Şimdi Ara

10 mp üzeri dijital fotoğraf makinesi yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10mp ve üstü dijital fotoğraf makinesi alcamda ucuz bişey olsun sadece etkinliklerde kullanıcam yardımcı olurmusunuz? şarjlı olsun bütçe 300 ün üstüne çıkmaz işte yardımcı olurmusunuz?

• Piyasada düzgün ürün yok diyolar en ucuzunu almak mantıklı o zaman ...
  • profesyonel değil. yani evde digital bir kamera bulunsun düşüncesindeyim. ha köye falan gidirkende çekim yaparız diye
    yani fazla bütceye ve beklentiye gerek olmadan hangi ütrüü tavsiye edersiniz. en iyisini değil tabiki ama.
    hani bazı ürünler vardır 250 tl ye alınabilecek en iyi üründür ya, işte o tip bir ürün tavsiye edebilir misiniiz?
    tşk
  • Söylenen bütçelerde şu daha iyidir diyebileceğimiz bir makine yok aslında. Bu fiyatlarda alacağınız makinelerde üç aşağı beş yukarı aynıdır. Sadece çekim modu fazla veya birkaç fazla özelliği vardır.

Tavsiyem alacağınız makine 12 megapikseli geçmesin. Çünkü küçük sensörlü makinelerde yüksek megapiksel dezavantajdır.
  • O fiyatlara sıfır degilde ikinci elde urunler bakın. İxus lara bakabilirsiniz.
    10 mp altında olması daha iyidir. Yenilerin neredeyse hepsi fazla mp den dolayı fotograf degil camur uretiyor. Asagıda ornekler mevcut.
    Fazla mp pazarlama taktigidir cogunluk kandırılır. Bundan habesiz kullanıcılarda camur fotograflarla bak 20 mp son model super der :)

• Spot alabilirseniz Fuji F50FD alın derim. Eğer sıfır olsun derseniz illa, Canon A3000 veya Panasonic FS16 tavsiye olunur.
  • Olympus VR320 Modelini öneririm dostum bir bak derim 1 CM den makro çekimi de yapabilirsin süper makro özeliği var 24MM güzel birşey 7 aydır kullanmaktayım çok memnunum .

Bir kaç çekmiş olduğum makro ve normal çekim i de göstereyim sana

1.resim

2.resim

Sayfamda birkaç resim daha var onlarda vr320 ile çekilmedir uygun fiyata bulursan al derim şarzlı model + bataryasına USB takıp rahatça bilg.da veya prizde şarz edebilirsin. hayırlı günler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikarahal

O fiyatlara sıfır degilde ikinci elde urunler bakın. İxus lara bakabilirsiniz.
    10 mp altında olması daha iyidir. Yenilerin neredeyse hepsi fazla mp den dolayı fotograf degil camur uretiyor. Asagıda ornekler mevcut.
    Fazla mp pazarlama taktigidir cogunluk kandırılır. Bundan habesiz kullanıcılarda camur fotograflarla bak 20 mp son model super der :)

Çok güzel karşılaştırma :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.