Şimdi Ara

10 yıl kullanmak üzere bir araç alacak olsanız tercihiniz ne olurdu? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
3
Favori
11.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nacker

Klima sistemine 18 senedir dokunulmadı çünkü her parçanın üstünde tarih damgası var. Gazın da değiştiğini sanmıyorum, fabrikada basılan gazın etiketi duruyordu geçen seneye kadar. Zaten bende olduğu 7 senedir hiç ellenmedi. Zaten bir yerden kaçırmadığı sürece değişmesine gerek yok. Ama merak ettim değişmeyen gaz bizi nasıl zehirliyor, açıklayacak mısınız? Bu arada evet, aracımda otomatik klima mevcut, içeriyi buzhane gibi yapabiliyor.
    Ayrıca benim araç volvo, mitsubishi değil.
    Al iste once misibisi den bahsedip konuyu volvoya nasilda getirdi.

:))))

Ya hadi isinize. 18 senelik volvobun ..ku cikmistir. Neyden bahsediyoruz burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volvo S90 yada xc90 3. Seçenek xc60 da olabilir

Sonra audi A6 aslında a4 te fena seçenek değil

Sonra opel insignia yalnız sadece full paket olması şartı ile ama 1.6 olmasından dolayı 10 yıl sabredemezdim.

• Sizin bilmem kaç bin lira verip aldığınız polo'nuzdan daha iyi üretilmiş bir araç olduğu kesin de, gerisini bilemem.
    Haydi iyi akşamlar
  • quote:

Sizin bilmem kaç bin lira verip aldığınız polo'nuzdan daha iyi üretilmiş bir araç olduğu kesin de, gerisini bilemem.
    Haydi iyi akşamlar
    Sikisinca senin gibi yapiyorlar.

97 bin tl verdim polo 1.0tsi comforta.

Iyiki vermisim. 3 sene sonra yeni kasasi cikarsa gider yine alirim.

Sizin gibi kabutu actigimda, eksantirik miline kadar yag ..k icinde motor gorecegime, koltuklari yara iz icinde, dosemesi kokmus bir volvoya binecegime sifir tertemiz, arabaya binerim..

Arada bir karter altini kontrol et, disardan yag goremezsin ama kartere baya bir yag birikir.. sonra millete arabam yag akitmiyor, sizdirmiyor diye palavra atma.

Hadi eyw

• quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

tartekin ben degilim.

Mitsubishi yazmasini bilirim, ama ugrastirdigi icin misibisi diyorum.

Iki tane masterin var amerikada.

Klima sistemine bakim yapilmamis attrage inin klima sistemini paket yapip japon yaya gonderi size bir plaket versinler.

Klima gazi bile bitmemis 18 sene boyunca :))) yuhh yaaa.. bide soguk ufuruyordur dimi :))

Off bu yalanlar.. dh de ne denirse tersini yapin eyy ahaliii...

Burada yazilanlad yalandir...

Mazda alin derler.. ama kimsede mazda yoktur.

Honda alin derler... cunku guzelini size layik gormezler.

Bu forumda 11. Senemdeyim.. bu hep boyle oldu. Ama son senelerde hic bu kadar troll olmamisti..

Hayatiniz yalan

Alıntıları Göster
    Iki masterla boyleyseniz, anca ordinaryus oldugunuzda normal iletisim kurabilirsiniz kanimca, onuda kaldirdilar zaten cok zaman oldu gecmis olsun.

Troll ariyorsaniz aynaya bakin.

Durduk yere cemkiren, sacma sapan yazılar yazan bilmediginiz konularda atip tutan, insanlarin para vererek aldigi urunleri asagilayan, dolaysiyla markalar uzerinden o markayi tercih edenleri sagilayan sizsiniz.

Sonraki mesajlarinizda da seviyenizi iyice ortaya koymussunuz zaten yazik ne diyelim Allah yardim etsin.

