Şimdi Ara

10 temmuz???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://img47.imageshack.us/my.php?image=asdasdyc8.png
    bu e mail sadece bana mı geldi böyle bişey daha önce hiç görmedim 10 temmuzdan bahsediyo nedir bu?
    Dear valued Silkroad Online member:

Due to concerns, for the safety and integrity of the Silkroad Online
    account we have issued this warning message.

It has come to our attention that your Silkroad Online® account information needs to be
    updated as part of our continuing commitment to protect your account and to
    reduce the instance of fraud on our website. If you could please take 5-10 minutes
    out of your online experience and update your personal records you will not run into
    any future problems with the online service.

However, failure to update your records will result in account suspension.
    Please update your records on or before July 10, 2007.

Once you have updated your account records your Silkroad Online account
    service will not be interrupted and will continue as normal.

To update your Silkroad Online® records click on the following link:
    http://www.silkroadonline.net/

Thank You.
    Silkroad Online® Joymax Entertainment

Accounts Management As outlined in our User Agreement, Silkroad Online® will
    periodically send you information about site changes and enhancements.

Visit our Privacy Policy and User Agreement if you have any questions.
    http://www.silkroadonline.net/

bu yazıyo haziranın 29unda gelmiş bu mail bayadır bakmadım ne bu kötü bişey mi?

• Baktım Ama Emailimde böyle Bir Mail Yok

Az Bekle Bakalım Simdi Atlarlar :)
  • hic bisi tıklama sil
  • ya bide beyler linklere tıkladım siteden tıklayınca bildiğin siteyi açıyo mailden tıklayınca firefox yeni sekmede açıyo ve sahtekarlık uyarısı verip penceriyi açmıyo noluyo yaws
  • Zamanında yollanmış bir sahte e-mail açmadan sil resmi sitede bu mailler hakkında açıklama vardı..
  • sana gonderilen bu email..fake yani sahte... joymax'in bu sekilde herhangi bir talebi olmamistir.
    bu email'ler vasitasiyla gosterilen link'lere kesinlikle giris yaparak uyelik bilgilerinizi degistirmeye kalkmayiniz.
    bunun hakkinda aciklama;

Regarding Phishing Emails
    Regarding Phishing Websites

basliklariyla resmi siteden de duyuruldu.

• yapmayın yaw ben mailide açtım linkede tıkladım gerçi linki açtırmadı firefox (niye bana yollasınlarki öyle 80 falan değilim geçinip gidiyom çarımla kötü şeyler neden hep ezikleri bulur)
    neyse saolun neyseki firefox çaktı durumu yoksa ben şimdi gördüğüm heryere yazardım pwyi saolun beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi knucklesın gücü -- 2 Temmuz 2007; 22:10:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: feversea

sana gonderilen bu email..fake yani sahte... joymax'in bu sekilde herhangi bir talebi olmamistir.
    bu email'ler vasitasiyla gosterilen link'lere kesinlikle giris yaparak uyelik bilgilerinizi degistirmeye kalkmayiniz.
    bunun hakkinda aciklama;

Regarding Phishing Emails
    Regarding Phishing Websites

basliklariyla resmi siteden de duyuruldu.

Konuyu özetlemişsin, yazmama gerek kalmadı, teşekkürler. Herkes gerekli bilgiyi aldığına göre kilitlenebilir aslında.

Bu arada knucklesın gücü, sonic'in kankası kardeşim, acaba mailinde o linke tıklayınca hangi sayfa açılıyor?

Firefox çaktı dedin ama bir yazsaydın. Bakardık sahteciliklere. Bilgilenirdik biraz daha.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.