Şimdi Ara

10 mb akksiz 83 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar superonline tahatüt bittiği için akn siz bir paket aramaktayım. Bu gün kablonet aradım ve 83 tl ye 10mb akn siz ve sinema paketli teledünya varmış bende kabul ettim. Aöa gelen mailde 100 güldüren kampanyaya dahilsiniz diyor ve 100gb akn var. Ve bana dedikleri kampanya bu.

Aradım tekrar az önce ve benim aldığım pakette akn bulunmuyormuş yine öyle dediler. Bana uygun geldi fiyat ama içimde de bir şüphe var yinede.

Ayrıca uygun akksiz psket önerileriniz varsa bekliyorum.

https://www.turksatkablo.com.tr/TV-Kampanyalari,411,100-gulduren-kampanya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• @Gye_Baek
    ben senin yerinde olsam o 100 gb ı 2 günde hiç eder hemen kontrol ederdim hız düşüyormu düşmüyormu diye.
    eğer düşmezse sıkıntı yok.çünkü piyasada akk siz 10 mbit hızı hiç bir firma 83 liraya vermiyor.bence gayet uygun.
    ama hız düşerse hemen itiraz edip ses kayıtlarının dinlenmesini talep et.sonuç alamazsan hattı kapattır.pek zarara uğramazsın hem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

@Gye_Baek
    ben senin yerinde olsam o 100 gb ı 2 günde hiç eder hemen kontrol ederdim hız düşüyormu düşmüyormu diye.
    eğer düşmezse sıkıntı yok.çünkü piyasada akk siz 10 mbit hızı hiç bir firma 83 liraya vermiyor.bence gayet uygun.
    ama hız düşerse hemen itiraz edip ses kayıtlarının dinlenmesini talep et.sonuç alamazsan hattı kapattır.pek zarara uğramazsın hem.

Hocam gelen kağaıtta sözleşmede yazar diye düşünüyorum açıkçası. Ama fazladan para vermek de isyemiyorum. 94 tl 10mb dediler ilk başta ben yine onu alacaktım dedim öğleden sonra arayın beni diye çünkü süperonline iptal etmem gerek dedim aradılar ikinci kez teğit ettimaz önce üç oldu . Yani bi yamuk olmaz gibi geldi nedense bende merakla bekliyorum

• Sanırım dediğim paket varmış telefondan giriyorum bu yüzden görmemişim.
     10 mb akksiz 83 tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun yerine
    Uydunet Telefon Her Yöne 100 Dk + 50 Mbps’e kadar 250 GB Ekosınırsız İnternet + Teledünya Temel Paket + Kablo TV 74.99 TL

Yok bana yetmez 250 GB diyosanız ki bende öyle diyordum ki yetiyor artık, çünkü hız yüksek olunca ihtiyaç aninda download daha mantıklı hale geliyor.
    Uyku Yok Hizmeti 9,90
    Toplam 85 TL'ye gelir hepsi bir arada.

Edit: Konuyu okumadan yazarsan olacağı bu tabi.
    Kampanyanın giriş paketi olan paketin maili gelmiştir, fakat tarifesi değişiktir. Ben kendimde farklı bir kampanyayı bu şekidle kullanıyorum. Arayıp tarifenizi kontrol ettirmeniz yeterli olacaktır.
    Sizin verdiğiniz linkteki kampanyadaki tablolara bakarsanız anlarsınız, 10 Mbps'e kadar AKK'sizinde fiyayti 79.99

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuray -- 22 Aralık 2016; 20:7:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Onun yerine
    Uydunet Telefon Her Yöne 100 Dk + 50 Mbps’e kadar 250 GB Ekosınırsız İnternet + Teledünya Temel Paket + Kablo TV 74.99 TL

Yok bana yetmez 250 GB diyosanız ki bende öyle diyordum ki yetiyor artık, çünkü hız yüksek olunca ihtiyaç aninda download daha mantıklı hale geliyor.
    Uyku Yok Hizmeti 9,90

Kampanyanın giriş paketi olan paketin maili gelmiştir, fakat tarifesi değişiktir. Ben kendimde farklı bir kampanyayı bu şekidle kullanıyorum. Arayıp tarifenizi kontrol ettirmeniz yeterli olacaktır.
    Sizin verdiğiniz linkteki kampanyadaki tablolara bakarsanız anlarsınız, 10 Mbps'e kadar AKK'sizinde fiyayti 79.99

10mbit akk siz daha iyi bence.
    acil birşey indirileceği zaman 4tl ye nitro alınabilir.

