen var mı? birkaç mağazada daha denemeye zorlamaya çalışsam mı?

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    deneyin bu linki falan gösterin arayıp üstlerinden bilgi alsınlar bilmiyorlarsa öğrensinler

İnternet bankacılığından yüklemeyi denedin mi?
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    En az 35 olmuş normal yükleme

Bir Turkcell bayiine gittim. Nakit pos cihazından 10 lira mini kart yüklemek istiyorum dedim. Tamam yaparız dediler. Numaramı verdim denediler, pos cihazından son 24 saatte 50 TL ve üstü yüklenmedigi için 10 lira yüklenemez diye red cevabı geldi.

Son zamanlarda bu şekilde yükleme yapabilen var mı?

Internet sitesindeki bilgi mi hatalı yoksa bayi yanlış bir işlem mi yaptı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2000 Lira yüklü Bim Kart
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    hiç bilgim yok bu konuda ama ben 10 TL yüklemek istesem farklı bir yol seçerdim

Yeni fikirlere açığım. Hangi yöntemle yapardın. Söylersen ben de yapabilirim aynı yöntemle. Forumda 10 lira transfer edecek birisi aradım ama bulamadım.

pm atayım

Tamam bekliyorum teşekkürler

• 10 TL'lik mini kart için müşteri hizmetleri 3 TL ve üzeri telsiz kullanım borcu VE son 24 saat içinde 50 lira yükleme şartı var diye ısrar ediyor. Oysa internet sitesinde VEYA yazıyor. Eğer böyleyse internet sitesinde hatalı bilgi var. BTK'ya şikayet edip ceza yemelerini sağlamak lazım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.