Şimdi Ara

10 sene aradan sonra bi' göz atayım dedim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Etmez olaydım. ne kadar değişmiş oyun. Şu basit oyunda bile ilk başta bişey anlamadım

Tonlarca görev, garip gurup itemlar, kanatlar, bilmemne savaşları (chaos filan ne hiç bakmadım bile daha, forgotten ruins ne yahu) 2006 zamanında anca cz ve haftada 2 kere ırk savaşı olurdu o kadar. yok taş kırdırma, başka bişeyler kırdırmalı bişeyler... bildiğin kayboldum

içerik olarak dürüst olmak gerekirse daha iyi olmuş ama yok aga, nostalji yapma dışında bu oyun oynanmaz

Soru sormak için açmadım konuyu, zaten google'da hepsi yazar eminim. öyle bi' hissiyat işte..

• Yanlisin var etkinlik olmasi guzel birsey.Para kasiyorsun ve zaman geciyor.Pk ya gitmeyen adamlar jr gidiyor bdw giriyor chaos giriyor.Bunlar olmasa itemsiz pk atamicak adamlar ne yapacak oyunda?
    Item kirdirma meselesi,oyundami itemlerin %80i çöp bir faydasi yok kirdirip en azindan atak def sc si bus diger materyaller elde etme sansi da para kasma adina guzel bir yontem zaten bu tarz oyunlarin icinde item kirdirma hep var ve olmasi lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 22 Şubat 2016; 12:10:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet etkinlik olması güzel bi'şey ama o zamanlarda bu etkinlikleri bırak BOSS event bile hani belki senede bi kaç kere filan olurdu. Moradonda mesela boss event filan yapılcak... büyük lükstü.

Pek uyum sağlayamadım çok yabancılık çektim. Gerçi hardcore zaten oynamayacağım için pek de önemi yok tabi. Zamanla yavaş yavaş artık:)
  • kanatlar çok itici gözüküyor gerçekten chaos ve kanattan önceki hali mis oyunun.
  • Kanatlari bende sevmiyorum pelerinin karizmasinida olduruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Yanlisin var etkinlik olmasi guzel birsey.Para kasiyorsun ve zaman geciyor.Pk ya gitmeyen adamlar jr gidiyor bdw giriyor chaos giriyor.Bunlar olmasa itemsiz pk atamicak adamlar ne yapacak oyunda?
    Item kirdirma meselesi,oyundami itemlerin %80i çöp bir faydasi yok kirdirip en azindan atak def sc si bus diger materyaller elde etme sansi da para kasma adina guzel bir yontem zaten bu tarz oyunlarin icinde item kirdirma hep var ve olmasi lazim.

itemler nasıl kırdırılıyor?
  • freedomfighter kullanıcısına yanıt
    kanat taktığınız kısımda küçük bir tik var tıklayın kanat görmezsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayozkan

yo hayır kendim zaten kullanmam kalabalik yerlere falan gecince kanattan hicbisey gözükmüyor ondan dedim ona basinca kimsenin kanadı gözükmeyecekse güzelmiş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedomfighter -- 22 Şubat 2016; 18:04:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

quote:

yo hayır kendim zaten kullanmam kalabalik yerlere falan gecince kanattan hicbisey gözükmüyor ondan dedim ona basinca kimsenin kanadı gözükmeyecekse güzelmiş :)

tamam kullanmasanızda ortaki tiki kaldırınca diğer oyuncuların kanatlarıda gözükmüyor oyunu özlediğiniz haliyle oynama fırsatı sunuyor
  • sahsen bende steamko ile tekrar donus yaptim oyuna ve ayni seyleri bende yasadim. clandan ya da teamspeak'ten gorevleri nasil yapiyoruz, bu taslari nasil kirdiriyoruz sorularina gulenler cok oldu ama eski oyuncu oldugumuzu bilmiyorlar

gerci vs de alayini aldim ama
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

quote:

tamam kullanmasanızda ortaki tiki kaldırınca diğer oyuncuların kanatlarıda gözükmüyor oyunu özlediğiniz haliyle oynama fırsatı sunuyor

teşekkür ettim güzel bilgi yalnız oyuna giremiyorum işin kötü tarafı:) bunlar koxp yapanları oyunda tutup koxpdan anlamayanları banlıyolar heralde ticketda attım dönüş olmadı oyuna girerken sorry unexpected falan sacma bi hata veriyor 3 gündür bekliyorum tık yok muhtemelen 1-2 güne şunu açmazlarsa silcem belkide bi işaret oynama tekrar para yatırma oyuna diyolar gb fiyatlarına bakiyodum tamda :) buarada gb fiyatlarıda ne olmuş öyle en son aresde oynarken 100m yi 3tlye aliyodum şimdi 70tl falan şaka gibi olmuş normal serverlar dahada pahalı steam dışındaki :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.