Şimdi Ara

%100 de devam etmesi mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Legend II updatesini torrentten indiriyorum önceden hazırlık için ama indirilmesi gereken 912 ve şuan 993 inmiş durumda nasıl oldu anlamadım ve hala daha indiriyor. complete zamanı yazıyo fakat complete olmadı fikri olan teşekkürler.

• cmpeleted olmuş ancak simdi baskalarıyla paylasıyorsun ..upload yapıyorsun yani c:\Dokument and settings \Xep\My Downloads klasörüne gir al ordan clienti
  • saol... ama bu exe dosyası
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugrulguclu

saol... ama bu exe dosyası

Ne olmasini bekliyordun
  • ss koyarsan daha ayrıntılı şekilde yardımcı olabiliriz

zaten sorun olcağını zannetmiyorum.. senin pc legend 2 clientini indirmiş. torrent açıkken indirmiş olduğun torrentin metnine sağ tıklayıp "open containing folder" dersen direk legend 2 clientini indirdiğin dosyaya gidersin zaten sonra da ordan masaüstüne yapıştır dosyayı.. 18'inden sonraki week inspection dan sonra da clienti kur
  • benimde öle torrent den indirdim suan %100.0 ama sanki devam edio o nedne oluyo
    kopyala diom kopyalamıyo bu arada Status olan yerde Seeding yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak1341

benimde öle torrent den indirdim suan %100.0 ama sanki devam edio o nedne oluyo
    kopyala diom kopyalamıyo bu arada Status olan yerde Seeding yazıyor

e tamam bitmiş işte indirmesi.. sağ tıklayıp open containing file/folder dicen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saol inş. indirebilmişimdir yarın olsun denicem :D
  • ben legend I i indirirkene%83 temi ne doldu indirilen MB hala indiriodu hiç beklemedim yükledim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.