Şimdi Ara

10 yaşında arabanın 7 kere el değiştirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce böyle bir şey normal mi? Bana sanki biraz çok gibi geldi saattığım arabam 20 yaşındaydı ben 3. sahibiydim daha ama şimdi bu araba 10 yaşında 7 kere el değiştirmiş. Fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 sene once sattigim 2006 model peugeot 206da 10 yasindaydi. Ben 11. Sahibiydim. Ogrendigimde sasirmistim. 5 ay kullanip 12. Sahibine sattim.

• Kendi aracımı satarken 3. sahibiydim. Benden bayiye, bayiden galeriye, galeriden yeni sahibine geçti ve benden sonraki kullanıcı 6.sahibi oldu. Galeri olmadığı halde al sat yapanlar da aracı üzerine alıyor, bulunduğu yerde istediği fiyattan satamazsa başka yerde al sat yapan birine devredebiliyor. Piyasası hareketli araçlardansa kısa süre kullanacak kişiler arasında gezmiş olabiliyor. İyi ihtimaller bunlar, kötü ihtimal de aracın sorunlu olması ve alanın uğraşamam deyip satması.
  • @Dark Territory

Hocam peki alan kişi bunu sıkıntı etti mi?

@SYE35

Hocam alırken insanın aklına hep kötü ihtimaller geliyor maalesef. Çok kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Immortall -- 15 Ocak 2018; 10:58:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortall

@Dark Territory

Hocam peki alan kişi bunu sıkıntı etti mi?

@SYE35

Hocam alırken insanın aklına hep kötü ihtimaller geliyor maalesef. Çok kararsız kaldım.

Alirken benim haberim yoktu sonradan ogrendim sigortacida. Sattigim kisininde haberi yok. Çok el degistirmis olmasi kötü bisey degil. Arabada tek sikinti hararet sorunu vardi bagajda 5 lt'lik suyum her zaman olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 15 Ocak 2018; 11:1:26 >
  • Mayıs 2016'da sıfır alınan bir araç beş kez el değiştirdi İkinci sahibi bendim dört aylıkken.
  • @Dark Territory

Hocam aslında bazen böyle durumlarda bilmemesi daha iyi çünkü öğrenince benim gibi oluyosun.

@Negatiwe

Hocam sizin arabanın durumu benimkindende kötüymüş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim araba 7 yaşında ilk sahibiyim.hep benim olacak

• Benim araç 7 yaşında 7. Sahibiyim hatasız sayılır araç. ( tamponlarda boya var sadece ) benim aracın eksisi son 3 sahibi aile içinde değişmesi :) hep genç kullanıcılar alıp sonra aileye devir yapmışlar. Sigorta parasından kaçmak için :) bende babamın üstüne yapmıştım geçen sene fiyatlar düşünce kendi üstüme aldım. Benimkide aynısı oldu. 😁

• instaser İ kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin durumunuzda bu normal karşıdaki kişiyede açıklanabilir bir durum bu . Fakat benim baktığım arabadaki herkes birbiriyle bağımsız.

• Kaçıncı sahibi olduğunuzu nerden öğreniyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Shotput

Kaçıncı sahibi olduğunuzu nerden öğreniyorsunuz

Ben de aynısını soracaktım;yukarıda söylenmiş herhalde sigortalanmış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigortacınız söyler hocam.

• Arabada sıkıntı yoksa hiç takılmam öyle şeylere.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.