Şimdi Ara

10.sınıfı bitirdim ygs-lys çalışmalarına başlamak istiyorum yardımcı olurmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10.sınıfı bitirdim ben. Hedefim boğaziçi-moleküler biyoloji ve genetik bölümü. hedefim yüksek olduğu için şimdiden çalışmak istiyorum.Dertsiz başına dert mi alacaksın şimdiden başlama sıkılrsın demeyin sonuçta 12de gireceğim şimdiden başlayıp 12deki stresimi azaltmak istiyorum. Bana kitaplar konusunda, ders çalışma konusunda fikir verirmisiniz? Şuan karekök mat0 ı çözmeye başladım fizik0la geometri0da alacağım. Başka neler yapabilirim ?

• mat 0 ne lan muhaha
  • mat 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xds789 -- 27 Ağustos 2013; 10:05:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opricnik

mat 0 ne lan muhaha

Rakip eleme calismalari vol 1347505.
    Kitap kolay olabilir de dalga gecme hakki hicbirimize dusmez.

Bana kalirsa temelini olustur once. Karekok 0larla temel olusturabilirsin. Sonra temponu artirir ve daha zor kitaplara gecersin. 11 yazinda tamamen ygs de ustalasirsin.
    Kolay gelsin, basarilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şöyle konuç açıldıkça ifrit oluyorum. Açılmış bir sürü konu var neden biraz araştırmak yerine kolaya kaçıyorsunuz?

Hedefin Boğaziçiymiş. Ben çalışma desem çalışmayacak mısın? Çalış diyenler olursa çalışacak mısın?

Peh peh peh..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooneofus

quote:

mat 0 ne lan muhaha

Bana kalirsa temelini olustur once. Karekok 0larla temel olusturabilirsin. Sonra temponu artirir ve daha zor kitaplara gecersin. 11 yazinda tamamen ygs de ustalasirsin.
    Kolay gelsin, basarilar

kitabin kolayliğina degil de adini yanliş söylediğine güldüler sanirim. Mat0 degil çünkü o, karekök0 .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CEO! -- 27 Ağustos 2013; 14:35:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEO!

quote:

Orijinalden alıntı: ooneofus

quote:

mat 0 ne lan muhaha

Kolay gelsin, basarilar

kitabin kolayliğina degil de adini yanliş söylediğine güldüler sanirim. Mat0 degil çünkü o, karekök0 .

Hic dikkat etmemisim ya.
    Eger o sekildeyse kusura bakmayin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.