Arkadaşlar herkese merhaba. 100-150 bin bandında bir limitim var. Belirlediğim kriterlerde bir araba bu fiyata bulunur mu gerçekten bilmiyorum ama sormak istiyorum yine de. 1-Otomatik Vites (6 otomatik aşağısını düşünmüyorum) 2-Model yılı olarak 2012 ve üzeri istiyorum. 3-Yakıt konusunda beni üzmeyecek. 4-Kronik şanzıman problemleriyle uğraşmak istemiyorum. 5-Yokuş çıkarken araba bayılmamalı. Kısacası F/P açısından beni üzmeyecek bir araba önerisi istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. |
100-150 bin arası az yakan Otomatik Vites F/P Araba Önerisi
-
-
2016-17 model Clio 4 touch paket 1.5dci 90bg-otomatik bakılabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ssangyong-acil-satilik-2012-model-dizel-otomatik-86.000-kilometrede-orijin-947905923/detay
dizxel otomatik bir araç işinizi fazlasıyla görür.
1-Otomatik Vites (6 otomatik aşağısını düşünmüyorum) - 6 ileri mercedes yağlı tip
2-Model yılı olarak 2012 ve üzeri istiyorum. -2012
3-Yakıt konusunda beni üzmeyecek. - 10 litre dizel yakar şehir içinde. ama atmoserik benzinliden daha aza tekabül eder.
4-Kronik şanzıman problemleriyle uğraşmak istemiyorum. -harika tamotomatik şanzuman.
5-Yokuş çıkarken araba bayılmamalı. - 2000 motor (vergisi çok ucuz 768,00 ) 360 nm tork.
düşük km daş gibi araba geniş ferah
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-ssangyong-acil-satilik-2012-model-dizel-otomatik-86.000-kilometrede-orijin-947905923/detay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 9 Eylül 2021; 17:53:38 >
-
2012 model dizel otomatik citroen c4 arıyorsunuz siz. 3 yıldır kullanıyorum tek arıza yaşamadım, yakıtı az yakıyor, aşırı konforlu ve donanımlı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tiguan 1.5 tsi yakıt tüketimi yorumları
- mazota su karışırsa ne olur
- araba vitesten neden atar
- textar balata yorum
- akünün kutup başları ters bağlanırsa ne arızalanır
- togg batarya kapasitesi
- telegram indirim kanalları
- toyota highlander türkiye fiyatı
- tıguan 2024
- elektrikli otomobil markaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X