Şimdi Ara

%100 cpu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son bi kaç gündür cpuda çok yük var ve gereksiz yük var sadece son günler olmaya başladı format pek çözüm olmadı attım ama hala aynı durumda

%100 cpu sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-84B7F5BB9

windows modules ayarlarda bir şey yaptığım için çıktı fakat oyun oynarken baktığımda %40 kullanan oyun %100 diye gösteriyor

• whoelia W kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-84B7F5BB9

Windowsu sıfırlamayı 2 kere denedim ve aynısı oldu gece kapattığımda iyiydi sabah açtığımda her şey çöküyordu vs. düzeldi onlar ama çok cpu kullandığını farkettim şimdide sfc scannow'u denediğimde daha iyi olmuştu fakat aynı sorun yine vardı

şimdi elle olarak ayarlamayı deneyeceğim

• İşlemci nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Metality

İşlemci nedir?

Amd a6 var hp laptopdada eskiden böyle değildi son 2 gündür böyle değişik benim oynadığım oyunları oynatıyor lol cs gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 3600 için anakart sorunu
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • %100 cpu sorunu

şuan böyle durumu

• Bitcoin miner virüsü olabilir mi acaba? Virüs programıyla tarama yapar mısınız?

https://malwaretips.com/blogs/remove-trojan-bitcoinminer//

• quote:

Bitcoin miner virüsü olabilir mi acaba? Virüs programıyla tarama yapar mısınız?

https://malwaretips.com/blogs/remove-trojan-bitcoinminer//

videodaki programdan anlayamadım haricinde malware ve hitmanpro ile pcmi taradım fakat tehdit bulamadı ve bu da taramadayken aldığım bir screenshots

%100 cpu sorunu

• Videodaki programı kullanmadım ama daha önce malwarebytes ile bu virüsü temizlemiştim. Ama bende işlemci kullanımı bu kadar yüksek değildi. Peki disk kullanımı hiçbir şey kullanmadan boştayken kaç?

• quote:

Videodaki programı kullanmadım ama daha önce malwarebytes ile bu virüsü temizlemiştim. Ama bende işlemci kullanımı bu kadar yüksek değildi. Peki disk kullanımı hiçbir şey kullanmadan boştayken kaç?

genelde 0 fakat bi anda bazen yükselebiliyor daha demin malwarenin başka tarama programını indirdim touchvpni karantinaya aldı vpnden geçmiş olamaz sanırsam

• whoelia W kullanıcısına yanıt

Google Chrome da yer işaretleri çubuğundaki siteleri kaldırın ve sonra sıfırlamayı deneyin ve de sonra Google Chrome sayfası açıksa kapatıp çalıştıra %temp% yazın ve açılan dosyadaki herşeyi silin

Durum devam ederse Hizmetlerden Windows update' i önce durdurun ve C:\Windows'a gidip SoftwareDistribution klasörünü bulun ve silin veya (SoftwareDistribution.old olarak adlandırın) sonra bilgisayarınızı yeniden başlatıp durumunuza bakın

• Bir de güç ayarlarına bakın. Plan ayarları yüksek performans modundaysa dengeli yapın.

• quote:

Orijinalden alıntı: whoelia

genelde 0 fakat bi anda bazen yükselebiliyor daha demin malwarenin başka tarama programını indirdim touchvpni karantinaya aldı vpnden geçmiş olamaz sanırsam

Alıntıları Göster

Ücretsiz bir VPN'se olabilir. İnsanların sık kullandığı bir şey olduğundan, ücretsizlerde virüs olabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum1th kullanıcısına yanıt

Touchvpn zamanında arkadaşım önermişti kullanıyordum baya baya server açarken vs.

• Metality kullanıcısına yanıt

bir şey değişmedi

%100 cpu sorunu
  • Ek olarak kaspersky yükledim ve 1 adet trojan isminde bir şey buldu sile bastım ama hala aynı

%100 cpu sorunu
  • Ek olarak arkadaşın dediği gibi bence bcmnier virüsü var fakat nedense bulunmuyor

• Windows'u Güvenli modda başlatıp orada Malwarebytes ile tarattınız mı? Bir de görev yöneticisinde başlangıç bölümünün ekran görüntüsünü atar mısınız?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.