Şimdi Ara

10 .sınıf elektrik-elektronik dal seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1. Haberleşme Sistemleri dalı,
    2. Görüntü ve Ses Sistemleri dalı,
    3. Elektrik Tesisatçılığı ve Pano Montörlüğü dalı,
    4. Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Onarım dalı,
    5. Endüstriyel Bakım Onarım dalı

dalllar bunlar arkadaşlar sizce hangilerini seçmeliyim benim düşüncem kolay bir dal seçip notlarımı yüksek tutmak ünüversitede mühendislik seçmek .yorumlarınızı bekliyorum!!!!!

• Ben 11. sınıfım endüstriyel bakım onarım dalını seçtim.8 zayıfla atölye dersleri sayesinde ortalama ile sınıfı geçiyorum. Elektrik yada elektroniğe ilgin varsa her türlü yaparsın. Yeter ki ilgin alakan olsun.
  • peki sen nasıl bir sıralama yapardın benim kendi sıralamam söyleydi
    1- görüntü ses
    2- endüstriyel bakım onarım
    3-tesisat ve pano
    4-haberleşme veya pano
    ama fikrim yavaş yavaş endüstriyel bakım onarıma yatmaya başladı
  • up up up
  • Haberleşme Sistemlerini seç bence geleceği açık bende 11. sınıf haberleşme okuyorum
  • benim için kolay olması önemli ben teknisyen olmicagım için şuan tek düşündügüm şey kolay olup ortalamamı yüksek tutmam
  • onu tercihlerimde 3. sıraya yazmayı düşünüyorum ama hala ses ve görüntümü yoksa endüstriyel bakım onarım mı karar veremiyorum çabuk karar vermek istemiyorum çünkü 2 senem geçicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur2434 -- 27 Mayıs 2013; 21:37:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • görüntü ses veya haberleşme
  • haberleşme ufak tefek şeylerle ugraşıldıgı için gitmek istemiyorum
  • o zaman görüntü ses
  • başka fikri olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur2434

başka fikri olan

hacı bende 10.sınıf okuyorum Zeytinburnu endüstri meslek lisesi Eyer sende benim gibi uğraşmak istiyorsan görüntü ve ses sistemleri dalını seç.(Bu dalı seçmemin bir nedeni'de okulda pano ve bu hariç dal olmaması)
  • 11. sinif e b o okuyorum yarin duzenliyecegim mesajimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben tesisat pano okudum gayet memnunum bakım onarım bölümünüde tercih edebilirsin.
  • haberleşme ufak tefek şeylerle ugraşıldıgı için gitmek istemiyorum.Demek ne demek ya haberleşme sistemlerini oku bence .İlerde telekoma girdin mi iş süper rahatsın.
  • Arkadaşlar meslek lisesinde elektrik elektronik bölümünde görev yapan biri olarak size tavsiyem okulunuzda var ise ilk tercihiniz ENDÜSTRİYEL BAKIM ONARIM dalıdır.bu dal içerisinde elektrik elektronik ortak derslerinin dışında günümüz sanayi sektöründe vazgeçilmez olan PLC, PNÖMATİK ,ELEKTROPNÖMATİK, OTOMATİK KUMANDA, HİDROLİK, ELEKTRO HİDROLİK gibi dersler vardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.