Şimdi Ara

100 bin TL ye ne alınır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bulabilirsen bir iki parça değişenli Fluence bulmaya bak.
  • 100 bin liraya artık sadece 2 tane Bajaj Qute alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 16 Eylül 2020; 10:41:1 >
  • Egea alınır başka da birşey alınmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

Cruze a 100.000 tl bayılıp alsam uyuyamazdım heralde 10 yıllık parça stoğu bile neredeyse bitip tükenmek üzere olan ülkemizde servisi bir geçmişi bir yatırımı olmayan bir markaya vereceğim 100.000 tl ye gider harbiden sıfır egea alırım en azından arıza ışığı yandığı zaman serviste oturup beklerken çay içerim cruze arıza ışığı yandığı zaman sanayi sanayi dolaşıp usta bakarken tırnaklarımı yememden iyidir.

Alıntıları Göster
    opel yetkili servislerinde çay vermiyolar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

opel yetkili servislerinde çay vermiyolar mı

Alıntıları Göster
    üzüm yiyin bağcıyı dövmeyin 100.000 tl niz varsa koşa koşa gidip cruze alıp opel servisinde kebap dahi yiyebilirsiniz 2024 e kadar ama ondan sonra bakmıyoruz derlerse kapıdan içeri almayabilirler :)
  • quote:

üzüm yiyin bağcıyı dövmeyin 100.000 tl niz varsa koşa koşa gidip cruze alıp opel servisinde kebap dahi yiyebilirsiniz 2024 e kadar ama ondan sonra bakmıyoruz derlerse kapıdan içeri almayabilirler :)

Alıntıları Göster
    Niye almasınlar servisler tonla para kazanıyor bu işten piyasada bir sürü chevrolet var adamlar müşterilerine gelmeyin mi diyecekler sence. Servis için yük değil gelir kapısıdır bu. 100 bine egea diyenleri anlarımda o fiyat bandına cruze'a rakip olacak araç pek yok malesef.

• haykouz H kullanıcısına yanıt
    Arkadaş 110 bin liram var dememiş 100 bin demiş o paraya sıfır arabamı var? Ayrıca yıl 2024 parça varken parça desteği varken yıl 2025 oldu parça bitti gibi bir düşünce çok komik değil mi? Üstelik bugün 90 model araçlara bile çok rahat parça bulunabilirken.Bana göre 10 15 sene boyunca bir parça sıkıntısı olmayacaktır zaten motor astra j ile aynı motor altyapı aynı altyapı bir çok parçası ortak.Bir tek kaporta aksamı lazım olur onuda 15 20 sene sonra bile bulursun, 1960 larda yaşamıyoruz internet diye birşey var.

• Trident682 kullanıcısına yanıt
    100 bine egea diyorum bende işte o fiyat bandında cruze en son tercihim olur ne rakibinden bahsediyorsunuz

benim için öncelik bakın benim için diyorum ahmet mehmet için konuşmuyorum üretimi devam eden güncel piyasada varolan yürütme maliyeti açısından uygun olan araba en iyi en güzel arabadır cebimdeki paraya göre nedir bu cruze chev. fanatizmi anlamadım birde hondacı versiyonu var bu kitlenin asla laf söz söyletmezler araçlarına
  • War Rock W kullanıcısına yanıt
    Sizinle uzun uzun tartışıp konunun amacından daha fazla sapmaması için son kez cevap veriyorum 100.000 tl ye civarında parası olan kişiye sıfır fiyatı arasındaki makas uçurum dağlar kadar olmadığı için şu an itibariyle egea 110.000 tl liste fiyatı sağlık çalışanı ise arkadaş %3 indirimide var sadece aradaki 5-10 bin tl için gidipte 2010 model 150.000 km deki cruze bakmasın bu risktir kime sorarsanız sorun yoldan çevirin yada forumda konu açın gelecek cevaplar mantıklı sağlıklı bir insan için şaşmaz arada uçurum olsaydı 30-40 bin tl gibi o zamanda modeli yüksek üretimi güncel olarak devam eden bir b-c sınıfında araç bakmasını tavsiye ederdim yine cruze al demezdim bu benim görüşüm cruze alıp ne yapacak lpg de arıza ışığı yanık gezecek zırt pırt ayarı kaçacak sanayiye ayar yaptırmaya gidecek 50.000 de bir subap yiyip buji isteyecek bunlarla uğraşmayı seviyorsa lafım yok
  • 100 bin TL ye ne alınır ?
  • 1.3 multijet egea alacak paraya çıkabilirsen sıfır veya sıfıra yakın egea. Yok en fazla 100 diyorsan punto 1.3 multijet. 1.4 fire dandik motor gitmiyor- çok yakıyor-mtv daha pahalı-piyasa durgunlaştığında kıyamet gibi 1.4 fire satılık olacağından değer daha çok kaybeder(Piyasa Durgunlaştığında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whitewolf101 -- 16 Eylül 2020; 18:37:3 >
  • quote:

