Şimdi Ara

100 Donanım hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, geçenlerde 2. el bir bilgisayar aldım. Hp pavilion dv6 markalı i5 4gb ddr3 ram 500 hdd Gt230m 1 GB Ekran kartı özelliklerinde.

Harddiskin çalışmadıklarını söylemişlerdi. Eve geldiğimde de harddiski biosta dahil görmüyordu. 1 günlük uğraş sonucunda harddisk kendine geldi ve başarılı olarak w7 Ultimate x64 Kurdum.

Fakat bazen ufacık şeylerde bile (Masaüstüne sağ tık, 3-4 klasörü seçmek gibi) takılıyor, 2-3 dakika sonra kendine geliyor. Geçenlerde de aynı şekil oldu. Bekledim düzelmedi. Reset attım, bu sefer windows başlatılıyor ekranında takıldı kaldı.

Ve bazen takılmalar yaşıyorum. harddiskte oldugunu düşünüyorum ama harddiskte tarama yapmaya vaktim olmadı hdtune ile. dünden beri ise gözüme takılan şey kaynak izleyicide donanım hatası bölümünün artması. Bilgisayar takılıp düzeldikten sonra hemen açıyorum kaynak izleyiciyi 100 donanım hatası olmuş ve düzelmiş. Düzelme anı da bilgisayarın tekrar düzelme anı işte. Böylece aklıma bu sefer 'ram mi sıkıntılı yoksa hdd mi ' sorusu takılıyor. Ne yapmamı önerirsiniz acaba?

Dipnot: 3 Farklı Win7 Dvdsi ile de sistem kurulumları yaptım hepsinde sonuç böyle. (2si x64 biri x86 Ultimate)
    İyi Forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.