Merhaba, 6900xt ekran kartım için 850w gold psu arayışına girmiştim. Ürünleri incelerken Xpg Core Reactor, Corsair RM850, Msi Mpg 850 arasında kalmıştım. İnceleme yaparken resmi distribütörlere garanti olayını sordum 10 sene olduğundan emin olmak için. Konuştuğum bütün distribütörler markaların Türkiye resmi distribütörleridir... Xpg: Endeks Bilişim Corsair: Boğaziçi Bilişim, Penta Bilişim Daha sonra msi aramaya bile gerek duymadım. Bu ürünlerde Türkiyeye özel olarak sağlanan garantiler 2 seneymiş. 10 sene garanti olayı tamamen markanın ürününe güvendiğini temsil etmek için koyduğu bir şeymiş ve yurtdışında geçerliymiş. Yani 10 senelik diyerek alınan güç kaynakları Türkiyede sadece 2 yıl garantiye sahip. 2 yıldan sonra ücretli olarak distribütör firma kendi kararına göre destek verip vermemek tamamen onlara kalmış. Kanundada böyle yazdığı için açıkçası distribütörler sanırım işin kolayına kaçıyor. Ben şimdi öğrendim belki acemi arkadaşlarda yanlış biliyordur. Bilginize... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzex -- 23 Mayıs 2022; 14:43:48 > |
Bildirim