Şimdi Ara

10 Maç Sonucu Nereye Atar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben ilk maçımı soloq attım kazandım
    İkinci maç soloq kaybettim
    Üçüncü Maç kazandım soloq
    Bir kez sampiyon seçim ekranından çıktım
    4 ve 5 inci maçımı silver 1 arkadaşımla attım gold serisindeydi 2 sindede yenildik.karşıda goldlar vardı.
    Soloq girdim kaybettim
    Soloq girdim kaybettim
    Duomla girdim kazandım
    Bi maçtada maç oynanırken çıktım terk yazdı.
    Toplan w-l 3-5
    Kaç maç oynamam gerek kümeye yerlesmek için ve oynadıgım maçların hepsini kazanırsam hangi kümeye atar?
    Ve daha yeni 30 oldum.

• 5 5 yaparsan kanimca silver 4 ya da 3 atar gerisini bilemem
  • Bronz
  • O pick ekranından çıktığın lose sayılıyor bildiğim kadarıyla. Geçmiş olsun silver 5 veya bronz 1 falan atar.
  • 5 5 Silver 5 yada 4 atar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

O pick ekranından çıktığın lose sayılıyor bildiğim kadarıyla. Geçmiş olsun silver 5 veya bronz 1 falan atar.

Afk kaldıgım maçtanmı bahsediyorsunz pick ekranıdan çıktıgım maç maç olarak sayılmadı çünkü birde silver 1 gold serisinde olan arkadaşla duo girmem etkilemezmi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: snatal

quote:

O pick ekranından çıktığın lose sayılıyor bildiğim kadarıyla. Geçmiş olsun silver 5 veya bronz 1 falan atar.

Afk kaldıgım maçtanmı bahsediyorsunz pick ekranıdan çıktıgım maç maç olarak sayılmadı çünkü birde silver 1 gold serisinde olan arkadaşla duo girmem etkilemezmi :(

Yok pick ekranından çıktığını diyorum ben. Lose olarak sayılmıyorsa silver 5 neyi atar.
  • quote:

quote:

quote:

Yok pick ekranından çıktığını diyorum ben. Lose olarak sayılmıyorsa silver 5 neyi atar.

Lose olarak sayılmıyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithrandir.

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    5-5 yaparsan Silver V yada Bronz I atar.

• quote:

quote:

quote:

İnşallah kazanabilirim diger maçları ya taşıyacak hero lazım :(

• kusura bakma ama dia 1 atsa bile en kısa sürede bronze kısma düşeceğini tahmin ediyorum. aceleci davranmışsın rank girmek için.
    dipnot : 1 hafta önce 30 olup weste geçtim. ranked atmadım henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyogati

kusura bakma ama dia 1 atsa bile en kısa sürede bronze kısma düşeceğini tahmin ediyorum. aceleci davranmışsın rank girmek için.
    dipnot : 1 hafta önce 30 olup weste geçtim. ranked atmadım henüz.
    Abi yeni 30 olup ranked girmişsen ve eğer bizi sana oyunda küfür ederse ona laf deme çünkü haklı taraf o oluyor haberin olsun.Kısacası hak edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxxx15

Abi yeni 30 olup ranked girmişsen ve eğer bizi sana oyunda küfür ederse ona laf deme çünkü haklı taraf o oluyor haberin olsun.Kısacası hak edersin

Alıntıları Göster
    silver 5 atar sanırım
  • 1,5 ay önce 3-5 yapmıştım. Diğer 2 maçı kazandım. Silver 4 attı. Ama seni bi ihtimal 3 atabilir. Karşında olan kişinin derecesi de etkiliyor sanırım.
  • quote:

Bana küfredenlerde yeni 30 olup unranked olanlar olmuyormu zaten.
    Birde olan olmuş zaten 8 maç atılmış son 2 maç kalmış :(
  • quote:

quote:

Bana küfredenlerde yeni 30 olup unranked olanlar olmuyormu zaten.
    Birde olan olmuş zaten 8 maç atılmış son 2 maç kalmış :(

Alıntıları Göster
    Sadece gerçekten zaman lazım.Ben mesela düşük eloda biriyle girdiğimde kimin oyunu bilip kimin hiç bilmediğini çok rahat anlıyorum.İnsanlar ugraşıyor silverdan bronzdan cıkmak için.Bazen yada coğu zaman bir kişi yüzünden kaybediyorsun.Sadece onlardan olma lütfen

• Hazır konusu açılmışken bende yararlanayım.
    Arkadaşlar bende konu sahibiyle aynı durumda sayılırım yeni 30 oldum 4 ranked girdim 2w 2L gidiyorum, arkadaşım silver küme onunla duo giriyorum, haliyle karşıyada Full Silver, gold felan geliyor. Rakiplerin derecesi galibiyetin değerini etkiliyor mu. Birde artık tek başıma bile normal game girdiğimde bizim takım ve karşı takım olmak üzere ben hariç herkes silver, gold, plat felan denk geliyor, bu durum ligim belirlenince düzelir mi? Bu şekilde çok zorlanıyorum çünkü.
  • quote:

Sadece gerçekten zaman lazım.Ben mesela düşük eloda biriyle girdiğimde kimin oyunu bilip kimin hiç bilmediğini çok rahat anlıyorum.İnsanlar ugraşıyor silverdan bronzdan cıkmak için.Bazen yada coğu zaman bir kişi yüzünden kaybediyorsun.Sadece onlardan olma lütfen

En azından feedlemeyecek kadar bilgim var her lanede totemimi eksik etmem topdayken farmıma bakar gereksiz girmem fiora instalock yapıp 5kişinin arasına ulti atmam gidip zedle tanka ultimi atmam
    Ve öyle egom felanda yok bir arkadaşın cidden oyunu taşıyacagı anlasılıyorsa ve takımı toplayıp yönetmeye çalısıyorsa laf etmem yardım ederim dediklerini uygulamaya çalısırım
  • quote:

quote:

En azından feedlemeyecek kadar bilgim var her lanede totemimi eksik etmem topdayken farmıma bakar gereksiz girmem fiora instalock yapıp 5kişinin arasına ulti atmam gidip zedle tanka ultimi atmam
    Ve öyle egom felanda yok bir arkadaşın cidden oyunu taşıyacagı anlasılıyorsa ve takımı toplayıp yönetmeye çalısıyorsa laf etmem yardım ederim dediklerini uygulamaya çalısırım

Alıntıları Göster
    İyi valla : )Geçen deli ettiler.Smurfla girmişim oyuna.Midi de fena ezmişim.Bizim takım bildiğin kötü.Laf anlatmaya calısıyorum anlamıyorlar.ya diyorum dinleyin beni oyunu alcaz adamların umurunda değil.Laf diyorum birkaç kill aldın diye g*tun mu kaldı diyorlar.Deli ettiler beni..

• quote:

İyi valla : )Geçen deli ettiler.Smurfla girmişim oyuna.Midi de fena ezmişim.Bizim takım bildiğin kötü.Laf anlatmaya calısıyorum anlamıyorlar.ya diyorum dinleyin beni oyunu alcaz adamların umurunda değil.Laf diyorum birkaç kill aldın diye g*tun mu kaldı diyorlar.Deli ettiler beni..

Alıntıları Göster
    silver 5
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.