Sizinle uzun uzun tartışıp konunun amacından daha fazla sapmaması için son kez cevap veriyorum 100.000 tl ye civarında parası olan kişiye sıfır fiyatı arasındaki makas uçurum dağlar kadar olmadığı için şu an itibariyle egea 110.000 tl liste fiyatı sağlık çalışanı ise arkadaş %3 indirimide var sadece aradaki 5-10 bin tl için gidipte 2010 model 150.000 km deki cruze bakmasın bu risktir kime sorarsanız sorun yoldan çevirin yada forumda konu açın gelecek cevaplar mantıklı sağlıklı bir insan için şaşmaz arada uçurum olsaydı 30-40 bin tl gibi o zamanda modeli yüksek üretimi güncel olarak devam eden bir b-c sınıfında araç bakmasını tavsiye ederdim yine cruze al demezdim bu benim görüşüm cruze alıp ne yapacak lpg de arıza ışığı yanık gezecek zırt pırt ayarı kaçacak sanayiye ayar yaptırmaya gidecek 50.000 de bir subap yiyip buji isteyecek bunlarla uğraşmayı seviyorsa lafım yok
    Benim aracım 100 binde 80 bin km dir lpgli hiçbir sorun yaşamadım şuana kadar, bahsettiğin sorun düzgün montaj yapılmamış marka model farketmez her türlü araçta yaşanabilir.

Düzgün takılan bir sistemde sorun olmaz, benim arıza ışığım hiç yanmadı bugüne kadar.Subaplar hala orjinal üstünde ki subaplar.

Asıl demek istediğim bahsettiğin egea hiç 100 bin lira edecek bir arabaya benzemiyor.Ayrıca herkes egea nın yağ yakmasından şikayetçi.100 bin lira verip sıfır araba alıyorsun, motoru yağ yakıyor.

Bu arada ben kendi aracımı övme peşinde değilim.Bana göre egea 100 bin edecek bir araç değil, tek söylemek istediğim bu.O parayada sırf yeni diye bomboş bir egea almak yerine ikinci el dolu bir araç almak bana göre daha mantıklı geliyor.

Tamam cruze sevmiyorsun anladık ama lütfen söyler misin 100 bine otomatik mis gibi dolu dolu mondeo almak varken, passat almak varken neden bomboş bir egea ? Sırf yeni diye bu kadar kalitesiz ticari amaçlarla üretilmiş aslında bir ticari olan boş bir araç alınır mı ? Hadi dolu paketi olsa anlarımda onunda fiyatı malum 170 180 bin liralar.Bana saçma geldiği için bu kadar laf uzadı sadece.Yoksa banane isteyen istediğini alsın, neyse iyi forumlar.

• quote:

100 bine egea diyorum bende işte o fiyat bandında cruze en son tercihim olur ne rakibinden bahsediyorsunuz

benim için öncelik bakın benim için diyorum ahmet mehmet için konuşmuyorum üretimi devam eden güncel piyasada varolan yürütme maliyeti açısından uygun olan araba en iyi en güzel arabadır cebimdeki paraya göre nedir bu cruze chev. fanatizmi anlamadım birde hondacı versiyonu var bu kitlenin asla laf söz söyletmezler araçlarına
    cruze yürütme maliyeti uygun bir araç zaten. Aracın ülkede hala sıfırının satılıyor olmasının senin aracına ne gibi bir katkısı oluyor onuda merak ediyorum doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

cruze yürütme maliyeti uygun bir araç zaten. Aracın ülkede hala sıfırının satılıyor olmasının senin aracına ne gibi bir katkısı oluyor onuda merak ediyorum doğrusu.

