Şimdi Ara

%100 İNGİLİZCE %30 İNGİLİZCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha yeni bir yerde okudum.Birisi % 30 İngilizce hazırlık ile %100 İngilizce hazırlık aynı dersleri alıyor geçme notlarida aynı dedi.Bu doğru mudur arkadaşlar?Bir de %30 İngilizce gorenlerde 1 sene hazırlık okuyor degil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İngilizceniz iyi ise %30 yada %100 bitirmenin bir farkı yok arkadaşlar. Yeter ki mülakatlarda iyi ingilizceniz olsun.
  • İkisi de aynı hazırlığı okurr, aynı dersleri alırlar.
  • Peki hazırlık bittikten sonra %30 ing olan bolum ile %100 ing olan bolumlerde dersler islenirken aynı oranda mi ing konusulur?Yani %30 gorenlerin hocaları daha mı çok turkce ders anlatır?Ya da %100 de full ing ders mi vardır?

• %30 da derslerin bazıları ingilizce bazıları Türkçe açılır. İngilizce olanlar tamamen ingilizce, türkçeler türkçe işlenir.

Mezun olmak için derslerin en az 30%unu İngilizce almak gerekir.

100% de bütün dersler ingilizce açılır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yani şunu çıkarabilir miyiz.%30 İngilizce hazırlık gorenin İngilizcesi ile %100 görenin ayni.Siz hangisini önerirsiniz ?

• Aynı hazırlık sınavına giriyorlar, aynı hazırlık derslerinde aynı sınıflarda ders alıyorlar. Yani bir farkları olduğu söylenemez evet.

Ben yüzde 30 ve yüzde yüzün birbirine göre bir avantajı veya dezavantajı olduğunu düşünmüyorum.

Bölüm seçerken bakacağım son şey bile değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde İngilizce 10-15 kelime
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki teknoloji fakültesi hakkında ne düşünüyorsunuz?Orda sadece Türkçe var.Ama onlar mühendislik fakültesi öğrencilerine göre daha çok deney ve pratik yapıyor.Yani oraya gidip kendi kendinize İngilizce öğrenirseniz bir mühendislik fakültesi öğrencisine gore daha deneyimli oluyorsunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.