Tartekin degilsenizde amca oglu filansiniz oda sizin zihniyetinizde biriydi.

Hayirli gunler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 4 Ocak 2019; 23:22:40 >

• Ben anlayamadım sıkıştığımı, nasıl oldu o?
    Arabamda 1 gram yağ kaçağı yoktur, isterseniz gelin beraber kontrol edebiliriz. Arada bir kontrol etmeme de gerek yok, arabamın her türlü bakım/onarımını kendim yaparım, sürekli denetimim altındadır anlayacağınız.

Anlayamadığım şey şu, birilerine çemkirme isteği nereden geliyor? Burada herkes kendi halinde düşüncesini yazıp devam ediyor, başkalarının yazdığına şak diye muhalif olan bir sizsiniz. Şu an polo sahibisiniz, biz durduk yere eleştiriyor muyuz yaptığınız seçimi? Eleştirilecek o kadar yanı varken bir de.
  • quote:

Ben anlayamadım sıkıştığımı, nasıl oldu o?
    Arabamda 1 gram yağ kaçağı yoktur, isterseniz gelin beraber kontrol edebiliriz. Arada bir kontrol etmeme de gerek yok, arabamın her türlü bakım/onarımını kendim yaparım, sürekli denetimim altındadır anlayacağınız.

Anlayamadığım şey şu, birilerine çemkirme isteği nereden geliyor? Burada herkes kendi halinde düşüncesini yazıp devam ediyor, başkalarının yazdığına şak diye muhalif olan bir sizsiniz. Şu an polo sahibisiniz, biz durduk yere eleştiriyor muyuz yaptığınız seçimi? Eleştirilecek o kadar yanı varken bir de.
    Ben arabami hic biryerde övmedim. Bir tane övdugum msjimi bulun, bu son msjim Diyecegim.

Hayatimda her turlu arabaya sahip oldum. Derdim hava atmak olsaydi yada birseyleri kanitlama derdinde olsaydim burada baska turlu baska sekillerde yapardim.

Yurt dışında yasiyorum ve arada tr ye geliyorum. Polo yuda tr ye geldigimde surmek icin aldim.

Diger hayatimdan ve diger arabamdan hic bahsetmiyorum bile.

Ben polo hakkinda tek bir konu uzerinden yorum yaptim o da, tsi motorun verimliligi ve performansi.

Aksini iddia edin..

Ve birde sunu gordum, polo yu ilk aldigimda, kimseye satasmadigim halde, gerek ozelden gerek konu icinden hem sahsima hemde aldigim arabaya edilmedik hakaret kalmadi.

Ne pis insanlarsiniz siz ?? ( o yorumlari yapanlara )

Selametle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbmax -- 5 Ocak 2019; 0:43:34 >

• Vw Passat dizel olurdu. Tüm beklentilerimi karşılayan bir araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

Ben arabami hic biryerde övmedim. Bir tane övdugum msjimi bulun, bu son msjim Diyecegim.

Hayatimda her turlu arabaya sahip oldum. Derdim hava atmak olsaydi yada birseyleri kanitlama derdinde olsaydim burada baska turlu baska sekillerde yapardim.

Yurt dışında yasiyorum ve arada tr ye geliyorum. Polo yuda tr ye geldigimde surmek icin aldim.

Diger hayatimdan ve diger arabamdan hic bahsetmiyorum bile.

Ben polo hakkinda tek bir konu uzerinden yorum yaptim o da, tsi motorun verimliligi ve performansi.

Aksini iddia edin..

Ve birde sunu gordum, polo yu ilk aldigimda, kimseye satasmadigim halde, gerek ozelden gerek konu icinden hem sahsima hemde aldigim arabaya edilmedik hakaret kalmadi.

Ne pis insanlarsiniz siz ?? ( o yorumlari yapanlara )

Selametle

Alıntıları Göster
    Evet valla haketmiyoruz sizin gibi yuce insanlar herseyi hakediyor ama helali hos olsun.