Alıntıları Göster
    Cok şey ifade eder sureklilik açısindan hala tutulup piyasasi olmasi açısindan guncel olarak devam eden sevilen saygi duyulan insanlarin gozunde bir degeri oldugundan sorunsuz bir servis agi yedek parca ağı oldugundan bunun ornekleri cok ama duymak ve anlamak isteyene yukaridaki arkadasla birlikte hafta sonlari cruze larinizi bulusturup iyi gezmeler diliyorum size artik cevap vermeyecegim ne desek tatmin olmazsiniz siz en kiymetli en guzel arac cruze tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: War Rock

Benim aracım 100 binde 80 bin km dir lpgli hiçbir sorun yaşamadım şuana kadar, bahsettiğin sorun düzgün montaj yapılmamış marka model farketmez her türlü araçta yaşanabilir.

Düzgün takılan bir sistemde sorun olmaz, benim arıza ışığım hiç yanmadı bugüne kadar.Subaplar hala orjinal üstünde ki subaplar.

Asıl demek istediğim bahsettiğin egea hiç 100 bin lira edecek bir arabaya benzemiyor.Ayrıca herkes egea nın yağ yakmasından şikayetçi.100 bin lira verip sıfır araba alıyorsun, motoru yağ yakıyor.

Bu arada ben kendi aracımı övme peşinde değilim.Bana göre egea 100 bin edecek bir araç değil, tek söylemek istediğim bu.O parayada sırf yeni diye bomboş bir egea almak yerine ikinci el dolu bir araç almak bana göre daha mantıklı geliyor.

Tamam cruze sevmiyorsun anladık ama lütfen söyler misin 100 bine otomatik mis gibi dolu dolu mondeo almak varken, passat almak varken neden bomboş bir egea ? Sırf yeni diye bu kadar kalitesiz ticari amaçlarla üretilmiş aslında bir ticari olan boş bir araç alınır mı ? Hadi dolu paketi olsa anlarımda onunda fiyatı malum 170 180 bin liralar.Bana saçma geldiği için bu kadar laf uzadı sadece.Yoksa banane isteyen istediğini alsın, neyse iyi forumlar.

Alıntıları Göster
    ALMAM 100.000 TL PARAYI ŞU ZAMANDA NE GIDER CRUZE A BAGLARIM NE FELEGIN CEMBERIDEN GECMIS 250 300 BIN KM LERDEKI 10 SENELIK MONDEO PASSATA BAGLARIM GIDER DILENIRIM BORC HARC KREDI CEKERIM 100K PARAMIN USTUNE 10 K DAHA EKLER SIRAYA YAZILIR BEKLERIM SIFIR ARAC ISTEDIGI KADAR KALITESIZ OLSUN DEDIGINIZ GIBI SIFIRDIR ADI USTUNE YENI HER ZAMAN YENIDIR SIZIN KAFA YAPINIZLA BEN COK FARKLI YERLERDEYIZ O YUZDEN UZAMASIN KONU ne desek boş cunku sizin zihniyetteki insanlara

• fiyatlat resmen uçmuş yaw...2009 model megane 2 179 bin km de...https://www.youtube.com/watch?v=OuVBTb5-i4Q
  • websosyal kullanıcısına yanıt
    Bayide yok ama reno araba getirmeye devam ediyor. Ortalama 1 ay kadar bekleyebilirsiniz. Ayrıca reno da çok avantajlı kredi seçenekleri mevcut.
  • Otomatik dizel az maliyetli az yaksın istiyorsanız linea emotion ya da emotion plus bakabilirsiniz...
    Hepsinden Var !!!youtube
    Fiat Linea Neden Almalı? Ben neden aldım? #linea #fiat #emotion #dualogic #emotionplus
    https://www.youtube.com/watch?v=C1vXfCkaOpY&t=360s

• quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

Bayide yok ama reno araba getirmeye devam ediyor. Ortalama 1 ay kadar bekleyebilirsiniz. Ayrıca reno da çok avantajlı kredi seçenekleri mevcut.
    Sıra var hocam her bayii talep topluyor ve sıraya göre 1 ay değil yıl sonuna kadar da bekleyebilirsiniz clio 0.9 tce baz donanım için bu söylediğim fiat da aynısını egea için yapıyor çünkü ben Ankara da bayii bulamıyorum düşünün telefonlara dahi bakmıyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.