|
Bildirim
|
Yine bir seks ve aldatma vakası... millet uçkurunun derdine düşmüş. 10 yaşında çocuğunu öldürmüş yuhh!
40 yaşındaymış, genç (kandırılması kolay) biri de değil! |
Saçmalamışsın.
Yazdığını okuyunca yaştan bahsetmediğini anladım... Kadın evli, tekrarlıyorum evli! Madem sexe ihtiyacı var, kocasından ayrılacak, boynuz takmayacak! Bunun Türkiyesi, bilmem nesi olmaz. Avrupalı dediğin adam da karısı boynuzlarsa ayrılır, ayrılmazsa birşey deniyor, burda söylemiyim. o işten zevk alan erkek modeli cuckold oluyor. Kadın öldürülme korkusuyla kocasına diyemeyecek, sexe devam bunu olağan karşılayacağız(kadınsal ihtiyaç sonuçta! ) ama 10 yaşında çocuğu gördü, babasına söyler diye boğup öldürecek ve biz bunu da olağan karşılayacağız öyle mi! asıl kanı senin elinde. |
Allah kahretin 2 ahlaksızıda, idam gelmeli, bir ahlaksızın çocuğu olmak bu kadar tehlikeli kötü Allah vermesin.
|
Nerede cehalet var orada böyle ahlaksızlık.
Karasu işte ne beklersin ki diyorum çünkü oradaki yobazlardan tiksiniyorum Yazık olmuş çocuğa şerefsiz köpekler. |
İdam bu yüzden gelmeli işte, böylelerinin yaşama hakkı olmamalı.
Babaya da çok üzüldüm, hiçbir psikoloji sağlam kalmaz şu yaşananlar karşısında... Hele şu kadından iğrendim ya, sen nasıl annesin? Hiç mi için acımadı? Allah belanızı versin sizin |
Onun bunun cocuklari. On yasindaki cocugu oldurmek nedir serefsizler biri evli kadinla yatar kadin desen seytan. idami vericeksin bunlara.
|
Taciz ve tecavuzu destekleyen biri olarak Allah'ın adini agzina alma carpilirsin. Aslanoto taciz ve tecavüz destekcisi bir kadın düşmanıdır. Kadinlarimizin tecavuze ugramasi bu aslanoto denilen sahsin hosuna gittigine ve tecavuzu destekledigine dair insanlik disi davranislari vardir.
|
Kemalistlere,ateistlere ahlaksız falan diyorlar ama asıl pisliği bu alt tabaka,sözde muhafazakar tabaka yiyor.Ülkenin özeti resmen.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 23 Kasım 2017; 9:44:49 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 22 Kasım 2017; 20:47:10 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drejtc -- 22 Kasım 2017; 20:42:39 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1135B01C2 -- 22 Kasım 2017; 21:14:34 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 22 Kasım 2017; 21:18:58 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 22 Kasım 2017; 21:26:30 > |
|
|