Şimdi Ara

ADSL TARİFE (300 Tl altı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
3.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 8 Kasım 2024; 12:49:13 >

• Pananet'e bakabilirsin. 1-12 ay arası peşin ödeme var. 3 aylık peşin ödeme yaparsın; memnun kalırsan devam edersin. Kalmazsan başka firmaya geçersin. Zaten geçiş için 3 ay bekleme zorunluluğu var. Alternatif olarak düşünürsen, Whatsapp'dan firmaya yazıp bilgi alabilirsin.

@befo

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. Yaptığınız liste çok verimli. Oradan bakıyorum sırayla

• 16 mbps için 36 tl verdiğim zamanlar vardı zaman ne çabuk geçiyor.

• Harika bir konu olmuş @HesaplıBilgi emeğine sağlık.

Birçok firma hizmet verdiğini iddia ediyor ama yorumlara bakılırsa hepsi birbirinden beter. Fiyat performans olarak son yıllarda popüler olan iss firmalar fiyatları artırıp kaliteyi düşürdü maalesef. Netspeed den eski performansını alamadığımdan Superonline geçmeyi düşünüyorum ADSL "İlk ay ücretsiz, sonraki 11 ay 280 TL​" kullanan varsa yorumlarını alabilirim.

• giyotin6 kullanıcısına yanıt

Sağolun.ADSL TARİFE (300 Tl altı) 

Hocam altyapıda vdsl de yok sanırım.

Superonline yerine yarı fiyatına çok fazla seçenek var. Superonline önermem o fiyata. Para önemli değil diyorsanız illa tt adsl geçin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • circassianman kullanıcısına yanıt

Maalesef hocam Sadece ADSL mevcut, bölgemde port bulmak imkansız kapasite artırımı da yapmıyorlar. Şu aşamada 12 ay taahhütlü olacak şekilde Linkteki superonline kampanyasını bulabildim, aylık 257 TL ye geliyor.

ADSL TARİFE (300 Tl altı)www.superonline.net
    Dijitale Özel 1 Ay Ücretsiz Yalın ADSL Kampanyası - Superonline
    https://www.superonline.net/kampanyalar/diger-kampanyalar/dijitale-ozel-1-ay-ucretsiz-yalin-adsl-kampanyasi

Netspeed 261 TL ye çıkalı birkaç ay oldu, verdikleri hizmet ise eskisi kadar kaliteli değil, ayrıca zam yapmama garantisi de yok.

Misal EURONET diye bir firma 16 mbps 150 liraya veriyor ama kalite ve fiyat açısından istikrarlı olup olmadığını bilemiyorum. Buna benzer birçok yerel iss var ama çoğunun yorumları berbat.

http://euronet.net.tr

ADSL TARİFE (300 Tl altı)euronet.net.tr
    EURONET - İster Taahhütlü İster Taahhütsüz, Limitsiz İnternet
    http://euronet.net.tr

ADSL TARİFE (300 Tl altı)

• Ben 100 liraya 35 mbit kullanıyordum şimdiye kadar arada illa ki sıkıntı oluyor ama 3-4 katı fiyat vermek mantıklı değil benim için. Şimdi 160 liraya 35 mbit geçtim.

Zam gelse bile 200- 210 gibi olur. Pananet'e de bak istersen. 1-12 ay peşin ödeme seçeneği var. 1 sene sabit fiyatla kullanırsın.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Pana net güncel yorumlar berbat görünüyor, internetin kopması bi yana müşteri hizmetlerine ulaşmakta bile sorun yaşadıklarını belirtmişler. Hizmet alamadıktan sonra fiyatın hiç önemi kalmıyor malesef.

16 Mbit ADSL tarifelerde F/P ve 12 ay taahhütlü olması açısından Süperonline firmasına alternatif bulamadım henüz

4.5 aydır sorun yok, aradığımda ulaştım. Sp'de de şikayet çok.

• DSL hizmeti veren daha kurumsal firmalar yok mu? Bunların çoğu merdiven altı firmaları gibi.

• Yoh; hepsi merdiven üstü, btk kayıtlı firmalar.ADSL TARİFE (300 Tl altı) 

• Valla hocam forumdan gördüğüm kadarıyla hepsi müşteriyle ağız dalaşına girecek kadar amatörler. Comnet vs.

• Zannetmem.ADSL TARİFE (300 Tl altı) 

7 ay önceki hali hala devam 😁

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Neredeyse 1 yıl oldu pananette. Yine bir zam döneminde geçmiştim. O yoğun geçiş dönemini kaldıramadıklarından dolayı 2 hafta filan sıkıntılıydı ama ondan beri sorun olmadı. Nadiren anlık gidip gelme oluyor ama modemimden mi pananetden mi kaynaklı bilmiyorum. Whatsap hatlarından her mesaja dönmeyebiliyorlar. Bence altyapısı stabil olan kişinin başı ağrımaz.

• ADSL TARİFE (300 Tl altı)

35 mbps ve 100mbps tarifede vdsl alt yapıda modem zorunlu olmayıp, fiber altyapıda ise modem kullanımı zorunludur ve aylık 67TL olarak tarifeye kira bedeli eklenir. Abonelik iptal durumunda modemin Alfa İletişim’e 15 gün içinde eksiksiz bir şekilde gönderilmesi gerekmektedir. Modemin iade edilmemesi durumunda 1200TL faturalanacaktır.

VDSL altyapıda modemi Şok Net’ten almak zorunlu değildir. Ancak mevcut VDSL modeminiz yoksa 960 TL karşılığında modem temin edebilirsiniz. Ödeme, teslimat sırasında kapıda kredi kartı ile alınmaktadır.

Yeni tesis abonelerde 516 TL değerinde olan kurulum bedeli ve 157 TL değerindeki aktivasyon bedeli bir defaya mahsus ilk ödemede alınmaktadır.

Farklı operatörden Şok Net geçiş yapacak müşteriler e-Devlet’ten evrak onayı vermesi şartıyla kurulum ücretsiz, geçiş aktivasyon bedeli 397 TL'dir.ADSL TARİFE (300 Tl altı) 

Kampanya indirimleri 6 ay boyunca geçerlidir.

• ŞOKNET kullananan var mı acaba ?

Dsmart ADSL taahhüt bitti, 400 üzeri yeni fiyat verdiler

İnternet kullanımı bu kadar pahalı olmamalı.

Sokakta Alt yapıda maalesef fiber yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.