Legend II updatesini torrentten indiriyorum önceden hazırlık için ama indirilmesi gereken 912 ve şuan 993 inmiş durumda nasıl oldu anlamadım ve hala daha indiriyor. complete zamanı yazıyo fakat complete olmadı fikri olan teşekkürler.
cmpeleted olmuş ancak simdi baskalarıyla paylasıyorsun ..upload yapıyorsun yani c:\Dokument and settings \Xep\My Downloads klasörüne gir al ordan clienti
saol... ama bu exe dosyası
quote:
Orjinalden alıntı: tugrulguclu
saol... ama bu exe dosyası
Ne olmasini bekliyordun
ss koyarsan daha ayrıntılı şekilde yardımcı olabiliriz
zaten sorun olcağını zannetmiyorum.. senin pc legend 2 clientini indirmiş. torrent açıkken indirmiş olduğun torrentin metnine sağ tıklayıp "open containing folder" dersen direk legend 2 clientini indirdiğin dosyaya gidersin zaten sonra da ordan masaüstüne yapıştır dosyayı.. 18'inden sonraki week inspection dan sonra da clienti kur
benimde öle torrent den indirdim suan %100.0 ama sanki devam edio o nedne oluyo kopyala diom kopyalamıyo bu arada Status olan yerde Seeding yazıyor
quote:
Orjinalden alıntı: burak1341
benimde öle torrent den indirdim suan %100.0 ama sanki devam edio o nedne oluyo kopyala diom kopyalamıyo bu arada Status olan yerde Seeding yazıyor
e tamam bitmiş işte indirmesi.. sağ tıklayıp open containing file/folder dicen