Bildirim
10 yıl kullanmak üzere bir araç alacak olsanız tercihiniz ne olurdu? (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
2012 Linea var daha çoook gider :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten saglamligina veya extreme kosullarda sorunsuzluguna birsey demiyorum ama o kadar buyuk kalipli bir aracin icinin dar olmasi sasirtti beni
-
Babanın markası gibi savunma bence. Tekrar diyorum her arabanın arızası farklı. Arada uçurum fark yok. Ben çevremde binenlere bakarım kroniklere bakarım. İngilterenin iklim koşulu farklı rusyanın farklı o yüzden yağılan araştırmaları buna göre değerlendir o araştırmalar her yerde geçerli değil. Rusyada yaşan arkadaşlarımdan biliyorum o soğukta hangi araçlar sağlam onu biliyorum senin gibi tek yönlü araştırmalara bel bağlamıyorum [:(. Sana örneklerke çok açıklardım ancak bir japon mandalsının bile savunmayacağı sahiplenmeyeceği kadar sahiplendiğin için anlamayacaksın. 2012 passata bindim 2012 avensise de ikisini de aynı şahıs aldı. İlk passatı vardı sattı avensis aldı 3 ay binemedi o konforsuzluğa dayanamadı. 2010 üzeri tüm araçlar iyi. Dacia bile güzel.quote:
Orijinalden alıntı: Srht73
Doğru seni kuzeninin abinin kardeşinin arabaları var bozulmayan
O daha ciddi bir veri dünya kamoyu adına
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
LC malzeme kalitesi açısından çok önde, + bir tık daha heybetli duruyor ve V8 tadı bir başka hocam... -
Öncelik Mazda kesinlikle. Irzina gecen olmuyor piyasasindan dolayi. En irzina gecilmisi orta halli vw kadar iyidir belki de. Subaru legacy veya. Mazda 3 6 bunlar iyidir. Wankel motor haric. Bir de mitsubishi var ama secici olmak gerek.
Fuzuli olarak bmw e32 derim.
Ben gördüm bizzat babamın arabası. 2002 model Passatı vardı 2018 yılında değiştirdi. 16 yıl kullandı 1.9 TDI Dizel Otomatik -
50 yaşımda Astra K dizel otomatik aldım. 20 yıl binmeyi düşünüyorum. Allah ömür verirse tabi. İki buçuk yıl oldu alalı. Aldığımda 3 veya 4 yıl binmeyi düşünüyordum. Kazandığımız paranın bir değeri kalmadı. Emekli olunca binebilirmiyiz. Hayır binemeyiz. Otobüse bile zor bineriz bu gidişle.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X