10mbit normal kullanımda yeterli olur. 4k içerik vs izlenecekse yetmeye bilir ama :)

250gb yeterli deniliyorsa sizin söyledğiniz pakette iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 22 Aralık 2016; 20:45:23 >

• quote:

Onun yerine

Uyku Yok Hizmeti 9,90

Hocam 250gb yetmez bana maalesef. Ps4 oyunları pc,film,dizi derken 500 gb buluyor maalesef. 3mb den daha iyidir diye düşünüyorum ama 10mb sabit verilecekse akk olmadan en azından 6gb bir dosyayı 3mb ile 6 saat değilde 1 saatte indirebilirşm diye düşünüyorum. Fiber de 10dk da iniyor o ayrı ama fiyatlar fazla maalesef. Ev hanesinde herkes nete giriyor birde onlar yerli dizi vs izlerken sömürüyoruz kotayı haliyle. Gece tarifesine kalmadan biter kota.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netman 100 Mbps 499,90 TL
    2 yıl önce açıldı
    10 GB İnternet 240 LİRA!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

quote:

Onun yerine

Uyku Yok Hizmeti 9,90

Hocam 250gb yetmez bana maalesef. Ps4 oyunları pc,film,dizi derken 500 gb buluyor maalesef. 3mb den daha iyidir diye düşünüyorum ama 10mb sabit verilecekse akk olmadan en azından 6gb bir dosyayı 3mb ile 6 saat değilde 1 saatte indirebilirşm diye düşünüyorum. Fiber de 10dk da iniyor o ayrı ama fiyatlar fazla maalesef. Ev hanesinde herkes nete giriyor birde onlar yerli dizi vs izlerken sömürüyoruz kotayı haliyle. Gece tarifesine kalmadan biter kota.

O zaman tamam, bende ilk alırken kendi fiyatıma +10 TL ekler Uyku Yok diye düşünmüstüm, 1 ay kullandım sonra hevesim geçti baktım yetiyorda. Ilk yetmez olurmu ya falan dedim ama şuan hiç kontrol etmeden yetiniyorum baktım sınırdaymış benimde ama tabi kullanıma bağlı

• Arkadaşar eve kablo çekmiyorlar bizim çekmemizi istediler bendr kabul etmedim. Bukadar ukala şirket görmedim.
  • quote:

Arkadaşar eve kablo çekmiyorlar bizim çekmemizi istediler bendr kabul etmedim. Bukadar ukala şirket görmedim.

Hemen şikayet bırak. 4440126ı ara
    Baktın 2 güne sonuç yok facebook Twitter sikayetvar başla kayıt düşmeye anında işin çözülür. Ukalalık taşerondan kaynaklanıyor burada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 24 Aralık 2016; 10:19:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTech

quote:

Arkadaşar eve kablo çekmiyorlar bizim çekmemizi istediler bendr kabul etmedim. Bukadar ukala şirket görmedim.

Baktın 2 güne sonuç yok facebook Twitter sikayetvar başla kayıt düşmeye anında işin çözülür. Ukalalık taşerondan kaynaklanıyor burada

Hocam aradım şikayet ettim orada da baa asansörden çektiremiyoruz dediler. Ayrıca iş güvenliği yayası çıkmış bu yüzdenmiş. Apartmanın koridorundan da çekmediler ikinci kattayım diye.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeroTech

quote:

Hocam aradım şikayet ettim orada da baa asansörden çektiremiyoruz dediler. Ayrıca iş güvenliği yayası çıkmış bu yüzdenmiş. Apartmanın koridorundan da çekmediler ikinci kattayım diye.

Asansör tesisatı yasak çekemezler. Oradan kablo geçiyor diye asansör bakımından ret yersiniz durdururlar asansörü senin başına ekşir bütün bina.

Şaft havalandırma vs yoksa kat arası kırmak gerekecek ki kanalet döşeyebilsinler. Binadan buna kimse mani olmuyorsa yaparlar, yönetim falan müsaade etmezse o iş zor artık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.