Şimdi Ara

10 yıl kullanmak üzere bir araç alacak olsanız tercihiniz ne olurdu? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
3
Favori
11.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Daha önce de bi ortamda ya da burada muhabbeti geçmişti, hayatınız boyunca yalnız bir araba kullanmak zorunda olsanız, o araba ne olurdu diye.

Cevabım tabiki de hiç düşünmeden Toyota Land Cruiser Vx100 makyajlı kasa tercihen 2006 model, 4.7 V8

Yenisi degil bunu isterdim. Alabildiğine donanımlı, derileri iç malzemesi alabildiğine kaliteli, motoru olabilecek en saglam motorlardan, şanzımanlı da keza öyle.

Geniş buyuk araba, 7 kişilik, konforu Harika, duvarları yıkıp geçecekmiş hissi eşsiz, v8’inin ciğerden gelen tınısı huzur verici.

1 milyon kilometre yapabilecek yine de diri kalabilecek nadir arabalardan...

On arka tamponları estetik bir şekilde 6 milim paslanmaz çelikten custom bir tamponla değiştireceksin. Trafikte biri canini mi sıktı? Dar trafikte ensene mi yapıştı ? Koyacaksın sağlam bir fren, 2.6 tonu adam icinde hissedecek.

Ki bu arabaya kasko da gerekmez, İbrahimoviç gibi araba. Kavga sırasında annen senin icin degil diğer çocuklar icin endişelenecek, o arabaya şehir içi normal hızlarda o dediğim tamponlar varken hasar vermek imkansıza yakın...

Görüntü olarak da her ne kadar heybetli olsa da gösterişsiz, tam bir görev adamı, tam bir saygı odağı, sanki bir eyalet valisi, böyle diplomatik bir davete koluna takıp götürmek isteyeceğin bir kadın...

Guzel çekirdek ailen olacak, yurt içinde tatile bununla gideceksin, ufak prenses gibi bir kızın olacak, hanım sagda otururken kızım da ortadaki kol dayama yerinde oturacak. (Kol dayama yeri cocuk koltuğu gibi mübarek)

Tek kusuru var, o da çok yakması, olsun be, bi günün beyliği beylik, aslan besleyen yemini esirgemez ne de olsa...

Hayallerimden bir kuple okudunuz, ben o arabayı hak etmeye çok zaman geçer, belki dünyada petrol bile kalmaz... Hayal etmesi belki o arabaya sahip olmaktan güzel...

Ümit gönlümün ekmeği, umar ha umar umar...

10 yıl kullanmak üzere bir araç alacak olsanız tercihiniz ne olurdu?

10 yıl kullanmak üzere bir araç alacak olsanız tercihiniz ne olurdu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2012 Linea var daha çoook gider :)

• Mr.Mechanic kullanıcısına yanıt
    Zaten saglamligina veya extreme kosullarda sorunsuzluguna birsey demiyorum ama o kadar buyuk kalipli bir aracin icinin dar olmasi sasirtti beni

• quote:

Orijinalden alıntı: BlancpaiN

Daha önce de bi ortamda ya da burada muhabbeti geçmişti, hayatınız boyunca yalnız bir araba kullanmak zorunda olsanız, o araba ne olurdu diye.

Cevabım tabiki de hiç düşünmeden Toyota Land Cruiser Vx100 makyajlı kasa tercihen 2006 model, 4.7 V8

Yenisi degil bunu isterdim. Alabildiğine donanımlı, derileri iç malzemesi alabildiğine kaliteli, motoru olabilecek en saglam motorlardan, şanzımanlı da keza öyle.

Geniş buyuk araba, 7 kişilik, konforu Harika, duvarları yıkıp geçecekmiş hissi eşsiz, v8’inin ciğerden gelen tınısı huzur verici.

1 milyon kilometre yapabilecek yine de diri kalabilecek nadir arabalardan...

