Bildirim
100 bine kadar sağlam araç tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence bir önceki kasa corolla alsın gene yerden çok yüksek bir araç lazım değilse. Son kasa tarla işleri için dar gelebilir. 2017-2018 kasa donanımıda yüksek model 1,6 motor corolla bakın derim.
Sanıyorum manuel bakıyorsunuz ve donanım-performans olarak pek üst düzey bir şey aramıyorsunuz gibi hissettim.
Bizde 12 yıl corolla kullandık. Dediğiniz sağlamlık hissini anlayabiliyorum. Sağa sola vursam da araç yürümeye devam etsin hissiyatı sadece toyota da var bence. -
bağ bahçe için duster birebir görünüyor. dizel sıfır olarak 2016 da alındı ve hiç masraf çıkarmadı 3 yıldır. sağlamlık yönünden iyi demezdim ama bizimkiler köyden şehire gidip geliyor ve araba gayet iyi çıktı. yeni kasalar için daha da iyileştirildi deniyor. biraz yukarısına dizel yeni kasalar var satışta, benzinli olarak 90 bine sıfırları var zaten. lpg konusunu bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 6 Eylül 2019; 10:27:0 > -
Amcalar için Corolla biçilmiş kaftan. -
Açıkçası ben de ilk olarak toyotalara baktım ama bu araçların fiyat aralığı donanım zerre fikre sahip değilim o yüzden sormak istedim foruma.. Bağ-bahçede kullanmasa çok farklı seçenekler bulacaktım da aracı babam kullanacağı için onun ihtiyaçlarına göre düşünmek gerekiyor..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- motorda hava kaçağı varsa ne olur
- kaç tane hafif kusur muayeneden geçer
- megane 4 start stop arızası
- kaput koruma filmi zararları
- istanbul boş radyo frekansı
- ford tourneo courier 2024 teknik özellikleri
- chery tiggo 8 pro özellikleri
- elektrikli araba fiyatları
- lynk co fiyat
- iki kişilik elektrikli araba
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X