Şimdi Ara

10.sınıfta çok programlı anadolu lisesine nakil yapmak mümkünmü ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben 10.sınıfa yeni geçtin profilo mesleki ve teknik anadolu lisesinde okuyorum. Ben 10.sınıfın sonunda çok programlı anadolu lisesine nakil yapmak istiyorum. Bu mümkünmüdür notlarım yüksektir ve 10.sınıfta'da yüksek olursa nakil yapabilrmiyim ? Çok programlı liselerde 2li eğitim oluyor anadolu meslek, anadolu lisesi ben anadolu bölümüne girmek istiyorum puanlarına baktım puanım yetiyor. Zaten puan sıkıntısı yok sadece bu liseden anadolu kısmına nakil yapabilirmiyim ?

• Hocam 10.sinifta geciliyor teknige vs gec hic dusunmeden bnm 9 da notlarim cok iyidi o zamanlar bilseydim bole gecildigini gecerdim suan mezunum uni kazanmaya ugrasiyom caliskan biriysen yazik etme kendine okul uzaktada olsa gec

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CLasSy_

Hocam 10.sinifta geciliyor teknige vs gec hic dusunmeden bnm 9 da notlarim cok iyidi o zamanlar bilseydim bole gecildigini gecerdim suan mezunum uni kazanmaya ugrasiyom caliskan biriysen yazik etme kendine okul uzaktada olsa gec

Ama ben çok programlı liseye geçmek istiyorum (AL) anadolu lisesi kısmına girmek istiyorum bu mümkünmüdür. Çünkü meslek lisesinden anadoluya geçemezssin diyolar ama bazı haber sitelerinde yazıyor, meslek lisesinde okuyan kişi her türlü liseye nakil ile geçebilir diye. Sence anadolu lisesine geçebilirmiyim ?bu arada Evet çalışkan bir öğrenciyim.(Üniversite sınavında başarılar inşallah istediğin yerlere varırsın)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnılcanM. -- 23 Haziran 2016; 2:48:26 >
  • AnılcanM. A kullanıcısına yanıt
    Kardesim bende geciliyor diye biliyorum 9.sinif notlarin iyise cunku anadolularla ayni dersleri goruyorsn yinede sor yanlis yonlerdirmiyim

• quote:

Kardesim bende geciliyor diye biliyorum 9.sinif notlarin iyise cunku anadolularla ayni dersleri goruyorsn yinede sor yanlis yonlerdirmiyim

Bu arada 10.sınıfa yeni geçtim ve profilo lisesine yeni yerleştim. Ama şimdide çok programlıda anadolu liselerini görünce orayı istedim artık 10.sınıf bitince orayı yazıcam nakile İnşallah olur. 9 ve 10 sınıflar anadolu lisesi ile aynı diyorlar eğer 11.de anadoluya geçersem derslerden kalmamışta olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnılcanM. -- 23 Haziran 2016; 2:54:13 >
    11. Sinifa gecince nakil olmayabilir onu sormadan is yapma kardesim

• quote:

11. Sinifa gecince nakil olmayabilir onu sormadan is yapma kardesim

11.sınıfta nakil yapmayacağımki 10.sınıfın sonunda yapacağım 11.sınıfta'da anadoluda olacağım demiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnılcanM. -- 23 Haziran 2016; 3:01:36 >
    Hocam iste 10.sinifi meslek okuyunca gecis olmayabilir demek istiyorum sor onu sen

• quote:

Hocam iste 10.sinifi meslek okuyunca gecis olmayabilir demek istiyorum sor onu sen

Tamamdır sağol bilgi için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.