On arka tamponları estetik bir şekilde 6 milim paslanmaz çelikten custom bir tamponla değiştireceksin. Trafikte biri canini mi sıktı? Dar trafikte ensene mi yapıştı ? Koyacaksın sağlam bir fren, 2.6 tonu adam icinde hissedecek.

Ki bu arabaya kasko da gerekmez, İbrahimoviç gibi araba. Kavga sırasında annen senin icin degil diğer çocuklar icin endişelenecek, o arabaya şehir içi normal hızlarda o dediğim tamponlar varken hasar vermek imkansıza yakın...

Görüntü olarak da her ne kadar heybetli olsa da gösterişsiz, tam bir görev adamı, tam bir saygı odağı, sanki bir eyalet valisi, böyle diplomatik bir davete koluna takıp götürmek isteyeceğin bir kadın...

Guzel çekirdek ailen olacak, yurt içinde tatile bununla gideceksin, ufak prenses gibi bir kızın olacak, hanım sagda otururken kızım da ortadaki kol dayama yerinde oturacak. (Kol dayama yeri cocuk koltuğu gibi mübarek)

Tek kusuru var, o da çok yakması, olsun be, bi günün beyliği beylik, aslan besleyen yemini esirgemez ne de olsa...

Hayallerimden bir kuple okudunuz, ben o arabayı hak etmeye çok zaman geçer, belki dünyada petrol bile kalmaz... Hayal etmesi belki o arabaya sahip olmaktan güzel...

Ümit gönlümün ekmeği, umar ha umar umar...

Muadili pajero da var hem daha ucuzdur buyuk ihtimal.

Oda yazdığınız herseyi kapsiyor ama benzinli değil 3.2 dizel genelde

• quote:

Orijinalden alıntı: Srht73

Doğru seni kuzeninin abinin kardeşinin arabaları var bozulmayan

O daha ciddi bir veri dünya kamoyu adına
    Babanın markası gibi savunma bence. Tekrar diyorum her arabanın arızası farklı. Arada uçurum fark yok. Ben çevremde binenlere bakarım kroniklere bakarım. İngilterenin iklim koşulu farklı rusyanın farklı o yüzden yağılan araştırmaları buna göre değerlendir o araştırmalar her yerde geçerli değil. Rusyada yaşan arkadaşlarımdan biliyorum o soğukta hangi araçlar sağlam onu biliyorum senin gibi tek yönlü araştırmalara bel bağlamıyorum [:(. Sana örneklerke çok açıklardım ancak bir japon mandalsının bile savunmayacağı sahiplenmeyeceği kadar sahiplendiğin için anlamayacaksın. 2012 passata bindim 2012 avensise de ikisini de aynı şahıs aldı. İlk passatı vardı sattı avensis aldı 3 ay binemedi o konforsuzluğa dayanamadı. 2010 üzeri tüm araçlar iyi. Dacia bile güzel.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    LC malzeme kalitesi açısından çok önde, + bir tık daha heybetli duruyor ve V8 tadı bir başka hocam...
  • Öncelik Mazda kesinlikle. Irzina gecen olmuyor piyasasindan dolayi. En irzina gecilmisi orta halli vw kadar iyidir belki de. Subaru legacy veya. Mazda 3 6 bunlar iyidir. Wankel motor haric. Bir de mitsubishi var ama secici olmak gerek.

• Fuzuli olarak bmw e32 derim.

• Srht73 S kullanıcısına yanıt
    Ben gördüm bizzat babamın arabası. 2002 model Passatı vardı 2018 yılında değiştirdi. 16 yıl kullandı 1.9 TDI Dizel Otomatik
  • 50 yaşımda Astra K dizel otomatik aldım. 20 yıl binmeyi düşünüyorum. Allah ömür verirse tabi. İki buçuk yıl oldu alalı. Aldığımda 3 veya 4 yıl binmeyi düşünüyordum. Kazandığımız paranın bir değeri kalmadı. Emekli olunca binebilirmiyiz. Hayır binemeyiz. Otobüse bile zor bineriz bu gidişle.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.