Şimdi Ara

10 parmak klavye kullanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
5.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Zamanla olur, yazı yazmaktan klavyenin yerlerini ezberliyorsun zaten, şu anda bu yazıyı yazarken bile bakmadan yazıyorum.

bende hiç bakmadan yazıyorum klavyeye. 7-8 parmak kullanıyorum yazarken. 10a tamamlamak biraz zor gibi.

Zaten bende 2 parmak ile başladım daha sonrasında, 2 parmakla yazı yazmam hızlandı fazla seri yazdığım zaman farkında olmadan diğer parmaklarda tuşlara basıyor

• quote:

quote:

quote:

Zamanla olur, yazı yazmaktan klavyenin yerlerini ezberliyorsun zaten, şu anda bu yazıyı yazarken bile bakmadan yazıyorum.

bende hiç bakmadan yazıyorum klavyeye. 7-8 parmak kullanıyorum yazarken. 10a tamamlamak biraz zor gibi.

Zaten bende 2 parmak ile başladım daha sonrasında, 2 parmakla yazı yazmam hızlandı fazla seri yazdığım zaman farkında olmadan diğer parmaklarda tuşlara basıyor

10 parmak için eskiden okullarda 10 parmak programı vardı hatırlarsın , f klavye ile ne de zor oluyordu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

10 parmak için eskiden okullarda 10 parmak programı vardı hatırlarsın , f klavye ile ne de zor oluyordu.

Bizim meslek lisesinde F klavye vardı tuş arayarak yazıyordum baktım olacak gibi değil denetim masasından klavye ayarlarını değiştirip F seçeneğini Q yapıyordum öyle kullanıyordum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bizim meslek lisesinde F klavye vardı tuş arayarak yazıyordum baktım olacak gibi değil denetim masasından klavye ayarlarını değiştirip F seçeneğini Q yapıyordum öyle kullanıyordum
    @-Pisagor-

• quote:

@-Pisagor-

Alıntıları Göster
    özel karakter ve sayılar olursa testte şu kadar alırım, bu kadarı rahat geçiyorum diyenler 60 70 zor alır.
  • quote:

@-Pisagor-

Alıntıları Göster
    Bölüm içersindeki konulara sürekli olarak konunun acılıs amacının önüne geçecek sekilde alakasız mesajlar yazmak ve alakasız resimler koymak yasaktir unutmayınızki her replik ancak uygun zamanda kullanıldıgında konuyu amacından çıkarmaz ve bölüm içersindeki muhabbete katkı saglar bu kuralın getirilmesindeki amacımız her zaman her konuya aynı mesajın yazılması ile konuların acılıs amacından sapmasını önlemek ve aynı zamanda DonanımHabere özgü anlam kazanmış ve donanım haber mizhaına uygun repliklerin kullanılmasınıda desteklemektir örnek olarak tamam kanka sana puanım 9 kanka ow yea men
    dediler geldik, kangal alır
    ibretlik paylaşım detected küfürlü resimler sakin ol şampiyon gibi mesajların yersiz ve alakasız hallerde konulara yazılması hem konu sahibine saygısızlık olacak hemde konuların içersindeki muhabbeti olumsuz yönde etkileyecektir bu tür mesaj sahiplerine 15 gün süre ile bölüm kısıtlaması verilecektir başka forum veya sitelere olan sorunlarınız sadece sizi ilgilendirir donanımhaberi aracı olarak kullanıp forum veya site baskısı yapmak amaçlı konular açmak kesinlikle yasaktır konuyu acan ve destek olan tüm üyelere 15 gün kısıtlama verilir btüm bölümlerde oldugu gibi konu dışı bölümündede illegal içeriğe sahip siteler hakkında konu açmak davetiye istemek ve reklamını yapmak üyelik için davitiye gerektiren ve tıklama ile kazandıran sitelerle ilgili konu açmak yasaktır bu maddede belirtilen hallerin yapılanması durumunda mesaj sahiplerine 15 gün bölüm kısaltması verilecektir forum yapısı ve forum yönetimi ile ilgili soru ve öneri ve sorunlarınız için forumla ilgili önerileriniz, sorunlarınız bölümünü kullanınız.konu dışına açılan bu türden konular cevap verilmeksizin silinecektir.

