Şimdi Ara

%100 cpu sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bi anda geldi gitti dedim fakat oyun oynarken arkada devam ediyor.

• whoelia W kullanıcısına yanıt

laptopunuzun APU' sunu güncellediniz mi? Tam adı nedir yani AMD'nin hangi A6 işlemcisi hatta laptopun markası modeli nedir? Ayrıca dediğim ayarı kendinizde oraya koyabilirsiniz... (mouse sağ tıklayıp Yeni-DWORT (32bit) Değeri olanı seçip BingSearchEnabled olarak yeniden isimlendirip Değerini de 0 yapın)

• A6-9220 adlı işlemcisini kullanıyorum ve sitesinden driveri indiriyorum az kaldı. Şimdi dediğniiz ayarı oraya koyucağım ve attığım ssdeki search dosyasına ekleyeceğim de mi?

• Windows module installer güncellemeler ile alakalı. Güncelleme yüklerken ve disk temizleden güncelleştirme dosyalarını silerken çalışır. Yüksek CPU kullanması normal. Yalnız bilgisayariniza giren virüs, sistem dosyalarını değiştiriyormus. İçinizin rahat etmesi için format atın derim ben.

https://support.kaspersky.com/common/diagnostics/15387##block2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 23 Mayıs 2021; 21:43:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremec kullanıcısına yanıt

Windows module installer zaten o amaçla kullanıyordu o ara ama haricinde arada bi %20 kullanıyor yakın zamanda tam format atıcam şimdilik sadece sıfırlama yapabildim

Önceki yüklüyse önce onu kaldırın. Sonra bunu yükleyin. Hatta yine sıkıntı olursa laptopun destek sitesindekini yükleyip deneyin

• keremec kullanıcısına yanıt

Apu driveri sürekli güncellemeye çalışarak sistemi de meşgul ediyor olabilir. Bu yüzden formatta çözüm olmayabiliyordur.

• yok yeni bir kurum yaptım amd driverı şimdi hpnin yardım uygulamasını indireceğim belki güncelleme gelmiştir malum onlarda format atınca gitti

• AMD Apu böyle sıkıntılar çıkarıyor mu ya. Ryzen 7 4750g Apu sistem almayı düşünüyordum malum ekran kartı fiyatlarından dolayı.

Edit: Vazgeçtim APU sistemden çünkü işlemcileri bayağı kötü (4 çekirdekli). Ryzen 7 4750g de artık satılmıyor galiba stoklarda bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali226 -- 24 Mayıs 2021; 3:35:19 >
  • saçmalık :D

%100 cpu sorunu
  • Eğer virüs ise (ki muhtemelen öyle diye düşünüyorum) ve bulunamıyorsa format belleğini başka bilgisayarda hazırlayıp formattan önceki ekranda bütün sürücüleri biçimlendirip formata öyle başlamak çözüm olabilir. Tabii ki dosyalar da gidecek ama size kalmış. Diğer virüs programlarıyla tam tarama yapmayı da bir deneyin bence. Bu en son çözüm olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wassuplaying kullanıcısına yanıt

Önerilen antivirüs programlarını denedim ve virüs bulamadı

• ali226 kullanıcısına yanıt

A6 9220 2 çekirdek 2 izlek, 4750G ise 8 çekirdek 16 izlek ile kıyaslamayın

Windows'un arka planında çalışan gereksiz bir yığın hizmet vardır onları kapattınız mı?

ShutUp 10 programını önerebilirim

https://www.oo-software.com/en/shutup10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-84B7F5BB9 -- 25 Mayıs 2021; 2:7:38 >
  • Formattan sonra tüm güncellemeleri yaptıysanız "services.msc" den windows update i devredışı bırakmayı dene. Yeniden başalt. Bende de ayn işlemci var genellikle bunu yaptıktan sorna bilgisayar rahatlıyor. Bir de ShutUp10 ile gereksiz gördüğün yazılımları kapatmayı deneyebilirsin "xbox, faks ıvır zıvır gibi"

• Sosyolock kullanıcısına yanıt

Güncelleştirmeleri yapmayı düşünmüyorum çünkü yapınca sebepsiz daha cok yavaşlıyor. ShutUp10'da neyi kapatıp neyi yapacağımı tam bilmiyorum o yüzden karıştırmak istemiyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.