Hic zeytinyagi gibi uste cikmak deyimini duydunuzmu, gittiginiz memlekette varmi boyle sözler,

Bizim ulkede var, hem hakli hem guclu de diger bir versiyonu,

Tartisma cikaran siz, insanlari asagilayan siz, yalan yanlis bilgi veren siz, her elestirene cemkiren siz, sonra cok enteresan magdur olanda siz.

Gercekten siz en guzel seyleri hakediyorsunuz bu zihniyetle, dediginiz gibi biz hic birsey haketmiyoruz.

Hayirli gunler

• toyota veya mercedesten bi model alırdım. seçimimde ekonomik duruma göre değişirdi. muhtemelen toyotaylada son bulurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Evet valla haketmiyoruz sizin gibi yuce insanlar herseyi hakediyor ama helali hos olsun.

Hic zeytinyagi gibi uste cikmak deyimini duydunuzmu, gittiginiz memlekette varmi boyle sözler,

Bizim ulkede var, hem hakli hem guclu de diger bir versiyonu,

Tartisma cikaran siz, insanlari asagilayan siz, yalan yanlis bilgi veren siz, her elestirene cemkiren siz, sonra cok enteresan magdur olanda siz.

Gercekten siz en guzel seyleri hakediyorsunuz bu zihniyetle, dediginiz gibi biz hic birsey haketmiyoruz.

Hayirli gunler

Alıntıları Göster
    konu dagilmasin.. baska yerlere gider. Ancak sizi hollandaya davet ederim.

Bir gelin gorun, kimin ne hak ettigine kendiniz karar verin.

Onca sey sordum soyledim bir tane cvp gelmedi.

Tsi den nefret etseniz banane, sanki babamin sirketi.

Ama nefretinizle bogulacaksiniz, o da size zarari olacak.

Son selamet..

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Bunlar anlamazlar hocam .Boşuna yorma kendini .Teknoloji devi japonlar turbo motor yapamıyorlar onlara göre . Kafa buralarda daha

• Bende Şahin var orjinal 58 Binde benzinli sıkıntısız çalışıyor :)

Edit : Sıfır alındı ilk sahibiyiz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_aKReP -- 5 Ocak 2019; 0:50:31 >
  • 2 hava yastıklı, kampana frenli, torsiyon çubuklu Polo almadığınız için hiçbir şey haketmiyorsunuz mu dedi o?

• Outback 2.0d

• Sırf az sorun çıkarıyor diye teneke almanın mantığı nedir?

10 yıl kullanılacak araç Mercedes ya da BMW dir. 2010 model bile alsan Japanese people ın o teknolojiye ulaşması 30 sene süreceği için araç hep sıfır kalır. Ek olarak belki Volvo

• quote:

Orijinalden alıntı: Srht73

Yazdıklarımı bir daha okuyup anlamayı deneyin .Abim kuzenim dayım amcam örnekleri bilimsel olarak bit kadar değeri olmayan örnekler.

Arıza istatistiklerini alıp sıralama yapan dünya çapında otoriter şirketler var .Git bak bakalım ilk 10 da alman markası görebilecek misin ?

Benim de 2 arkadaşım dsg arızası birisi volvo turbo arızası sebebiyle arabalarını sattiklarina şükretmiş durumdalar . hangimiz halkıyız şimdi?
    O dünya çapındaki listeleri bir koysan da görsek ??? Ben çevremdekilere bakarım Kullanıcılara bakarım önce. Gir japon forumlarına bak şikayetlere. Her araç elbet bozulur. Kullanım da büyük etken.

• Toyota sanırım. Daha dayanıklı ve sorunsuz araç yok herhalde.
  • Türküdiyar T kullanıcısına yanıt
    Webtekno
    En Az Arıza Yapan Araba Modelleri!
    https://www.webtekno.com/en-az-ariza-yapan-arabalar-h22487.html

Al kardeşim. Güzel güzel oku bilinçlen.Boyle kalma

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.