Şimdi Ara

%100 ev kredisi kullanma yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yatırım için ilk evimi almak istiyorum ama kredi hakkında yardımınıza ihtiyacım var.

0 daire almak istesem banka /70 ine kadar veriyor ama satan firma 2 milyonluk dairede 700 bin tl gösteriyor ondan dolayı alamıyorum ama 5 yıl üstü dairelerde banka /50 sine kadar kredi veriyor 2 milyon tl ye 1 milyon tl le veriyor tamamına kredi kullanarak alabilirim şuan evi 2 milyonluk ev 4 milyon olarak gösterilebilir mi gösterilse sıkıntı olur mu ?

Ya da farklı bir şekilde tapu dahil tamamına kredi çekerek nasıl ev alabilirim teşekkürler.

• Evin bedelini ekspertiz sirketleri farklı göstermez.Kanunen yasakdır.Cezası agırdır.Ev 1 milyon ise alacagın kredi 700 civarı.Boşu uğrasma.Öyle her kafasına esen 1 milyonluk evi 4 milyon gösterip kredi cekse ipin ucu nereye varacak.Bankalar boyle bir şeye izin vermez.Kesin bilgi.

• Ekspertiz değerine bakar banka. Bu değer de normalde satış bedelinin altındadır. Bankanın eksperi defansif değerleme yapar.
    Ucuza sıfır ev kredisi talimatı ölü doğdu. Müteahhitler bedeli düşük gösterip elden alıyorlar farkı. Siz yüksek göstermek isteseniz bile gelir vergisi çıkıyor yapmazlar.
  • lithran kullanıcısına yanıt

bunun farkındayım ondan dolayı sıfır değil 5 yaşında almam gerekecek duyduğum kadarıyla alan kişiler varmış bu şekilde

• Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.