Şimdi Ara

10.sınıf kardeşim için kaynak önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sene 10.sınıfı bitirmiş olan kardeşim, sınav hazırlıklarına başlıyor.
    kaynaklar hakkında çok fazla bilgim olmadığı için sizin önerilerinize ihtiyacımız var.
    Kardeşim ortalama bir lisede ortalama/ ortalama altı bir matematik bilgi düzeyine sahip
    keza diğer dersleri de çok farklı değil. Bu yüzden erken bir çalışma planı yapmayı düşünüyoruz.
    Ve ben hem analitik zekasının gelişmesi hem de matematik yükünün azalması için önce matematikten başlamak istiyoruz.

Ben kendi sınan dönemimde KAF ile tyt kısmını çok güzel bir şekilde oturtmuştum. Ancak kardeşimin biraz daha temel atmaya ihtiyacı var. Bu yüzden çok basit olmayacak, öğretici ve videolu çözüm olarak kaynak arıyoruz.

Yeni kaynaklar hakkında çok bilgim yok ancak Birey B matematik alsak sizce nasıl olur ?
    Onun dışında kaynak önerilerinizi mümkünse açıklamalı bir şekilde bekliyoruz.
    Şimdiden teşekkürler
    Not:hoca önerisi olan varsa yazabilir.

• Başlangıç düzeyinde değiliz. Bir iki tık daha üstü bildikleriniz var mı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam

Diğer tavsiyeleri de bekliyoruz
    Up

• Tonguç Matematik ilk 12 konu
    Önce bunu çözebilir hızlı bir şekilde.
  • Birey B güzeldir hocam klasik bir kitap bazı yerlerde zorluyor ama genel olarak orta - orta zor arası bir kitaptır
    Bu kitaptan sonra 345, karekök tarzı kitaplara geçerse daha çok verim alır bence
    Hoca olarak: rehber matematik öneririm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birey B'yi 10.sınıf yazında almıştım. Benim temelimi atan kitap olabilir. Çok şey öğrendim, tavsiye ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tüm tavsiyeler için teşekkür ederiz . Hepsine tek tek bakacağız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omrctnr -- 7 Temmuz 2020; 22:17:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fen lisesi ders kitapları. Daha iyi kaynak bilmiyorum. Hepsini yalayıp yutsun. Şu an boşa para harcamasın açsın internetten pdflerine baksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.