Şimdi Ara

10 TL yükle, 20 TL kazan!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 20 TL Avea'dan hediye! 4 Nisan'a kadar en az 10 TL yukleyin, 3 gun icinde hattiniza 20 TL yuklensin, hediyenizi 30 gun boyunca kullanin.
    Arkadaşlar bence çok güzel :) ama ben şimdi 30 TL yükledim gelmedi 20 TL. Galiba 3 gün içinde gelecek

• Şu 3 gün içinde olayını tam çözemesemde banada buna benzer mesaj gelmişti.3gün sonra falan yükledi avea
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucturan

20 TL Avea'dan hediye! 4 Nisan'a kadar en az 10 TL yukleyin, 3 gun icinde hattiniza 20 TL yuklensin, hediyenizi 30 gun boyunca kullanin.
    Arkadaşlar bence çok güzel :) ama ben şimdi 30 TL yükledim gelmedi 20 TL. Galiba 3 gün içinde gelecek

Aveanın size özel mesajı. Bana hala 150 yüklemeye karşı 10TL hediye bakiye gelecek. Bekliyoruz :D
  • bende bugun 150 kontür yukledim ama bir şey gelmedi bakalım gelcek mi
  • operatörlerin umurunda değilim bana mesaj falan gelmedi:(
  • Bu kişiye özel kampanyamı ??
  • galiba herkeze özel, ama 20 tl 3 gün içinde yüklenecekmiş. Hediye olarak mı, yoksa normal mi gelecek bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana mart ayında mesaj gelmişti.150 kontör yükleyin,nisanda tl ye geçince 10 tl hediye kazanın diye.o zaman 150 knt yüklemiştim,bugün gelmiş 10 tl hediye.bugün de 150 knt yükledim ama o zaman da oluyo mu?bu 20 tl mesajı bana da geldi ama sildim ben yanlışlıkla.en az 20 tl mi diyodu yoksa 20 tl mi diyodu?en az 20 tl diyosa tamam bugün yükledim ama 20 tl diyosa kötü olacak
  • Bana mesaj gelmedi yüklesem gelir mi 20 tl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buroc.k
    Bana mesaj gelmedi yüklesem gelir mi 20 tl?

bence gelir ama 4 nisana kadar msj gelir merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucturan

galiba herkeze özel, ama 20 tl 3 gün içinde yüklenecekmiş. Hediye olarak mı, yoksa normal mi gelecek bakalım

Hediye olarak yüklenir.
  • aveanın kandırmacası diyorum ben buna kısaca size özel diye mesaj geliyor..işte şu kadar knt yükleyin şu kadar hesabınıza knt gelecek die..

subat ayından beri hala yükleyecek avea ...bekle babam bekle
  • bana 4 liraya 30 lira die msj geldi ama kapancak olan hattıma :)
  • benimde uzun süredir kullanmadığım hattıma pazar gününe kadar 4tl yükleyin 3 gün içinde 20 tl gelsin diytorduda... içindeki hediye kontörleri kullanmak için en az ne kadar yüklemek gerekiyor_?
  • bilinen kaz,tavuk hikayesi
  • Avea nin bu kişiye özel kampanyaları güzel de ben pek sevmiyorum. Müşteriye Yüklüyoruz hediyesi gelmiyor, veya gecikiyor, müşteri hizmetlerini değilde beni arıyorlar, sen nasıl kontor yukledin? Gel de çık işin içinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri.reis

Avea nin bu kişiye özel kampanyaları güzel de ben pek sevmiyorum. Müşteriye Yüklüyoruz hediyesi gelmiyor, veya gecikiyor, müşteri hizmetlerini değilde beni arıyorlar, sen nasıl kontor yukledin? Gel de çık işin içinden.

halbuki senin değil merkezin işi ama gel de müşteriye anlat işte, haklısın hocam.

buarada benim 30tl ye 10tl hediyem, biri sms ile tanımlı biri sms ile tanımsız 2hattıma da geldi ve ikisinden de 10tl aldım
  • aveadan bende bu ay yeni mesaj bekliyorum.geçen ay 100 kontür yükledim 100 bedava gelmişti üstüne birde 30 dakika avea içi hediye gelmişti.nasıl olduysa ay bitmeden kontürler suyunu çekmiş.umarım avea bir mesaj daha yollarda beleş beleş harcarım.yoksa kontüre para yetişmez valla.en kötü vodafone hattımı aveaya taşıyayım ordan bi 100 dk gelsin
  • Bu tarz mesajlar kişiye özeldir, umutlanıp yüklerseniz hayal kırıklığı yaşarsınız. Genellikle hattı kapanmasına yakın olan kişilere düşük yükleme yüksek hediye mesajları gelir. Ben en azından 2 ayda bir yüklediğimden eski sisteme göre en az 100 yükle 50 kazan veya 100 kazan şeklinde mesajlar alırdım. Artık kartalcell kullanıyorum, böyle mesajlr da gelmez oldu, yollamazlar da zaten!...
  • bana tl ye geçince en az 4 tl ve üstü yükleyin 20 tl her yöne gelsin diye mesaj gelmişti bende 5 tl başka hattan transfer ettim 3 gün geçti gelmeyince müşteri hizmetlerini aradım onlara anlatınca gerekli müdahaleye yapıp 20 tl yüklediler hala da kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.