3 dakikada bunu yazdım, özen gösterilmesi gerekiyor mu bilmiyorum noktalamaya dikkat etmedim, bazı yerleri atladım, ben çalışmadan 10 parmak yazabiliyorum(baş parmak sadece space, serçe z,x 2xshift) sanırım çalışırsan yaparsın.
    Edit: ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 6 Ocak 2013; 17:54:52 >

• Ben de sınava girmeyi düşünüyordum geçen yaz kaç kelime yazabileceğimi öğrenmek için deneme yaptım. Yıllardır 10 parmak yazıyorum F klavye ile. 147 kelime yazdım 3 dakikada. Ama bulunduğum yere atama yokmuş bu yıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsessive*

Ben de sınava girmeyi düşünüyordum geçen yaz kaç kelime yazabileceğimi öğrenmek için deneme yaptım. Yıllardır 10 parmak yazıyorum F klavye ile. 147 kelime yazdım 3 dakikada. Ama bulunduğum yere atama yokmuş bu yıl
    Bende 10 parmak yok. Ellerimin ilk 3 parmakları + boşluk için başparmak yetiyor. Q klavye ile Yargıtay sınavına katıldım, imla ve yazım noktalama geçerliydi sınavda. 97 yaptım. Bilgisayarı uzun yıllardan beri kullanıyorsan zaten harflerin yeri bilinç altına işlemiştir. Katipler diye Google'a yaz bir site çıkıyor orada sürekli deneme yap.

Benim ek olarak F klavye geçmişim var yani iki klavyeyi de akıcı olarak kullanabiliyorum. Sınava gireceksen benim önerim F klavye denemeleri yapman.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dik Otur

Bende 10 parmak yok. Ellerimin ilk 3 parmakları + boşluk için başparmak yetiyor. Q klavye ile Yargıtay sınavına katıldım, imla ve yazım noktalama geçerliydi sınavda. 97 yaptım. Bilgisayarı uzun yıllardan beri kullanıyorsan zaten harflerin yeri bilinç altına işlemiştir. Katipler diye Google'a yaz bir site çıkıyor orada sürekli deneme yap.

Benim ek olarak F klavye geçmişim var yani iki klavyeyi de akıcı olarak kullanabiliyorum. Sınava gireceksen benim önerim F klavye denemeleri yapman.

Alıntıları Göster
     10 parmak klavye kullanmak

Siz de Yazma Testi'ni ziyaret edin ve deneyin!

Dağılın şimdi burdan.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemm277

Dağılın şimdi burdan.

Alıntıları Göster
    bende yapıcam şu testten

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemm277

Dağılın şimdi burdan.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4B3058CAB

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende genelde ü,y,t,p,ğ,ü,z,c,n,m,ö,ç harflerinin yerlerini karıştırıyorum yardım eder misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4B3058CAB

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

İki parmak yazıyorum
  • Zonguldak 1.liği Türkiye 30.luğum var google alican kocaoğlu intersteno yazarsanız çıkar
    Ayrıca her hangi bir çaba sarf etmeden oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanımaKastımVar

Zonguldak 1.liği Türkiye 30.luğum var google alican kocaoğlu intersteno yazarsanız çıkar
    bi ara iyi kullanırdım ama sımdı artık biraz bakıyor ve tutukluk yapıyorum ama biraz calısam eminim bakmadan cok iyi işler yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanımaKastımVar

Zonguldak 1.liği Türkiye 30.luğum var google alican kocaoğlu intersteno yazarsanız çıkar
    http://www.typingme.com/index.html buradan daha detaylı alıştırmalar yapabilirsin.
  • Bende klavyedeki harflerin sırasını bilmem ama birşey yazarken aklıma klavyedeki yerleri gelir ve Jet gibi yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Bende klavyedeki harflerin sırasını bilmem ama birşey yazarken aklıma klavyedeki yerleri gelir ve Jet gibi yazarım.
    Bakmadan roman bile yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster

http://www.typingme.com/index.html buradan daha detaylı alıştırmalar yapabilirsin.

Alıntıları Göster

On parmak F yazıyorum. Klavyem Q ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Bende klavyedeki harflerin sırasını bilmem ama birşey yazarken aklıma klavyedeki yerleri gelir ve Jet gibi yazarım.
    Geçen sene klavye dersimiz vardı bende orada öğrenmiştim F klavyeydi. Baya hızlıydım ama q kullanalı unuttum biraz kullandım mı yine eski halime dönüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.