Şimdi Ara

100-200 TL ARASI VDSL+FİBER MODEM ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar haziranda mahallemize fiber geliyormuş ama benim taahhütüm 13 gün sonra bitiyor.Türknete geçiceğim için sitesinden sorgulattım ve 75 Mbps destekliyormuş ilerde fibere geçebilirim bu yüzden hem vdsl hem fiber destekleyen modem almalıyım
    menzili ev+bahçe, pc kapalıyken torrent filan indirebileceğim birde kablosuzu iyi olan modem önerirseniz sevinirim tabi fiyatıda 200ü aşmasın

• bilgisayar kapalı iken torrent desteği isteniyorsa usb portlu bir modem lazım, onları da 200 tl büt.e ile bulmak zor.
    Asus DSL-N17U ya da DSL-AC55U modelleri bütçenizi aşar ancak istediğiniz diğer şartları karşılar
  • Cekim alani göreceli bir kavram bahce vs icin menzil arttirici gerekebilir. 200ü gecmeyecek dahili torrent destekli vdsl sanirim sadece ikinci el bulabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki 2. El almak sorun yaratır mı sizce

İsslerin indirimli verdiğiyle ayrıca aldığın bir olmuyor diye yazmışlar ona çok niyetlenmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: UnexpectedJihad

Peki 2. El almak sorun yaratır mı sizce

İsslerin indirimli verdiğiyle ayrıca aldığın bir olmuyor diye yazmışlar ona çok niyetlenmedim

Dahili torrent ozelligi olsun istiyorsanız zaten iss lerin verdiklerinde yok. Garantisi devam ediyorsa neden sorun olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey -- 8 Mayıs 2017; 19:25:2 >
  • hey kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL TARİFE (300 Tl altı)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.